Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Most első lépésként felveszem a kapcsolatot a már folyamatban lévő kupa résztvevőivel. Amennyiben hajlanak rá, úgy a hátralévő mérkőzéseket lejátszanánk, s befejeznénk a kupát. Ezt követően indulna el egy új kupa. Ettől függetlenül lehet jelentkezni nyugodtan.Valentino írta:Mikor lehet majd jelentkezni az új kupára egyébként?????
Nyilván a Magyar kupára gondolsz... Ezzel nem nagyon tudunk mit kezdeni, ha újraindítjuk, s valaki a kuparészvét miatt nem tudja lejátszani a mérkőzéseket, azt valószínűleg megvárjuk, s addig a többi csapat játszana egymás ellen, majd bepótolná azt a két-három meccset. Ha esetleg még messzebbre jutna, akkor valószínűleg más csapatot keresnénk helyette.bowlinggolyo írta: Ezzel csak egy baj lehet. Ha pl én is jelentkezek vagy akárki akinek van vmi esélye a tovább jutásra a kupában az mikor játszana, vagy úgy lenne a besorolás h aki tovább jut el a kupában az később csatlakozik vagy h???? Am csatlakoztam kitöltöttem az űrlapot.
azért leírom, h ha máskor szükséged lenne erre az információra. ILYET NE CSINÁLJ!MichaaBee írta:34 éves, még 5 hétig sérült playáért érdermes kiadni 20at?
Ezzel csak egy baj lehet. Ha pl én is jelentkezek vagy akárki akinek van vmi esélye a tovább jutásra a kupában az mikor játszana, vagy úgy lenne a besorolás h aki tovább jut el a kupában az később csatlakozik vagy h???? Am csatlakoztam kitöltöttem az űrlapot.torrestoni írta:Sziasztok...
Sajnos az elmúlt másfél hónap nagyon zűrös volt, illetve nem volt szabadidőm. A Gamper kupát mindenképp szeretném befejezni, esetleg újraindítani. Minden érintettől elnézést kérek, most ugyanazzal az elánnal belevághatunk. Ezt a következő hetekben kellene megbeszélni. Aki még nem hallott róla, az itt tudhat meg róla többet: Hattrick - Joan Gamper kupa
Igen, a mérkőzéseket, fordulókat szerdánként, a barátságos meccsek helyén rendezzük, természetesen a felnőtt kerettel. Azt hiszem a szabályzatban, amit az oldalon megtalálsz, nos ott mindent leírtam.Valentino írta:Én is benne lennék egy ilyen kupában... de ugye ez nagycsapatokkal történne??
ha igen akkor hogy lennének a meccsek??? szerdánként????
Én is benne lennék egy ilyen kupában... de ugye ez nagycsapatokkal történne??torrestoni írta:Sziasztok...
Sajnos az elmúlt másfél hónap nagyon zűrös volt, illetve nem volt szabadidőm. A Gamper kupát mindenképp szeretném befejezni, esetleg újraindítani. Minden érintettől elnézést kérek, most ugyanazzal az elánnal belevághatunk. Ezt a következő hetekben kellene megbeszélni. Aki még nem hallott róla, az itt tudhat meg róla többet: Hattrick - Joan Gamper kupa
baguvixXx írta:Én szívesen folytatnám néhány olyan meccsért mint amilyet LeoMessivel (persze nem azzal a Leo Messivel hehe Very Happy ) játszottam az 1. fordulóban meg főleg.
Én szívesen folytatnám néhány olyan meccsért mint amilyet LeoMessivel (persze nem azzal a Leo Messivel hehetorrestoni írta:Sziasztok...
Akkor nincs ötletemCFirpo3 írta:Sérülése nem volt, formájáról nem tudok sokat, nem tudom eddig milyen volt, most gyenge.![]()
És az edzés is stimmel neki.
Sérülése nem volt, formájáról nem tudok sokat, nem tudom eddig milyen volt, most gyenge.elbandi írta:esetleg sérülése volt?vagy fromája csökkent?CFirpo3 írta:Nem értem. Van egy 18 éves játékosom, aki mióta itt van folyamatosan játszik bajnokságban és barétségosokon is és mégis csökkent a TSI-je, nem sokkal csak 10-zel de csökkent. Miért lehet? Ötlet?
Eddig jól teljesített.
esetleg sérülése volt?vagy fromája csökkent?CFirpo3 írta:Nem értem. Van egy 18 éves játékosom, aki mióta itt van folyamatosan játszik bajnokságban és barétségosokon is és mégis csökkent a TSI-je, nem sokkal csak 10-zel de csökkent. Miért lehet? Ötlet?
Eddig jól teljesített.