2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Az igen! Szép kis ifi!Kihívtalak igaz csak bivaly erős védelmem van de megteszi az is a közepes kpval és a közepes támadással
Kihívtalak igaz csak bivaly erős védelmem van de megteszi az is a közepes kpval és a közepes támadássalnoodle77260 írta: Tényleg nem akar valki egy barátságos IFI meccset, aki úgy érzi, hogy bivaj erős ifije van? Olyanra gondolok, aki szétzúzná az ifimet. Szívesen kipróbálnám, egy erősebb csapat ellen az ifiket. A csapatom neve: Noodle Fcb A következő barátságos mérkőzés legkorábbi időpontja: 2009-02-23
Nem számít h kikapsz vagy nyersz az ifi csapatnak az a lényege h találd meg a játékosoknak a legjobb helyet és ha megvan akkor 17 éves korában(minél fiatalabban) Hozd fel és add el amennyiért csak tudod.Csabinho91 írta:Srácok az ifiakadémiát nem lehet valahogy megszüntetni?? Mert ennyire sz.r ifim sose volt még 4 meccs 4 zakó 3-35ös GK XD
Hehe. A barátságos meccs nem arról szól,hogy nyerni kell minden áron,hanem játékosfejlesztés,gyakorlás,formációk,taktikák kipróbálása.Nah én most nagyon megszivtam. Le akartam kötni egy barátságos mecset, és hogy nem vagyok támogató ezért nem tudtam válogatni a Bajnokságok között. És igy kaptam egy VI. osztályú csapatot( a maga bajnokságába a 4. helyen van) Sad , én pedig VIII. osztályú vagyok és eddig még csak 2 mérkőzést játszottam hétvégén fogom a 3. mecsem. Szerdán pedig a VI. osztályú csapat ellen. Szóval nem nagyon van esélyem ellen.
Az nem számít, hogy a barikon kikkel játszol. Az a lényeg, hogy játssz... Az edzést ígyis úgyis megkapják a játékosok.Z.Chris írta:Nah én most nagyon megszivtam. Le akartam kötni egy barátságos mecset, és hogy nem vagyok támogató ezért nem tudtam válogatni a Bajnokságok között. És igy kaptam egy VI. osztályú csapatot( a maga bajnokságába a 4. helyen van), én pedig VIII. osztályú vagyok és eddig még csak 2 mérkőzést játszottam hétvégén fogom a 3. mecsem. Szerdán pedig a VI. osztályú csapat ellen. Szóval nem nagyon van esélyem ellen.
![]()
Váltogasd a posztokat, próbálj ki mindenkit több poszton, és majd kiadja, hogy ki hol tud normálisan játszani.Nekem pl nagyon jól sikerült a szerepkiosztás, csak a kapust nem találom, de egyenlőre nincs is rá szükség, mert egyszerűen lebirtoklom a középpályát.Utolsó meccsemen az eddigi elsőt vertem 9-0-ra.Túl gyenge ez a csoport.Csabinho91 írta:Srácok az ifiakadémiát nem lehet valahogy megszüntetni?? Mert ennyire sz.r ifim sose volt még 4 meccs 4 zakó 3-35ös GK XD
Total Skill Index (TSI):Messiboy19 írta:1 kérdés: Mi az a TSI?
Belső középpályásoknál fejlőik a legjobban aa játészervezés, a szélső-középpályásoknál fele az előbbinek, a többieknél minimális...MichaaBee írta:
Ha van egy játékosom, aki hamar szintet lépne játékszervezésben, (ezt edzem) de nem középpályásként vagy szélsőként játszatom, akkor egyáltalán nem fog fejlődni?
Van egy másik játékosom, aki gólszerzésben áll közel szintlépéshez, de nem azt edzem neki, akkor abban egyáltalán nem fog fejlődni?
Háát, nem tudom 4 hét hosszú idő.Talán ezt az időt kellene a legrövidebbre szabni. Vegyél fel orvosokat inkább, ha van pénzed.Megy gyúrót is. Minél több orvos van annál hamarabb épül fel a sérült.Igazoljak cserekapust?Sztem nem kell, de azért megkérdezlek. 4 hét mulva épül fel a másik kapusom
Beállítottam azt a kezdőt amit mondtál. Átlagos hozzáálással és széleken támadással. Igazoljak cserekapust?Sztem nem kell, de azért megkérdezlek. 4 hét mulva épül fel a másik kapusom. A védöm meg 2 hét. De felépült egy megfelelő gólszerzésű, szélsőjátékú, átadásu és középszerű védekezésű játékosom. A formája gyenge, de mivel több poszton is bevethető emiatt most beraktam a padra.noodle77260 írta:A szélső védőket hagyd a helyükön elég lesz a középpályán az aki van, Lehet széleken támasdás.
A szélsőböl is van egy pár, csak v most épült fel és naon rossz a formája v máshol játszik. Ez van. Viszont a szélsővédőmet felhozhato a szélre és helyette vki védőt be. Milyen hozzáálással játszak?Széleken támadásban?Miben?noodle77260 írta:A legnagyobb probléma a két szélső középpályás. Csatárod sok van, aki jó lehet, de én csak az általad lejátszott mérkőzésekből tudtam infót szedni.Te jobban látod, hogy kinek milyen tulajdonságai vannak, és ennek megfelelően dönthetsz. A középpályád jó, a csatáraid jók, a védelem meg mind1.Majdnem. Ha nem lesz nála a labda nem tud majd góltlőni.Ez lehet, h jó lesz. Kapusba nem volt sok lehetőségem ugye...A védőknél lehet, h nem Végvári fog játszani. A többiek azért játszanak majd, mert a többiek jó része most épült fel. Egressy egyébként csatárnak is jó, de most fontosabb a szélső. Játszhat Manco helyett Mur is elvileg ugyanolyanok, ugyanollyan formában...
Ez így igaz. A hét a pénzügyi mérleg frissülésével veszi kezdetét vagyis az elős nap a szombat.MichaaBee írta:Tehát ha jól értelmezem, akkor a hét első meccse a szombati a bajnoki, a második a szerdai barátságos. Jól mondom?