Hattrick.org - Eurobarca Föderáció
Jéé tényleg. melyik suliba jársz? 

- kamaj
- Capitá del Barça
Nem ismerjük egymást, legalábbis én még nemtudok rólaDiego10 írta:MessiFan írta:Sajna nekem 1101 e-mailom van és nemtom mikor kitöl kapok
Egyébként ti ismeritek egymást kamajjal??![]()
Csak azért kérdezem mert látom mindketten debreceniek vagytok.

Am te merre laksz Diego10?
Másik címemen 6792-van. vagyis csak volt mert töröltem a címetCFirpo3 írta:Nekem most éri el a 2000-et. Lusta vagyok kitörölni őket.MessiFan írta:Sajna nekem 1101 e-mailom van és nemtom mikor kitöl kapok

Sajna nekem 1101 e-mailom van és nemtom mikor kitöl kapok 

Persze és kösszkamaj írta:Megnyugodhatsz ezt a Hattrickből másolom be:
"7 hétnek kell eltelnie ahhoz, hogy egy csapatot megszüntessünk. Ha öt héten keresztül nem lép be, küldünk egy emlékeztető e-mailt. Ha továbbra sem lép be, két hét múlva töröljük a csapatot, mely ezután új gazdát kaphat."
Ha beállítod előre a taktikát az arra következő meccsekre akkor még azok is jól végződhetnek. A Gamperre visszaérsz?
- kamaj
- Capitá del Barça
Megnyugodhatsz ezt a Hattrickből másolom be:
"7 hétnek kell eltelnie ahhoz, hogy egy csapatot megszüntessünk. Ha öt héten keresztül nem lép be, küldünk egy emlékeztető e-mailt. Ha továbbra sem lép be, két hét múlva töröljük a csapatot, mely ezután új gazdát kaphat."
Ha beállítod előre a taktikát az arra következő meccsekre akkor még azok is jól végződhetnek. A Gamperre visszaérsz?
De 10 napra megyek. nem törölnek?kamaj írta:MessiFan sztem felesleges vigyáznia vlkinek a csapatodra, mivel előre beállíthatod a következő meccsek taktikáját és a felállást is. Ha lesérül vlki akkor a cserepadról rak be vlkit.
Akkor valaki vigyáz a csapatomra?
-
- Capitá del Barça
kamaj írta:Nagyon drukkoltam, hogy ne licitáljon rá senki ugyanis én se voltam otthon amikor vége lett a licitnek. Örülök, hogy nálam van és Diego10 ígérem a barátságos meccsen ellened játszani fog. Meglátjuk mit fog alakítani.
Remélem hosszútávon jól fog teljesíteni de azt se bánnám ha ellenem még nem kezdené el.

- kamaj
- Capitá del Barça
Nagyon drukkoltam, hogy ne licitáljon rá senki ugyanis én se voltam otthon amikor vége lett a licitnek. Örülök, hogy nálam van és Diego10 ígérem a barátságos meccsen ellened játszani fog
. Meglátjuk mit fog alakítani.

- Bogi63
- Capitá del Barça
A topic neve nem mond számodra semmit???Haider írta:Sziasztok!
Hol lehet ezt a játékot jáccani???

Nyitva van a pálya! Komló játszik rajta!...
És igen Valdes feneke direkt olyan. Mert így a style-os!8)
Van 1 kis gáz. Kiderült hogy holnap délben megyünk és nem 16.-án
Nincs gép szóval nem tudom megnézni a hatrricket. de ha lenne valaki aki megnézné naponta. azt nagyon meghálálnám
Nincs gép szóval nem tudom megnézni a hatrricket. de ha lenne valaki aki megnézné naponta. azt nagyon meghálálnám
Nem arra gondoltam.torrestoni írta:Ki az a Babos István?MessiFan írta:FC Černý Most
Ennek van 1 olyan játékosa Hogy Babos istván:D
Nem kevered Babos Gáborral?
-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Ki az a Babos István?MessiFan írta:FC Černý Most
Ennek van 1 olyan játékosa Hogy Babos istván:D
Nem kevered Babos Gáborral?
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
FC Černý Most
Ennek van 1 olyan játékosa Hogy Babos istván
:D
Ennek van 1 olyan játékosa Hogy Babos istván