2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Az előbb küldtem üzenetben az e-mail címem! Nekem sajnos a csütörtök este nem jó a draftra... Szombati napon viszont bármikor megoldanám!Cumbee írta:A meghívókat kiküldtem azoknak, akiktől kaptam mail címet. Eddig úgy tűnik, hogy a csütörtök egy nyerő időpont lehet. Szerintem csütörtök este 8-al nagyjából tervezhet mindenki, előtte majd még eldöntjük, hogy melyik ligában draftolunk majd. Esetleg a kérdés még az lehet, hogy nyomjuk le mindkettőt egymás után, vagy ennyire hosszan az éjszakába inkább ne menjünk bele, inkább keressünk egy másik időpontot a másik ligának.
Bocs srácok most látom lehetne az este 8 helyett 9 óra? csak mert edzésen vagyok és 9 leghamarabb mire hazaérek.Cumbee írta:A meghívókat kiküldtem azoknak, akiktől kaptam mail címet. Eddig úgy tűnik, hogy a csütörtök egy nyerő időpont lehet. Szerintem csütörtök este 8-al nagyjából tervezhet mindenki, előtte majd még eldöntjük, hogy melyik ligában draftolunk majd. Esetleg a kérdés még az lehet, hogy nyomjuk le mindkettőt egymás után, vagy ennyire hosszan az éjszakába inkább ne menjünk bele, inkább keressünk egy másik időpontot a másik ligának.
Nincs még meg. Jelenleg még a ligák sincsenek tele. Kiküldtem mindenkinek a meghívókat, akik küldtek e-mail címet, de még nem jelentkezett mindenki.mademan írta:Kisorsoltuk már hogy ki milyen pozicióba húz? Csak a mock draftjaim miatt kérdezem!!!
Oksa. Kiküldtem pár meghívót. 1-2 ember privátban már írt nekem pár infót időponttal kapcsolatban. Én ha meglennénk, akkor 1 ligában már draftolnék a héten hétköznap 1-et, többen lehetnek akik több ligában benne vannak, ne torlódjon fel az összes.Xanthor írta:Én volnék az, igen.Cumbee írta:Kis kavar van a fejemben a csapatnevekkel és a tulajdonossal. PPR-ben ha Nuk Juke'em Xanthor ahogy arra emlékszem, akkor megvan mindenki, egyedül Bob nem jelentkezett.
Én volnék az, igen.Cumbee írta:Kis kavar van a fejemben a csapatnevekkel és a tulajdonossal. PPR-ben ha Nuk Juke'em Xanthor ahogy arra emlékszem, akkor megvan mindenki, egyedül Bob nem jelentkezett.
Oksa, pont jó is így, simában akkor Game a tartalék, PPR-ben pedig te. Nem teszlek akkor titeket ki, ha párosra jön ki a vége, akkor minden [auto_cenzúra], ha pedig páratlanra, de akarnátok játszani, akkor beszéljetek össze és valamelyikőtöket átveszem a másik ligába és akkor úgy is megvagyunk.Bob_Marley írta:Ha nem vagytok meg beszallok, tegyél tartalékba.
<= Ebben továbbra is kérnék segítséget, másrészt jöhetnének az időpontokra tippek, az oldalakon majd szavazunk, de jó lenne, ha nem én találnám ki az összes időpontot, hanem mindenki írna párat, hogy kinek mikor jó.Cumbee írta:Kis kavar van a fejemben a csapatnevekkel és a tulajdonossal. PPR-ben ha Nuk Juke'em Xanthor ahogy arra emlékszem, akkor megvan mindenki, egyedül Bob nem jelentkezett. A simában MADE Opossums gondolom Mademan, a Sector és Game of Throws csapat tulaját viszont sajnos nem tudom beazonosítani.
Kár hogy sérült és látni se látta az ember az SL-ben.