2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Áh, 5-6 sérült mellett eszembe se jutott megnézni, hogy mennyivel dobtál.PCsabi írta:Végre egy nagyarányú győzelem, és pont Michaa ellen, aki rivális a PO-ért folyó harcban. Mondjuk nála rengeteg sérült volt ill. gondolom örült, hogy most nem 43%-kal dobtak a játékosaim, hanem 49,2-vel
Semmi jelentősége ennek, mikor a legjobbjai alig játszottak....neobarca írta:Tehát, hogy is van ez Bob? Kamaj csapata ellen senkinek sincs esélye?
Ugyanez jutott az eszembe, mikor megláttam az eredményeketneobarca írta:Tehát, hogy is van ez Bob? Kamaj csapata ellen senkinek sincs esélye?
Alapvetően nem oda-vissza cserére gondoltam, hanem arra hogy vkivel vmilyen cserét csinálsz először (pl. C -> SG), akkor később majd vkivel próbálsz majd egy SG -> C cserét találni. Nyilván nem egyszerű a dolog, de mivel neked egál jelegű cserék kellenek, lehetsz kicsit engedékenyebb. Meg ha figyelsz arra hogy másik félnek milyen posztra kell játékos akkor könnyebb lesz, mert mindig amikor nekem írtál régebben akkor olyat ajánlottál ami abszolút nem kellett és ráadásul hiányposztomról akartál embert, úgy meg elég lehetetlen a dolog.Bob_Marley írta:Az összejátszásnak minősül ha xy embert elcserélem valakivel majd ugyanazt vissza?
Amit írtál nem lenne rossz ötlet, csak baromi alacsony a cserélési szándék.
Alsóházi PO eredmény számít, de az is csak a lottery %-ba.Bob_Marley írta:Rendben, értettem. Én sem tartom tul fairnek, de valamit kezdenem kell. Jelen pillanatban én vagyok a liga Blazerse. Állok tovább a pocsolyaban.
Játékosokat kitenni nem szabalyellenes remélem. Ha nem sikerül cserélnem kénytelen vagyok tőlük így megvalni. Alapszakasz vége számít most is ugye? Mert ha nem, akkor ez se megoldás...
Azzal viszont nem értek egyet, hogy nem kéne kamajnak küzdeni a győzelemért. Én szimplán nem akarok felsőházba kerülni, sokkal jobb neki is ha olyannal küzd aki ott akar lenni.
Nem ezt mondtam, de a szabályok okán idén jobb az alsóházi playoffban vitézkedni. Ez nem feladás vagy bármi, meg persze jöhet bármi stb stb stb. Én magam részéről nem látom értelmét kamaj ellen harcolnom, ez egyéni belátásmód, számomra innentől kezdve a legtöbbet a hetedik hely éri. Sokkal jobb annak lenni mint másodiknak vagy bárminek.Valamilyen szinten megértelek, de akkor most adja fel mindenki, mert kamaj ellen nincs esély? Vagy ha ellened én is kiültetem a játékosaimat, akkor?
Nem meglepő ha Harden meccsenként 189456789 büntetőt dobhat rá. Míg leírtam dobott még kettőt.....Fun fact: úgy van a legtöbb dobott pontom a ligában, hogy FG%-ban 10., 3PT%-ban 11. vagyok
Ha emlékeim nem csalnak, ez szabályellenes. Vagy 2-3 éve volt már erről egy heves vita és ott megegyeztünk, hogy tudatosan senki nem ülteti ki a játékosait. Amúgy meg nem ételek. 3. helyen vagy. Simán van esélyed. Bármikor bejöhet 1-2 sérülés és máris dől minden. Nézd meg az én csapatomat. 1-3 helyért harcoltam erre 6-7 emberem kidőlt és egyre csak lejjebb csúszok. Nem is értem ezt a nem kűzdök hozzáállást. Én szívesen cserélnék veled.Bob_Marley írta:Én innentől nem játszatom az embereim, hogy vissza tudjak csúszni.
Valamilyen szinten megértelek, de akkor most adja fel mindenki, mert kamaj ellen nincs esély? Vagy ha ellened én is kiültetem a játékosaimat, akkor?Bob_Marley írta:Én nem szeretnék Po-ba jutni, teljesen felesleges lenne, főleg hogy kamaj ellen senkinek nincs esélye.
Rose nyilván nem. De őt már csak azért se tenném ki, mert nagyon kedvelem emberileg.PCsabi írta:Most nem azért, de CP3, Mirotic és Rose sérülése meglepett?
Most nem azért, de CP3, Mirotic és Rose sérülése meglepett?neobarca írta:CP3, Mirotic, LBJ, Rose, Kuzma és TT valamint Denis Smith Jr is csak most tért vissza.
PCsabi írta:Angelo Caduto, valaki kényszerít, hogy Noel-t felvedd egyszer 7, most meg 6 dollárért?
Azért vasárnap este 6-6-nál fogtam a fejem, amikor Dedmon beeresztett 5/5 triplát úgy, hogy egyébként 30%-kal dobja őket.Slither írta:6-6 egyértelműen jobb mint egy 4-8-as vereség mert 1 játékos nem tudott 1 kosarat se bedobni úgy hogy 1x meccse legalább 1 hármas beszór...