Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Hát az én csapatom csak most alajult így szerények az anyagi lehetöségeim de ha aktuális még akkor szánok rá egy ks tőkételbandi írta:Tényleg ha kell valakinek egy remek szélső az jelezze![]()
Ma vagy holnap kirakom,jobban örülnék ha valamelyik eurobarcás tulajdonába lenne
Kihívás megtörtént, hasonló jókat kívánok.Xzibit25 írta:A csapat ID-m 1643381 csapatnevem: hattrick ala kocka.Sok szerencsét és jó meccset is így előre is,remélem nem lesznek sérülések,bár nem teljes kezdővel fogok játszani.
A csapat ID-m 1643381 csapatnevem: hattrick ala kocka.Sok szerencsét és jó meccset is így előre is,remélem nem lesznek sérülések,bár nem teljes kezdővel fogok játszani.Pocsa11 írta:Én is neveznék abba a Kupában persze, ha van hely. Én szívesen játszok veled egy meccset. Csapat ID?Xzibit25 írta: Más:Én is benne lennék az Eurobarca Kupában.
Megint más:Vki akar játszani felnőtt barit?Ha igen hívjon ki.
Én is neveznék abba a Kupában persze, ha van hely. Én szívesen játszok veled egy meccset. Csapat ID?Xzibit25 írta: Más:Én is benne lennék az Eurobarca Kupában.
Megint más:Vki akar játszani felnőtt barit?Ha igen hívjon ki.
mikor lehet majd jelentkezni arra a bizonyos listára????CFirpo3 írta:Sztem írjunk egy listát, hogy ki venne részt ebben az Eurobarca Kupában.
Én is benne vagyok...
Én is benne lennék szivesenLeoMessi írta:Mivel lassan vége a bajnokságnak, kezd időszerűvé válni ismét egy itteni fórumozók által alkotott bajnokság. Szóval ha lenne érdeklődő, akkor csinálhatnánk egyet. A szervezésbe szívesen besegítek.
Mindegyik 18 éves(most lesz 1-2 19)socio66 írta: Ha nem túl idősek,jó a formájuk és a teljesítményük is,valamint olcsóak akkor jöhetnek
Csak úgy lehet külföldi bajnokságban tétmeccset játszani h van egy külföldi id-d és regelsz arról az idről abba az országba amilyen országból van az id-d.Pl.: Ha most az USA-ban vagy és ott regelsz akkor lesz egy csapatod ami az amerikai bajnokságban játszik. Más képpen nem lehet tétmeccset játszani csak barit ami meg nem mindig éri meg.kleno04 írta:Lehet vagy mikor lehet vagy lehet e egyáltalán külföldi TÉTMECCS-eket játszani vagy csak bari meccset lehet![]()
(elég jól megfogalmaztam szerintem a kérdést nem)
Engem érdekelne a dolog ha gondolod segíthetek én is a szervezésben.LeoMessi írta:Mivel lassan vége a bajnokságnak, kezd időszerűvé válni ismét egy itteni fórumozók által alkotott bajnokság. Szóval ha lenne érdeklődő, akkor csinálhatnánk egyet. A szervezésbe szívesen besegítek.
Figyelj az ifiből csapatból csak annyi pénzed lesz hogy vissza szerezd ami belefeccőltél szal nem nagyon kifizetődő. Érdemes venni játékosokat és azokat edzetni.neked mint kezdő edzőnek h tőkéhez juss ajánlom a kapus edzést. vegyél 17 éves min jó kapusokat és az edzést állítsd védésre.A többi helyet érdemes egy kicsit idősebb 26-30 év közti min jó játékosokkal feltölteni.divadka írta:ha jobb játékosokat szeretnék a csapatomban akkor igazoljak vagy az utánpótlás kifizetődőbb ?
Ha nem túl idősek,jó a formájuk és a teljesítményük is,valamint olcsóak akkor jöhetnekelbandi írta:Akit érdekelnének remek szélsők azok jelezzék nekem