2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Játékosként semmit ha elég jó a tapasztalata el tudod adni Legalább lenyűgöző kb. Ha már edző nemtod kirakni.matyi02 írta:Hello
Szerintetek egy ilyen játékos vagy nemsoká edző mennyi ér a piacon?
Specialitása: Jól fejelő
Védés: katasztrofális
Védekezés: gyenge
Játékszervezés: középszerű
Szélsőjáték: megfelelő
Átadás: gyenge
Gólszerzés: középszerű
Pontrúgás: gyenge
31éves ...
MichaaBee írta:Ifiakadémiát újra lehet indítani, ha be van zárva? Gondolom igen, de fő a biztonság
Attól függ miből vagy jó ha semmiből akkor játsszál csak játéktördelést ezzel lehet esélyed egy sokkal erősebb csapattal szemben.Ha magas az átadásod akkor érdemes középen támadást nyomni. Ha a védelmed erős akkor értelem szerűen ellentámadás. De viszont ha csak úgy átlagos vagy mindenből akkor átlagost nyomj nem tudsz annál jobbat csinálni.Gaba írta:Srácok!
Van vkinek vmi tapasztalata h az ellentámadás taktika mennyire hatásos ha erősebb ellenféllel játszok?
Esetleg milyen taktikát kéne játszanom, ha 3-5-2 és 4-4-2 felállásban remek a tapasztalatom?
Köcce!
barca1615 írta:Hali! Valaki régóta játszik vele vegyen már fel pls és segítsen nekem az elején:) Most kezdek el vele játszani csaK!
msn: Ronaldinho1615@hotmail.com
pls aki tudja már a szitut vegyen:) köszi
Ha valaki védőt edz és a felállása 5-3-2, akkor ő általában ellentámadás taktikával játszik. A többi felállásnál biztos halál, hiszen magadra húzod az ellenfeled.Gaba írta:Srácok!
Van vkinek vmi tapasztalata h az ellentámadás taktika mennyire hatásos ha erősebb ellenféllel játszok?
Esetleg milyen taktikát kéne játszanom, ha 3-5-2 és 4-4-2 felállásban remek a tapasztalatom?
Köcce!
A legnagyobb probléma a két szélső középpályás. Csatárod sok van, aki jó lehet, de én csak az általad lejátszott mérkőzésekből tudtam infót szedni.Te jobban látod, hogy kinek milyen tulajdonságai vannak, és ennek megfelelően dönthetsz. A középpályád jó, a csatáraid jók, a védelem meg mind1.Majdnem. Ha nem lesz nála a labda nem tud majd góltlőni.Ez lehet, h jó lesz. Kapusba nem volt sok lehetőségem ugye...A védőknél lehet, h nem Végvári fog játszani. A többiek azért játszanak majd, mert a többiek jó része most épült fel. Egressy egyébként csatárnak is jó, de most fontosabb a szélső. Játszhat Manco helyett Mur is elvileg ugyanolyanok, ugyanollyan formában...
Ez lehet, h jó lesz. Kapusba nem volt sok lehetőségem ugye...A védőknél lehet, h nem Végvári fog játszani. A többiek azért játszanak majd, mert a többiek jó része most épült fel. Egressy egyébként csatárnak is jó, de most fontosabb a szélső. Játszhat Manco helyett Mur is elvileg ugyanolyanok, ugyanollyan formában...noodle77260 írta:A 3-4-3-as taktikát azok szeretik, akik csatárt edzenek. Ha jól tudom te kapust edzel. Vagy nem?Hétvégén ebbe átszak szted v 4-4-2-be. Esetleg 3-4-3-ba?
Én maradnék a 3-5-2-nél.
Az én csapatom:
Csatárok: S.Manco , R.Nagy Ne irányítsd semerre őket
Kapus: V.Guey
3 középpályás: C.madaras, A Kriss /ő legyen középen/, A. Ossa N e irányítsd semerre őket
2 szélső középpályás: F.Egressy, E. Belmonte Előre irányítsd őket
középső védő: C.Bujdosó Ne irányítsd semerre
2 szélső védő: J.Estepa, G.Végvári Mindkettőt befele/középső védő fele/ irányítsd
Én ezt a csapatot küldeném ki a hétvégi fordulóra. Igaz nem láttam a képességeiket, de a meccseid alapján ezeket raknám be.Nekem ez lenne az alapcsapatom ennyi információ birtokában.
A tippem a mérkőzésre, ha megfogadod a tanácsom: 1-4
Kíváncsian várom mi a véleménye a többieknek, illetve neked!!
Igen azt tudom köszi csak azért kérdeztem mert 6 hétre dölt ki az elsőszámú csatárom és nem tudom 6 hétig nélkülözninoodle77260 írta:Igen lehet, csak pénzbe kerül. Orvost és gyúrót is lehet felvenni..kleno04 írta:Lenne egy fontos kérdésem, ha az egyik játékosom lesérül és már ki van írva h mennyi időre van lesérülve azt nem tudom csökkenten azzal h fölveszek orvosokat![]()
![]()
Igen lehet, csak pénzbe kerül. Orvost és gyúrót is lehet felvenni..kleno04 írta:Lenne egy fontos kérdésem, ha az egyik játékosom lesérül és már ki van írva h mennyi időre van lesérülve azt nem tudom csökkenten azzal h fölveszek orvosokat![]()
![]()
A 3-4-3-as taktikát azok szeretik, akik csatárt edzenek. Ha jól tudom te kapust edzel. Vagy nem?Hétvégén ebbe átszak szted v 4-4-2-be. Esetleg 3-4-3-ba?
jaja. Bár lesérült a cserekapusom 4 hétre és egy védőm is 2 hétre, szerencsére a védőmet is tom potolni. Szerintem is jó lesz a taktika csak 3 kp--m is most épült fel és emiatt még nincsenek formában.Emiatt ott lehet, h picit gyenge vagyok. Köszi a meccst noodlenoodle77260 írta:Megvolt kabekabe első 3-5-2-es meccse. (219137290) a szám alapján megnézhetitek.
Szerintem célravezető lesz ez a felállás a számára, csak jól kell összeválogatni a csapatot.
A következő meccseden talán nem lesz zavarodottság, és sokkal jobb lehetsz.