Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Eddig így állunk,megmondom őszintén engem az is meglep,hogy már ennyien lejátszották..A maradék két meccsel meg igyekezzenek az érintettekgekkodan írta:
tudomásom szerint eddig így állunk:
-Atletico Madrid
-Roma
-Real Madrid
-Chelsea
-Valencia
-Arsenal
Többi meccs?
Eddig 4 csapat jutott tovább,veled együtt,a többi négy meccset még nem játszották le a felek,úgyhogy addig várni kell. Ha meglesz az összes továbbjutó,akkor lesz sorsolás.lluisllach89 írta:Továbbjutottam Valenciával. Ki lesz a köv ellenfelem?
A védekező Q+1-4. Legalábbis nálam.gekkodan írta:1-5Mental_Theo írta:nem tudjátok véletlenül hogy billentyűzettel hogyan lehet változtatni a védekező-támadó formációkat?
köszi
de a védekezőt nem tudom...
1-5Mental_Theo írta:nem tudjátok véletlenül hogy billentyűzettel hogyan lehet változtatni a védekező-támadó formációkat?
köszi
Lehetrszergej írta:lehet hogy crackelned kéne?Dave87 írta:Lehet, hogy én vagyok a madár, de feltettem a Fifa09-et, és mikor elinditanam, kér egy regisztrációs kódot, amiről sajnos lövésem nincs.
A telepítéshez szükséges kódokat nem fogadja el. Tud valaki segíteni?
Thx!
Meg én Valenciával!socio66 írta:Csütörtök van,és eddig három meccs lett lejátszva,illetve ennyi lett itt közölve..norbert55 írta:
A Sorsolás:
Real-Barca
Bayern-Chelsea
Sevilla-Milan
Liverpool-Roma
Man.Utd-Atletico Madrid
Arsenal-Man.City
Villarreal-Inter
Lyon-Valencia
Kicsit pöröghetne jobban a dolog,elvileg ezen a héten kellene letudni a meccseket..
eddig továbbjutott:
-Atletico Madrid
-Roma
-Real Madrid