Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Így igaz. Szntem egy ijen játék nem ér 12-13000 Ft-ot ahhoz túl kaki.Perrero írta:ezért kell letölteni
Milyen igaz......Victor_Valdes írta:A Demó jóbowlinggolyo írta:Mindenki úgy elvolt halva a demótól de mire ki jött az egész játék egy nagy ratyi lett és csak ezért nincsenek benne újítások. A FIFA pont ugyan olyan mint a Microsoft Vista a beta jó de a komplett egy nagy rakásbali 15 írta:Amúgy valaki megnyitotta már a Classic xi-t? Ugyanazok vannak mint a 08-ban? Vagyis Zico,Völler,Cantona? És megint nincs Pelé,Maradona,Cruyff,Platini stb?Felkelti az emberek érdeklődését
Az emberek természetesen megveszik a boltokban
játszanak
rájönnek, hogy kaki
csak ekkor már késő
...
A Demó jóbowlinggolyo írta:Mindenki úgy elvolt halva a demótól de mire ki jött az egész játék egy nagy ratyi lett és csak ezért nincsenek benne újítások. A FIFA pont ugyan olyan mint a Microsoft Vista a beta jó de a komplett egy nagy rakásbali 15 írta:Amúgy valaki megnyitotta már a Classic xi-t? Ugyanazok vannak mint a 08-ban? Vagyis Zico,Völler,Cantona? És megint nincs Pelé,Maradona,Cruyff,Platini stb?
Mindenki úgy elvolt halva a demótól de mire ki jött az egész játék egy nagy ratyi lett és csak ezért nincsenek benne újítások. A FIFA pont ugyan olyan mint a Microsoft Vista a beta jó de a komplett egy nagy rakásbali 15 írta:Amúgy valaki megnyitotta már a Classic xi-t? Ugyanazok vannak mint a 08-ban? Vagyis Zico,Völler,Cantona? És megint nincs Pelé,Maradona,Cruyff,Platini stb?
Jah igen azért nagy kár. Emlékszem a Vb után Materazzi is Valerio néven volt a 07-ben.mindorokke_barca írta:mar nagyon regota nincs holland valogatott a fifaban... mert nem adtak meg a jatek keszitoinek az engedelyt arra h berakjak oket... de ha megnezed van hasonlosag a nevekben... pl akiket elkaptak doppingolni azokat sem jelenitik meg a jatekban... pl ott van mutu, akit murgukent lehet megtalalni...Miért van az hogy a Holland válogatott megint egy rakás [auto_cenzúra]. Ismeretlen,kitalált nevekkel. Sehol sincs Snejder , Kuyt ,Van deer Vaart stb.
Ebből már nagyon elegem van. Azt hiszik a Hollandok hogy valaki fikázza a csapatukat? Egy ilyen Eb után?
mar nagyon regota nincs holland valogatott a fifaban... mert nem adtak meg a jatek keszitoinek az engedelyt arra h berakjak oket... de ha megnezed van hasonlosag a nevekben... pl akiket elkaptak doppingolni azokat sem jelenitik meg a jatekban... pl ott van mutu, akit murgukent lehet megtalalni...Miért van az hogy a Holland válogatott megint egy rakás [auto_cenzúra]. Ismeretlen,kitalált nevekkel. Sehol sincs Snejder , Kuyt ,Van deer Vaart stb.
Ebből már nagyon elegem van. Azt hiszik a Hollandok hogy valaki fikázza a csapatukat? Egy ilyen Eb után?
ha ez az,amire Messifan oldalán kell jelentkezni,akkor én benne vagyok. Már ott is jeleztem a fórumon.kudu írta:Kellene még egy ember az Eurobarca Kupára.
Szóval aki szeret fifázni, és kedvet érez magában, h kipróbálja a képességeit a többi Eurobarcás fifás ellen, jelentkezzen itt, vagy nálam priviben!
Én is!cris119 írta:a fifa 2010 et remélem már HORTI GÁBOR fogja kommentálni![]()
Nem tom hogy PC-n van-e de boxon van a világklasszisnál magasabb szint is, mégpedig a Legenda. Azon nekem elég nehéz volt. Aztán lehet hogy más az erőssége a pc-s és a konzolos erősségi fokoknak... Vagy még az lehet hogy én vok béna a gammáhozszajko írta: Nem csak Ps-en könnyű a Világklasszis mód,hanem Pc-n is 7-0 a Sevilla ellen 9-0 a Deportivo ellen 5-0 a Real ellen ehhh könnyű gamma...Vagy én vok túl jó?![]()
kommentárhoz....igaz, néha nem passzol, vagyis ellentétes dolgokat mond, ami valójában történik...bár ezt tökéletesre megcsinálni nem is lehet sztem...egy idő után meg sztem unalmas is lesz, ugyanazo ka szövegek újra és újra...Perrero írta:nekem sincs vele komolyabb bajom.. eccer volt olyan, hogy a támadóm lesen volt kb az ötösnél, erre mindenki eltünt a pályáról, és Piquével lőhettem szabadot az ELLENFÉL 16osáról, ugy hogy a kapus állt kb a sorfalba...
a kommentátor sz.rabb lett..
kapussal szabálytalankodnak 16oson belül erre megszolal hajdú b. h huu bmeg majdnem büntető