Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát ja jól kezdődött szerinted csak így a játékosaid nem fejlődtek semmit és a köv meccsre majd egy kis időbe telik majd nekik hogy újra jó formában legyenek
Hát ja jól kezdődött szerinted csak így a játékosaid nem fejlődtek semmit és a köv meccsre majd egy kis időbe telik majd nekik hogy újra jó formában legyenekT.Henry írta:Sziasztok!
Nah megvolt az 1. Hattrick mecsem. Elég jól kezdődöt hiszen 5-0-ra győztem, de csak sajna azért mert az ellenfél nem tudot a minimálisan szükséges 9 játékossal kiállni.
![]()
De nembaj legalább az 1. mecsem jól sikerült!![]()
További jó játékot mindanyiótoknak!
Az egész jó szerintem mert nekem vagy 5 játékosom van az ifi-ben akik 5 vagy annál több csillagosakCFirpo3 írta: Középeszerű vagy megfelelő, de attól is függ, hogy mit mondott rá a játékosmegfigyelő.
Középeszerű vagy megfelelő, de attól is függ, hogy mit mondott rá a játékosmegfigyelő.kudu írta: szerintetek egy 5 csillagos ifi középpályás milyen képességű lesz majd, ha felviszem a felnőttek közé?
17 éves
Ja, köszCFirpo3 írta:Szerintem az el van rejtve. Mindenki csak a sajátját látja.MichaaBee írta:Nem tudja valaki, hogy hogyan lehet elrejteni a hozzáállást és a taktikát?![]()