Fifa, PES, FM
Az igaz h a RELOADED verziónak állítólag rossz vmijen crack-je és csak 1 év manager módot lehet lenyomni.Ez igaz?És meddig van frissítve benne az átigazolások?Előre is kösz.
-
- Entrenador del Barça
Akit érdekel a legnagyobb torrentes oldalakról már lehet szedni a fifa09-et 

Visca el Barca!!!
GO Colts GO!!!
GO Colts GO!!!
Megnéztem, a 08 minimális követelménye 512 mega. Lowon valszeg éppen futott még a gépeden, de itt ugye 1 giga a minimális.
Gondolom nem lehet valami új videókártyád sem, ha 256 mega ram vana gépedben. Szal nem akarlak elkeseríteni, de az innentől kijövő játékokról max olvasni tudsz.
(megjegyzem 50 ezer forintból össze lehet már dobni olyan gépet ami viszi a krájziszt mediumon... és bár nem konkrétan a fifához kapcsolódik összedobok ilyen konfigot ha igény lenne rá)
Gondolom nem lehet valami új videókártyád sem, ha 256 mega ram vana gépedben. Szal nem akarlak elkeseríteni, de az innentől kijövő játékokról max olvasni tudsz.
(megjegyzem 50 ezer forintból össze lehet már dobni olyan gépet ami viszi a krájziszt mediumon... és bár nem konkrétan a fifához kapcsolódik összedobok ilyen konfigot ha igény lenne rá)
Hát nem tudom ,hogy annyi van-e benne ,a vezérlőpult->rendszernél annyit írt.A 08 pedig nem tudom milyen beállításon volt , én nem állítgattam rajta..Aprieto írta:256 mega rammal ment a 08? lowest beállításokon? Talán-talán...
Ez nem fog menni az tuti vagy nem annyi van a gépedben.
256 mega rammal ment a 08? lowest beállításokon? Talán-talán...
Nem nagyon értek az ilyesmihez..
Azt írták hogy 1 giga ram kell neki, de nekem csak 256 mb van...
Ilyenkor esélyem sincs hogy elinduljon?? (a többi fifa ment rendesen)
Azt írták hogy 1 giga ram kell neki, de nekem csak 256 mb van...
Ilyenkor esélyem sincs hogy elinduljon?? (a többi fifa ment rendesen)
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Ez azért eléggé igazságtalan, hogy valaki ingyér letölti, más meg egy csomót kicsenget érte.torrentkiller írta:PS3ra még nem láttam olyan gammát amit feltörtek volna, és működött. Szal csak megveheted szvsz...

A játékról: Sok újítás van benne, de egyiktől sem lesz sokkal élveztesebb a meccs. Gyakorlatilag mint a 08', csak egy kicsit bonyolultabb és pár új menüpont. De élveztes vele játszani PS3-on. A magyar kommentár sem rossz

in to exile
- torrentkiller
- Entrenador del Barça
PS3ra még nem láttam olyan gammát amit feltörtek volna, és működött. Szal csak megveheted szvsz...szergoka írta:Csak ps3ra nem lehet letölteni.

"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
- noname
- Llegenda del Barça
Na!Én is letöltöttem a fifát.
És nem gondoltam h ilyet fogok mondani de sztem jó lett.A játékosok grafikája nem a legjobb, de maga a játék nagyon hasonlít a 2007es fifára, aminek örülök.Sőt már több meccset lenyomtam(számszerint 7et managerbe)mint amennyit a 2008asban összesen.Szóal akinek tetszett a 2007es, annak mindenképp ajánlom ezt is!
És nem gondoltam h ilyet fogok mondani de sztem jó lett.A játékosok grafikája nem a legjobb, de maga a játék nagyon hasonlít a 2007es fifára, aminek örülök.Sőt már több meccset lenyomtam(számszerint 7et managerbe)mint amennyit a 2008asban összesen.Szóal akinek tetszett a 2007es, annak mindenképp ajánlom ezt is!
A Fifa egy szégyen
Csak ps3ra nem lehet letölteni.
Én is 12ért vettem csak én ps3-ra! És nagyon ott van a szeren. 1dül a menedzser mód csalódás 1 kicsit, mivel nincsenek szezon elötti barátságos meccsek, illetve a játékosok piaci értéke elég alacsony.Eto 18misit, Xavi 9,4-et, Toure 3,7 ér csak, és még sorolhatnám.Los Banditos írta:Megvettem a magyar verziót garancia nélkül 12-ért. Aki szintén eredetibe vette meg, annak mennyi volt?
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Megvettem a magyar verziót garancia nélkül 12-ért. Aki szintén eredetibe vette meg, annak mennyi volt?
in to exile
- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
Na a várva várt játék végre kijött.
1 nap és leis jön a drága.
Amúgy ehhez magyarosítás külön lesz ugye?

Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
-
- Barça C
Én már töltöm.

Visca El BARCA!
Egyenlőre még csak angolul van fent,de pénteken már fent lesz magyarul is! 

- torrentkiller
- Entrenador del Barça
Amint hazaérek töltöm iisMarcelinho írta:Srácok fenn van a FIFA!!!![]()
![]()

"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti