2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
ÉN vinném ha az árban meg tudunk egyezni...elbandi írta:Tero Koskinen
18 éves és 108 napos, TSI = 900
Forma: középszerű, erőnlét: jó
Védés:katasztrofális
Védekezés:csapnivaló
Játékszervezés:gyenge
Szélsőjáték:remek
Átadás:pocsék
Gólszerzés:csapnivaló
Pontrúgás:középszerű
ha valakinek kéne szóljon
0-ért raktam ki, mert nagyon meg szeretnék szabadulni már tőle. Egyébként képzeld, azóta megváltozott 440-re a TSI-je, ha jól tudom most voltak az edzések.kabekabe írta:
engemő érdekelne. Mennyi? ha olcsó akkor viszem.
engemő érdekelne. Mennyi? ha olcsó akkor viszem.CFirpo3 írta:MichaaBee írta:CFirpo3 írta: A másik:
Szélsőjáték: 6/20 megfelelő
Gólszerzés: 5/20 középszerű
18 éves, 430 TSI
Csak is az árbecslésen belül szóval ha én ebből megkapok 100000eFt-t akkor örülök neki.Markionni005 írta:Sry, adnád akart lenni.Te akarsz csatárt venni
Mennyiért adnád bowling?
CFirpo3 írta:Döntetlent játszottam Bowlinggolyoval az ifibajnokságban. A legmerészebb álmomban sem gondoltam volna, hogy pontot szerzek ellene. Még jó, hogy csak utólag tudtam megnézni az eredményt, mert jó ideges lettem volna, amikor vezetést szerzett a 81. percben. Szerencsére sikerült kiegyenlítenem.
![]()
Felnőttekkel is nyertem, szóval jó volt ez a nap. Köszi Matyi a meccset.
Sry, adnád akart lenni.Te akarsz csatárt venni
Szerintem erre a lehető legjobb ha meg kérdezel egy GM-et mert régen még megvolt a táblázat az átváltáshoz de most nem találom. De ha akad aki ezt tudja az biztos segít.Persze te is tudod h a szinteken belül éppen->átlag alatt->átlagos->átlag felett.Pl: a jó (Átlag felett) értékelés csak egy kicsivel rosszabb, mint a remek (Éppen), de kicsivel jobb mint a jó(átlagos)mindorokke_barca írta:most szeretnek en is egy kis segitseget kerni:
mint tudjatok a meccsek utani csapatertekelesnel megvannak a ratingek posztokra lebontva. jo 2 eve kb a regi ertekeles melle kihoztak egy ujat, de hagytak oket parhuzamosan futni, h aki regebb ota jatszik legyen ideje atszokni, en kb 5 eve jatszom de mindig csak az eredeti ertekelest hasznaltam... most a hattrick uj arculataval egyutt a regi ertekelest kivontak a forgalombol, amivel rendesen keresztbe tettek nekem, mert fogalmam sincs, hogy mi minek felel meg. most pl a kozeppalyamnal azt irja, hogy: Középpálya jó (Átlagos) regen csak ki volt irva h mit tudom en lenyugozo, v hasonlok. szoval ezt az uj rendszert nem latom at. nem tud vki veletlenul segiteni akar egy tablazattal, h mi minek felel meg? v h mi alapjan kovessem a logikajat ennek a rendszernek?
Igen lejátszod de még a "régi"(előző méretű) stadionodban.Messiboy19 írta:Kérdés:építem a stadionom,13-án lesz kész DE 10-én hazai meccs!
Le tudom játszani
Ha gondolod van egy nagyszerű 32 éves játékosom akinek jó átadása van és jó a pontrúgása i a formáról és az erőnlétről nem beszélek mert az mindig változik. Ha gondolod nézz be és nézd meg Flessas-tMarkionni005 írta:Valakinek nincs egy 27-35 éves, minimum remek gólszerzéssel rendelkezező eladó csatárja?
Egyik:MichaaBee írta:ez mit jelent?CFirpo3 írta:annyira nem rosszak
kösz a segítséget!
ez mit jelent?CFirpo3 írta:annyira nem rosszak
Én is ezen gondolkodtam mostanában, hogy van egy-kát játékosom, akit 200eFt-ért nem visz el senki, és nincs is rájuk szükségem, de annyira nem rosszak, csak már idősebbek. Én kirúgom őket. Szerintem tedd Te is ezt.MichaaBee írta:
kérdés: ha van egy playám, akit ezer alatt sem visz senki, azt megéri nekem kirúgni, vagy várjak amíg valakinek kell? nyerek rajta? vagy amíg ott van hátráltatja a csapatot?[/color]
Hááát... én 60 000eFT-ér vettem amikor vettem...MichaaBee írta:ár?![]()
megfontolnám, ha kitelik a pénzemből.
nekem kevés pénzem van, de ha kitelik belőle akkor tuti megprobálnám. am az a baj, h naon felvinnék az árát. TSI?MichaaBee írta:ár?![]()
megfontolnám, ha kitelik a pénzemből.
Te akarsz csatárt venniMarkionni005 írta:Itt az a kérdés,hogy Te mennyit adnál...