2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
okéXanthor írta:A meglévő ligáink pontozásai attól nem változnak meg maguktól, szóval nyomhatjuk tovább az eddigi beállításokkal mindkettőt, ha van rá igény.
Andris írta:NFL fantasy sima:
1.Xanthor
2.balinteer
3.Andris [Necessary Roughness]
4 mademan
NFL fantasy PPR:
1.Xanthor
2. G-Man
3.balinteer
A meglévő ligáink pontozásai attól nem változnak meg maguktól, szóval nyomhatjuk tovább az eddigi beállításokkal mindkettőt, ha van rá igény.G-Man írta: ( de csak azért, mert most már ez a default az nfl.com-on http://www.nfl.com/fantasyfootball/stor ... y-football )
Xanthor írta:Kicsit megkésve, de elkezdhetjük megszervezni már, remélem összejövünk azért idén is. Akkor a listák:
NFL fantasy sima:
1.Xanthor
NFL fantasy PPR:
1.Xanthor
Köszi!Bob_Marley írta:Gratulálok Gamenek, nem volt kérdés.
Köszi kamaj!kamaj írta:Gratulálok Csabi, csak folytatódik ez a szezon Neked!
Én meg annyira tudtam hogy ez lesz.
Megint egy év, megint egy kudarc. Jelenleg afelé billegek, hogy hagyom az egészet. Lehet viszont egy össznépi kérdésem? Mit kellett volna még tennem, hogy bajnok legyek? Tanácstalan vagyok, hogy hol rontottam el?
Offseason-ben nem szokott semmi sem lenni, draft lottery, keeperek beállítása, ennyi.darkmark írta:Egy rookie kérdés: az offseason itt hogy szokott kinézni? A draft előtt cetliket, meg játékosokat még lehet cserélni? Mikor szoktatok ilyent, ha szoktatok?
wazze az eladott labdákat olyan üzembiztosan szoktam bukni, hogy nem is figyeltem, hogy 1 sz*ros eladott labdán ment el a döntő... Najó, kezdem felhergelni magamBob_Marley írta:...Egy TO és te döntőzöl...
Ne viccelj kamaj. Sehol nem rontottad el, óriási peched volt.kamaj írta:Gratulálok Csabi, csak folytatódik ez a szezon Neked!PCsabi írta:Na, a héten nekem is befejeződik a szezon, kamaj ellen csak akkor lenne esélyem, ha Giannis és KD se játszana...
Én meg annyira tudtam hogy ez lesz.
Megint egy év, megint egy kudarc. Jelenleg afelé billegek, hogy hagyom az egészet. Lehet viszont egy össznépi kérdésem? Mit kellett volna még tennem, hogy bajnok legyek? Tanácstalan vagyok, hogy hol rontottam el?
Köszi, én mindent megpróbáltam ahogy máskor is, én is éreztem a tripla dönt, féltem is mikor Shamet lesérült, aztán mégse ez döntött. Egy TO és te döntőzöl. Még reggel is néztem ha jön egy stat correction akkor te nyerhetsz, szerencsém volt nekem is, jókat vettem fel, pont eltaláltam Shametet kivéve. A legszorosabb volt, ami lehet. Eladott labdán múlt.Én is szeretnék gratulálni Marley küzdeni akarásához, ami meghozta gyümölcsét. Figyelgettem is, hogy mennyire kapar, de nagyképűen nem hoztam hét közben játékost, mert Levertet nem bírtam lent hagyni, hiába csak egy meccse volt, úgy számoltam, hogy még meglesz ez így is és Levert a jövő héten sokat hozhat. Erre dobott egy 0/6ot az egyetlen meccsén...de a kaput kb az tette be, hogy az utsó napon Kemba gurított egy 3/17-et. Pedig csak 4 tripla kellett volna az egész héten pluszba és akkor én játszom a döntőt...bosszantó kicsit. Annyi vigasztal csal, hogy Bob tepert, nem adta fel, kapaszkodott a néhány százalékába és végül a összejött neki
Gratulálok Csabi, csak folytatódik ez a szezon Neked!PCsabi írta:Na, a héten nekem is befejeződik a szezon, kamaj ellen csak akkor lenne esélyem, ha Giannis és KD se játszana...
Minden tiszteletem kanty-é, ha jól emlékszem a kezdetek óta velünk van és jó kapcsolatot ápolok vele. De évek óta nem nagyon foglalkozik már a csapattal. Sztem nem bánná, ha végleg átvennék tőle. Mert ez ilyen fura, hogy mondom az amúgy lelkes ismerősömnek, hogy figyelj, itt egy csapat csináld, foglalkozz vele de jövőre úgysem lesz a tiéd. Hülyén jönne ki sztem. De persze megkérdezem.Slither írta:@Neo: ismerősöd már most átveheti co-managerként a csapatot, és ha kanty nem jelez semmit akkor jövőre teljes megkapja. Nekem csak az a lényeg hogy vki foglalkozzon a csapattal mint a többi alsóházi manager.