2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ha az FCB én vagyok, akkor persze. Nem hagyom magára a Westbrook, George párosomat.PCsabi írta:Egy hónap múlva kezdődik a szezon, mikor legyen a draft? Szabályok maradjanak? FCB, akarod folytatni?
Kanty abszolút inaktívnak tűnik, azóta se reagált semmit, szóval küld az email címet és küldöm a meghívót.neobarca írta:Visszaolvasva Kanty és Lakers csapata volt a két problémás. Po idején jeleztem, hogy egy másik ligából jelezte nekem ismerős beszállási szándékát. Lelkes és lelkiismeretes.Slither írta:NBA Keeper Liga megújítva, meghívók kiküldve.
Nem emlékszem már pontosan, volt szó vmelyik csapat manager cseréról?
Visszaolvasva Kanty és Lakers csapata volt a két problémás. Po idején jeleztem, hogy egy másik ligából jelezte nekem ismerős beszállási szándékát. Lelkes és lelkiismeretes.Slither írta:NBA Keeper Liga megújítva, meghívók kiküldve.
Nem emlékszem már pontosan, volt szó vmelyik csapat manager cseréról?
Párosan vagyunk igen, ha mindenki benne lenne és jönne még egy ember akkor tőlem nyomhatnánk, de nem látok rá sok esélyt, hogy ezt ilyen rövid idő alatt lefixálnánk.Cumbee írta:...
Sry, erre nem gondoltam. Dél környékén felnéztem ide, nem volt még semmi, utána meg teljesen elfelejtettem. Átadtam a liga tulajdonosi jogot is neked, szerintem most már jó lesz, mert nem tudok már a comish részbe belépni.Xanthor írta:Az jó mindenkinek, ha akkor a PPR draft előtte lenne 8-tól? Ezzel, hogy csütörtökön nem lehet már draftolni más opciónk nagyon nem maradt, ha meg akarjuk csinálni a szezonkezdés előtt.
Viszont még te is commish vagy és így nem tudlak kitenni, hogy csak azok legyenek bent, akik játszanak.Cumbee írta: Ha minden igaz, átadtam a jogokat. Nézz rá, hogy látsz-e mindent.
Nekem is megfelel a 8 és 10 leosztásbalinteer írta:Tehát este 8 PPR 10 sima? Nekem így tökéletes.
Igen, mondjuk a PPR-hoz még kéne, hogy ki tudjuk tenni a 2 nem játszó embert. (Cumbee-t nem tudom perpill, mert ő is league manager)balinteer írta: Tehát este 8 PPR 10 sima? Nekem így tökéletes.
Viszont még te is commish vagy és így nem tudlak kitenni, hogy csak azok legyenek bent, akik játszanak.Cumbee írta: Ha minden igaz, átadtam a jogokat. Nézz rá, hogy látsz-e mindent.
Ha minden igaz, átadtam a jogokat. Nézz rá, hogy látsz-e mindent.Xanthor írta:A PPR-ban van egy kisebb probléma, mert ott Cumbee volt a commish és ő idén nem adott életjelet, szóval ha azt csinálni akarjuk, akkor új ligát kell majd csinálni. Dobjatok privátban egy emailt, remélem összejön, de ha csütörtökön tényleg nem lehet draftolni, akkor azt lehet csak az első hét után (vagy a nyitómeccs nélkül) tudjuk elindítani.
Ha nem tudunk 8tól, akkor inkább a 10, hátha nem végig autopicken megyek akkor. 9től egész biztos.balinteer írta:Legyen 9 óra, az a köztes megoldás.
Én simázok csak, bejelöltem 3.át és 5.ét, de a 4.e is jó lehet (ha 8 előtt vagy akkor kezdünk), ez ma este derül ki.Xanthor írta:Jöjjön nyugodtan, amennyiben tudunk párosan lenni, meg tudom kérdezni esetleg bátyámat, ha azon múlik. Viszont így, h megvan már a 10 fő a simába indítok egy szavazást, hogy mikor legyen a draft. Sok opció már nem lesz, valamikor este 8 tájékán csinálnák szerintem a megszavazott napon. Ha mindkettő egy napon lenne akkor értelem szerűen egymás után és egy hosszabb program.
Sima: https://doodle.com/poll/ktfsc88b7absqg9c" target="_blank
PPR: https://doodle.com/poll/9iwtiqxxsx3kmy6a" target="_blank