2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
fcbarca0827 írta:Tesóm és barátnője tavaly is benne voltak, gondolom jöhetnek idén is, úgyhogy beírom őket is.
NFL Fantasy sima
1 .Xanthor
2. balinteer
3. looka
4. wikko
5. bowlinggolyo
6. fcbarca0827
7. isocsek
8. Draftrose
9. Mademan![]()
10. G-Man Dani
NFL Fantasy PPR
1. Xanthor
2. balinteer
3. looka
4. wikko
5. bowlinggolyo
6. fcbarca0827
7. isocsek
8. Draftrose
Valaki beszáll a ...Brittania fantasy ligába? Itt a belépéshez szükséges kód: 1905149-437508PCsabi írta:Aktív a PL Fantasy!
Gyorsan összedobtam egy csapatot:
Lloris, Speroni
Young, Moses, Maguire, Schelotto, Malone
Eriksen, Alli, Mkhitaryan, Deulofeu, Sessegnon
Aubameyang, Firmino, Zaha
Nem tudom mi lehet, visszakerestem, Xanthor tavaly ezt a kódot adta meg.kanty írta:Nekem azt írja, hibás a kód.PCsabi írta: Ha tavaly benne voltál a ligában és most csinálsz csapatot, akkor automatikusan hozzáad. Ha nem: 153695-39337.
Nekem azt írja, hibás a kód.PCsabi írta: Ha tavaly benne voltál a ligában és most csinálsz csapatot, akkor automatikusan hozzáad. Ha nem: 153695-39337.
Ha tavaly benne voltál a ligában és most csinálsz csapatot, akkor automatikusan hozzáad. Ha nem: 153695-39337.balinteer írta:Mi a bajnokság kódja?
Egyébként NBA Fantasy szabályokról mikor szavazzunk? Voltak itt jó ötletek szerintem.
Ez engem is érdekelne. Ha nincs, és van rá igény, létrehozok egyet.balinteer írta:Mi a bajnokság kódja?
Én a harmadik vagyok, de a golovinisták ellen nehéz.balinteer írta:Kemény 2 pontom van eddig, meglátszik, hogy közöm sincs a válogatott futballhoz.Remélem de Bruyne,Alli és Neymar azért legalább feltesz valamit a táblára.
Ezt azért megsúgod, hogy hogyan, és miért?El Sie7e írta:Captain Golovin megszolgálta a helyét