2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
8-at valószínüleg melegiben listára dobom. Ha a magyarok egyik veszik meg akik be vannak szervezve lehet válogatott is. Holnap lesz a bemutatkozó-búcsúmeccse.socio66 írta:De ilyeneket hogy...?baguvixXx írta:
Új frissen húzott ifim
Kicsit még edzeted és egy vagyonért tudod eladni...
Hány csillagot kapott am ifiben?
De ilyeneket hogy...?baguvixXx írta:
Új frissen húzott ifim
köszi, éppen 0-1 30 perc után, már kaptam egy ollógóltsocio66 írta:Sok szerencsét,és kérdezz bátran ha nem tudsz valamit
Sok szerencsét,és kérdezz bátran ha nem tudsz valamitMichaaBee írta:bocs, most zajlik az első ifi meccsem...
Lol eddig te ha otthon játszottál kaptál belőle pénzt?MichaaBee írta:más kérdés: az ifi meccsekből nekem van jegybevételem?![]()
Nincs hatása mert barin nem lehet beállítaniMichaaBee írta: ha barátságos meccsre veszem lazára, annak van hatása?
nekem az újonnan szerzett játékosom miatt ment le a csapatszellem...
más: 28 éves gyenge védésű kapust lazán rúgjam ki vagy dobjam ki nulláért a piacra?szerintem az előbbi jobb megoldás
ha barátságos meccsre veszem lazára, annak van hatása?kamaj írta:A legjobb módszer rá, ha pár meccset lazára állítasz. Ilyenkor egy-két meccs alatt felmehet a csapatszellem.
Köszkamaj írta:A legjobb módszer rá, ha pár meccset lazára állítasz. Ilyenkor egy-két meccs alatt felmehet a csapatszellem.kleno04 írta:valaki tudna nekem segíteni![]()
mit tegyek hogy a csapatszellem javuljon![]()
mert jelenleg elég gázos a csapatszellem (gyilkos)
remélem valaki tud nekem segíteni
A legjobb módszer rá, ha pár meccset lazára állítasz. Ilyenkor egy-két meccs alatt felmehet a csapatszellem.kleno04 írta:valaki tudna nekem segíteni![]()
mit tegyek hogy a csapatszellem javuljon![]()
mert jelenleg elég gázos a csapatszellem (gyilkos)
remélem valaki tud nekem segíteni
köszi már megvanbowlinggolyo írta: Belépsz a csapatod és egyből a baloldalon lesz egy ojan fül h:beállítások->(jobb oldalt)biztonsági kód megnézed h mi és ha nincs akkor csinálsz majd azt írod be oda.
Belépsz a csapatod és egyből a baloldalon lesz egy ojan fül h:beállítások->(jobb oldalt)biztonsági kód megnézed h mi és ha nincs akkor csinálsz majd azt írod be oda.elbandi írta:Mit kell beírni a security code-hoz?
Úgy látom vannak kisebb gondok az edzéssel kapcsolatosan. Az a lényeges az edzésnél h a héten meglegyen az össz 90 perc akkor kap 100%-os edzést (persze akinek edzetsz kp-nál értelemszerűen a kp-k kapnak 100-at) Innentől kezdve tök mind1 h mikor játszik az csak a tapasztalatát határozza meg. Pl.:aki csak barikon játszik az később lesz tapasztaltabb mint aki csak a bajnokikon.CFirpo3 írta:Akkor sorry. Azt hittem, hogy aki a héten 180 percet (bari+bajnokság) játszik az dupla edzést kap, mint aki 90-et.mindorokke_barca írta:rosszul tudodaz hogy milyen meccsen, es hany meccsen jatszik egy heten csak a tapasztalatat befolyasolja, edzest ugyanugy kap aki csak 1 meccsen jatszott mint aki 2on, mint mondtam a szelsok miatt nem eri meg 10 jatekost edzeni, eleg csak a 6 belso kozeppalyast(3-5-2 illetve 4-5-1 a javasolt felallasok kozeppalyasedzesnel) mert igy 3 belso playmakered lesz. a 4 szelso csak 50%os edzest kap jatekszervezesben
Ok. Egyébként most jár le a licit érte és emelik föl...kabekabe írta:Tegnap igazoltam 8 600 eFt-ért egy hasonlót csak szélsőbe is jó. Gólszerzésbe mondjuk gyöngébb, meg sajna a TSI-je is.CFirpo3 írta:...