2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Elküldtem a ligában. Várja a srác, hogy fel tudjon készülni. Lassan ki kéne találni, a draft időpontját illetve a végleges szabálymdosításokat. Picivel több mint 2 hét és kezdődik a szezonPCsabi írta:Akkor darkmark és neo haverja küldjön egy e-mail címet Slither-nek
Cumbee?Slither írta:Létrehoztam egy topikot yahoon, akik hétvégéig nem jelenek ott azok repülnek, és jöhetnek az újak.
Jelentkezem megintSlither írta:NBA Keeper League
...
Jelezzen megint aki át akarja venni vmelyik felszabaduló csapatot.
...
Ne keressétek, MEGVAN! Köszi...neobarca írta:Slither, Game, yahoo fantasy szakértők. Segítség kellene. Hogyan tudnék kilépni egy ligából, amiben már nem szeretnék szerepelni? Illetve eleve azt a csapatomat meg is szűntetném. Előre is köszi!
Nem bot az, hanem a felhasználó "neve", amit csináltam.Cumbee írta: De a vicc, hogy ownerknént és co-ownerként sem mutatja nekem sehol. Random van beírva ownerként, ami egy bot.
Erre az e-mailre kattintva sem jutott előrébb, ugyanaz mint eddig.Cumbee írta: Küldtem még egy invet, nézzen rá erre. Megpróbálkozunk akkor azzal, hogy a bot mellé meghívom co-ownerként, hátha így összejön. Aztán meg kell nézni, hogy co-ownerként milyen jogosultságai vannak, ha mindent meg tud csinálni, akkor maradhat úgy, ha nem akkor próbálkozunk tovább.
De a vicc, hogy ownerknént és co-ownerként sem mutatja nekem sehol. Random van beírva ownerként, ami egy bot. Amikor ownert váltottam, 2 dolgot tudtam csinálni, elnevezem a csapatot és beírom az email címét az új tulajnak. Sok mindent nem cseszhettem el.Xanthor írta:Az nem lehet, hogy az én általam kreált felhasználóval van bejelentkezve az nfl.com-on és azért írja azt? Ha nem, akkor meg kell hívni co-ownernek.fcbarca0827 írta: Megkapta az e-mailt, meg is próbálta többször, de nem sikerül neki, ugyanaz van mint eddig. Azt írja, hogy már tagja a ligának.
Az nem lehet, hogy az én általam kreált felhasználóval van bejelentkezve az nfl.com-on és azért írja azt? Ha nem, akkor meg kell hívni co-ownernek.fcbarca0827 írta: Megkapta az e-mailt, meg is próbálta többször, de nem sikerül neki, ugyanaz van mint eddig. Azt írja, hogy már tagja a ligának.
Megkapta az e-mailt, meg is próbálta többször, de nem sikerül neki, ugyanaz van mint eddig. Azt írja, hogy már tagja a ligának.Cumbee írta: Azt csináltam amit mondtál. Edit team ownersnél kidobtalak téged, beírtam névnek én a Draftrose nevet és elküldtem neki a meghívót az email címére. Nem tudom arra kattintott-e, vagy még egy régi emailemre. Lehet az a baj. Megpróbálok neki még egy meghívót küldeni, figyelje akkor azt. Mondjuk ha szólnak időben, hogy nem jó valami, akkor még a meccsek előtt megoldottuk volna és tud csapatot állítani ha akar, de most már mindegy. Kiküldtem megint egy meghívót, próbálja ki most.
Azt csináltam amit mondtál. Edit team ownersnél kidobtalak téged, beírtam névnek én a Draftrose nevet és elküldtem neki a meghívót az email címére. Nem tudom arra kattintott-e, vagy még egy régi emailemre. Lehet az a baj. Megpróbálok neki még egy meghívót küldeni, figyelje akkor azt. Mondjuk ha szólnak időben, hogy nem jó valami, akkor még a meccsek előtt megoldottuk volna és tud csapatot állítani ha akar, de most már mindegy. Kiküldtem megint egy meghívót, próbálja ki most.Xanthor írta:Csak a csapatnevet változtatta meg, de továbbra is az én felhasználóm van bent. Cumbee küldött elvileg egy meghívót a draft után már, ami konkrétan az általam csinált acc helyére hívja be. Ha nem azzal próbálkozok, akkor csak úgy simán tényleg nem fogja be engedni, ha azzal, akkor nem tudom mi a baj, akkor majd Cumbee meghívja co-ownerként és akkor a sajátjáról is tudja kezelni a csapatot.fcbarca0827 írta: Upsz, ez az egész fura. Nálam a ligában ott van DraftRose neve, de közben most rákérdeztem és azt mondta, hogy nem tud belépni, pedig többször is próbálkozott. Mindig azt írja ki neki, hogy már tagja a ligának, viszont a ligáknál csak a sima ligát jelzi.
Ezt mutatja mikor be akar lépni:
https://kepkuldes.com/images/544f607237 ... e002af.jpg" target="_blank
Elvileg azzal próbálkozik, tesóm is megnézte neki többször is, de ugyanazt írja ki mindig.Xanthor írta: Csak a csapatnevet változtatta meg, de továbbra is az én felhasználóm van bent. Cumbee küldött elvileg egy meghívót a draft után már, ami konkrétan az általam csinált acc helyére hívja be. Ha nem azzal próbálkozok, akkor csak úgy simán tényleg nem fogja be engedni, ha azzal, akkor nem tudom mi a baj, akkor majd Cumbee meghívja co-ownerként és akkor a sajátjáról is tudja kezelni a csapatot.
Csak a csapatnevet változtatta meg, de továbbra is az én felhasználóm van bent. Cumbee küldött elvileg egy meghívót a draft után már, ami konkrétan az általam csinált acc helyére hívja be. Ha nem azzal próbálkozok, akkor csak úgy simán tényleg nem fogja be engedni, ha azzal, akkor nem tudom mi a baj, akkor majd Cumbee meghívja co-ownerként és akkor a sajátjáról is tudja kezelni a csapatot.fcbarca0827 írta: Upsz, ez az egész fura. Nálam a ligában ott van DraftRose neve, de közben most rákérdeztem és azt mondta, hogy nem tud belépni, pedig többször is próbálkozott. Mindig azt írja ki neki, hogy már tagja a ligának, viszont a ligáknál csak a sima ligát jelzi.
Ezt mutatja mikor be akar lépni:
https://kepkuldes.com/images/544f607237 ... e002af.jpg" target="_blank