Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
jaj bocs! okt 3!!!milko írta:Szerintem sem lesz ilyen a grafika, de a nyögések...lluisllach89 írta:Ha jól tom november 3.-án jön ki, bocsi h hírdetek, de a www.gportal.hu/fifa-fanatics oldalon az első cikkben ott van a trailer, ha így néz ki akkor télleg nextgenesDe várom már...
nekem xbox360-am van, a grafika sz.tem pazar, bár azért a Real stadionját lemodellezhették volna. amúgy elvileg 15 új stadion lesz, úgyhogy már csak több arc kéneMessiFan írta:Meg az is ottvan ha veszek egy játékost ne 2-es legyen már a mezszáma hanem írja ki hogy hanyast akarom neki adni mint az FM-ben
Egyébként a grafika Pc-n se lesz rossz de konzolokon már egész jó:D
ja igaz, meg remélem majd másik nagycsapatok is vesznek majd nagyjátékosokat. + ha a nagyokat eladom a csapatból mint Xavi Eto'o Henry Van Der Vaart ne a betisbe meg a deportívoba menjenekMessiFan írta:Egyébként remélem most nem lesz olyan a FIFA hogy ilyen hatalmas játékosokat tök olcsón meg ingyen lehet majd vásárolni. ja meg hogy ne a legbénább csapat legyen az első a csoportban..
Szerintem sem lesz ilyen a grafika, de a nyögések...lluisllach89 írta:Ha jól tom november 3.-án jön ki, bocsi h hírdetek, de a www.gportal.hu/fifa-fanatics oldalon az első cikkben ott van a trailer, ha így néz ki akkor télleg nextgenesDe várom már...
Szerintem nem így fog kinézni... Az előző évben is mondták, hogy hejj de jó lesz a PC-s FIFA grafikája... És mi lett... De kösz a linket.lluisllach89 írta:Ha jól tom november 3.-án jön ki, bocsi h hírdetek, de a www.gportal.hu/fifa-fanatics oldalon az első cikkben ott van a trailer, ha így néz ki akkor télleg nextgenesDe várom már...
megtörténtLionel Messi Fan írta:figyi felteszem mindjárt végez a gép és akkor egyeztetünk csak vegyél fel msnre bencekiraly@hotmail.com
most csak hogy kellLionel Messi Fan írta:mikor ?????? lenne fifa ? meg melyikkel ? mert akkor felteszem most lenne kedem játszani