Na kipróbáltam a PES és a FIFA legújabb demóját, sztem sokkal jobb lett a PES. Mikor először megláttam a FIFAban a figurákat, komolyan mintha vmi sega focis játékkal játszanék, ez volt az érzésem annyira életszerűtlenek a figurák így felülnézetből. Közelnézetből nagyon jók, amikor mutatják az arcát a játékosnak, de a meccs 80%-a felülnézet sztem, szal ez a probléma. Meg nagyon könnyű még mindig gólt lőni, szabiból egyből bevertem, a másodikban meg kicseleztem 3-4 védőt és úgy lőttem be a legerősebb szinten. Mindez 5 perc alatt.
A PES sokkal jobb, felülnézetben iszonyatosan veri a fifat, sokkal élethűbbek a figurák, talán az arcok jobban meg vannak csinálva a FIFAban, de tényleg csak egy kicsivel, szal ez semmit se számít szinte. És persze nehézségben is óriási a különbség, pesben kikaptam 1-0-ra, helyzetem se volt, legerősebb szinten, pedig azért én nem számítok korántse kezdőnek.
Szal nem kérdés hogy melyik játékot fogom lemásoltatni haverral. PES forever még mindig!

"A játék az nem játék."-Johnny Filpo.
A lónak is négy lába van, mégsem asztal.
A disznónak is két oldala van, mégsem egyenlet.
Schweinsteiger, Hitzlsperger és Kohlschreiber jó barátok.
"Talán nem is vagyok méltó arra, hogy ennek az embernek a mérkőzését közvetítsem" - Farkas Norbi Messi-ről.