2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
A 18:30 még az első számú időpont. Amíg nem döntjük el véglegesen, hogy mi legyen, addig marad is ez, mert nem akarom, hogy bárki is lekésse, mert 20:30-ra gondolt.balinteer írta:Akkor ma este 20 30 maradt az időpont a draftra?
Ha ő lesz a 14. ember, akkor ő viszont csak autodrafttal tud sajnos jelen lenni.fcbarca0827 írta:Én korábban írtam tesóm barátnőjét, hogyha kell egy ember, akkor ő szívesen jönne. Eléggé felkészült NFL ügyileg.Amúgy Isocseknek és nekem megfelel a holnap este.
Nekem sem jó, 20-tól draftom van.Cumbee írta:Holnap draft és még mindig 13-an vagyunk. Tud valaki még egy embert? Illetve a fél9-es draft kinek nem jó még?
Én korábban írtam tesóm barátnőjét, hogyha kell egy ember, akkor ő szívesen jönne. Eléggé felkészült NFL ügyileg.Cumbee írta:Holnap draft és még mindig 13-an vagyunk. Tud valaki még egy embert? Illetve a fél9-es draft kinek nem jó még?
Hát lehet furán néznének rám, ha a pálya közepén a telefonnal a kezemben szaladgálnék...bowlinggolyo írta:Amúgy futbolista nem tudod telefonról megoldani? (Csak azért merült ez fel bennem, mert tegnap is Orkenydrinkers a meccsen volt kint és úgy draftolt)
Ha jól emlékszem tegnap este 2en szóltak, hogy nem jó nekik, egynek draftja van 8tól, a másikra nem emlékszem :/Cumbee írta:Ja igen, te nem voltál a másik drafton amikor beszéltünk róla, nem tudtál hozzászólni. Úgy emlékszem, hogy van több ember, akinek nem volt az jó, de azért tegyünk egy próbát.
Szóval. Tegye fel a kezét, akinek a vasárnap este fél 9 nem jó. (És az sem árt, ha kommentben szól az illető, hogy feltette a kezét.)
Ja igen, te nem voltál a másik drafton amikor beszéltünk róla, nem tudtál hozzászólni. Úgy emlékszem, hogy van több ember, akinek nem volt az jó, de azért tegyünk egy próbát.fUtBoLiStA írta:Tudom, hogy nem egyszerű olyan időpontot találni, ami mindenkinek megfelel, de még egy utolsót bepróbálkozok...Cumbee írta:A sima draft időpontja akkor nagy valószínűség szerint Vasárnap este fél7-kor lesz, ha valakinek nagyon nem jó, vagy van jobb ötlete akkor szóljon, de eddig ez tűnik messze a leghasználhatóbb időpontnak.
Ami még fontos, hogy ott jelenleg 13-an vagyunk. 1 ember majd még kell ahhoz, hogy tudjunk draftolni.Vasárnap én 20:30-tól leszek otthon. Eltudnánk esetleg tolni addig a draftot?
![]()
Ha nem, akkor sajnálom nagyon és tovább nem akadékoskodok.
Tudom, hogy nem egyszerű olyan időpontot találni, ami mindenkinek megfelel, de még egy utolsót bepróbálkozok...Cumbee írta:A sima draft időpontja akkor nagy valószínűség szerint Vasárnap este fél7-kor lesz, ha valakinek nagyon nem jó, vagy van jobb ötlete akkor szóljon, de eddig ez tűnik messze a leghasználhatóbb időpontnak.
Ami még fontos, hogy ott jelenleg 13-an vagyunk. 1 ember majd még kell ahhoz, hogy tudjunk draftolni.
Nekem sajnos a szombat teljesen off és nem tudom sajnos megoldani sehogy se :/ Vasárnap is 5 után lenne jó.fUtBoLiStA írta:Szavaztam én is. Nekem szombaton egész nap jó lehet! Vasárnap 14 óráig leszek itthon, úgyhogy még az is beleférhet, ha addig lenyomjuk!
Szavaztam én is. Nekem szombaton egész nap jó lehet! Vasárnap 14 óráig leszek itthon, úgyhogy még az is beleférhet, ha addig lenyomjuk!Cumbee írta:A másik kérdés amiben lassan nem ártana dönteni, az a sima liga draftja.
SZAVAZZATOK!!!
Katt a linkre és tessék szavazni.
A péntek kivételével nekem bármikor jó, a vasárnapot azért húztam ki a doodle-ban, mert aznap 8-tól van egy másik draftom, az előtt tökéletes.Cumbee írta:A másik kérdés amiben lassan nem ártana dönteni, az a sima liga draftja.
SZAVAZZATOK!!!
Katt a linkre és tessék szavazni.
PPR-ben veled együtt vagyunk meg 12-en.Bob_Marley írta:Én itt vagyok, olvasom folyamat az írásokat, mint írtam és beszéltük én tartalék vagyok, ha nem lennétek meg párosan. És én PPR_ben vagyok érdekelt, ezek szerint akkor a válasz nem.Cumbee írta:Game&Bob!!!
Veletek mi lesz akkor? Sima ligában most 13-an vagyunk, PPR-ben 12-en. Mondjátok, hogy jöttök-e és tudtok-e draftolni, mert ettől függ, hogy kell-e még embert keresni, vagy sem.
Mindenki!!! Csütörtökön, azaz holnap este 9-kor, draft a PPR ligában. Jó lenne, ha senki sem felejtené el és nem botokkal drarftolnánk.Megvagytok 12-en.
Én itt vagyok, olvasom folyamat az írásokat, mint írtam és beszéltük én tartalék vagyok, ha nem lennétek meg párosan. És én PPR_ben vagyok érdekelt, ezek szerint akkor a válasz nem.Cumbee írta:Game&Bob!!!
Veletek mi lesz akkor? Sima ligában most 13-an vagyunk, PPR-ben 12-en. Mondjátok, hogy jöttök-e és tudtok-e draftolni, mert ettől függ, hogy kell-e még embert keresni, vagy sem.
Mindenki!!! Csütörtökön, azaz holnap este 9-kor, draft a PPR ligában. Jó lenne, ha senki sem felejtené el és nem botokkal drarftolnánk.
Te a PPR-ben benne vagy? Nem látlak ott. Ha nem, akkor egyszerű a helyzet, a 2 ember aki szólt, hogy nem jó a csütörtök, mind sima ligás volt. Így akkor PPR-t draftolunk csütörtökön.mademan írta:Na, közbejött a meló, nagy esélyel kb. 90% hogy kiesik a csütörtök este. Nem maradt más hátra bízok az autodraftban. Remélem nem húz ki 3 qb-t vagy ir-en lévő playát