kleno04 írta:Lehet vagy mikor lehet vagy lehet e egyáltalán külföldi TÉTMECCS-eket játszani vagy csak bari meccset lehet
(elég jól megfogalmaztam szerintem a kérdést nem

)
Csak úgy lehet külföldi bajnokságban tétmeccset játszani h van egy külföldi id-d és regelsz arról az idről abba az országba amilyen országból van az id-d.Pl.: Ha most az USA-ban vagy és ott regelsz akkor lesz egy csapatod ami az amerikai bajnokságban játszik. Más képpen nem lehet tétmeccset játszani csak barit ami meg nem mindig éri meg.
LeoMessi írta:Mivel lassan vége a bajnokságnak, kezd időszerűvé válni ismét egy itteni fórumozók által alkotott bajnokság. Szóval ha lenne érdeklődő, akkor csinálhatnánk egyet. A szervezésbe szívesen besegítek.
Engem érdekelne a dolog ha gondolod segíthetek én is a szervezésben.
divadka írta:ha jobb játékosokat szeretnék a csapatomban akkor igazoljak vagy az utánpótlás kifizetődőbb ?
Figyelj az ifiből csapatból csak annyi pénzed lesz hogy vissza szerezd ami belefeccőltél szal nem nagyon kifizetődő. Érdemes venni játékosokat és azokat edzetni.neked mint kezdő edzőnek h tőkéhez juss ajánlom a kapus edzést. vegyél 17 éves min jó kapusokat és az edzést állítsd védésre.A többi helyet érdemes egy kicsit idősebb 26-30 év közti min jó játékosokkal feltölteni.