Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ronaldinho&Barca írta:Nah azt hiszem barátságos meccset se kötök le soha. Eddig 2 meccs volt összesen 4 sérülés, köztük egy 5 hetes. Egészségemre.
Oké. Hívj majd ki: Charlie Firpo Football Club (582789)Master19 írta:Én játszhatok veled ha neked is megfelel!?CFirpo3 írta:Vki barit a jövőhéten? Azt hiszem ezentúl nem használom az a fránya kalapos rendszert.
Hát odáig jó csak vszleg a hatalmas eszemmel elrontottam vmit...socio66 írta:kabekabe írta:Tegnap beállítottam a kezdőt, de vmi miatt a kezdőm játszott.![]()
Elég furán hangzik.![]()
Amikor beállítod a csapatot,kattints az 'Utasítások elküldése' gombra és akkor tutira az a csapat játszik,amelyiket pályára küldöd.
kabekabe írta:Tegnap beállítottam a kezdőt, de vmi miatt a kezdőm játszott.
Hát én nem a kezdőmet akartam pályára küldeni. Tegnap beállítottam a kezdőt, de vmi miatt a kezdőm játszott. A csatárom 3 hátig lesz sérült. Van egy másik szintén jó csatárom, csak ő a szélen játszik. De van két ötletem is, h kit játszassak.Télleg nem hiányzott ez a sérülés, mázlli, h két botcsapat jön a bajnokságban.Sztem se érte meg...Mondom nem őket akartam játszatni.noodle77260 írta:A barátságos meccsekre, ne a kezdődet küld, mert az eredmény itt tök mindegy, viszont kétszer akkor a sérülés esélye. És tuti, hogy az fog lesérülni, akit nem tudsz majd pótolni.A kezdődet tartogasd a bajnokikra.kabekabe írta:Meglett a csapat. Beállítottam a kezdőm. Ha senki nem sérül meg akkor jó. Ha igen, akkor attól függ ki, mert ha egy fontosabb játékosom, az rossu lenne.
Amúgy látom simán vették az akadályt, csak lesérült a csatárod.Szerintem nem érte meg.
A barátságos meccsekre, ne a kezdődet küld, mert az eredmény itt tök mindegy, viszont kétszer akkor a sérülés esélye. És tuti, hogy az fog lesérülni, akit nem tudsz majd pótolni.A kezdődet tartogasd a bajnokikra.kabekabe írta:Meglett a csapat. Beállítottam a kezdőm. Ha senki nem sérül meg akkor jó. Ha igen, akkor attól függ ki, mert ha egy fontosabb játékosom, az rossu lenne.
Köszönömsocio66 írta:1. Van egy hasznos új funkció a ht-ben,ez a kalapos módszer,így biztosan ellenfélhez jutsz és meglesz az ellenfeled a barimeccsekre.kabekabe írta:1. Vki bari meccs?
2. Meglett a kapusedzetésem első ereménye:a kapusom megfelelőre fejlődött középszerűről.
3. Hétvégén bot csapat ellen játszok. Milyen hozzáálással játszassam őket?
4. Szerezzek cserekapust?
Kösz a válaszokat
3. Ilyenkor a legjobb a laza játék,mert azzal fejlődik a csapatmorál is vagy mi..
4. Nem fontos,ha esetleg megsérülne az első számú portás,akkor majd beszerzel egyet olcsón.
1. Van egy hasznos új funkció a ht-ben,ez a kalapos módszer,így biztosan ellenfélhez jutsz és meglesz az ellenfeled a barimeccsekre.kabekabe írta:1. Vki bari meccs?
2. Meglett a kapusedzetésem első ereménye:a kapusom megfelelőre fejlődött középszerűről.
3. Hétvégén bot csapat ellen játszok. Milyen hozzáálással játszassam őket?
4. Szerezzek cserekapust?
Kösz a válaszokat
Persze!!akkor a következő meccsre megállapodunk??Z.Chris írta:Hát én szivesen játszanék de le vagyok kötve. Jövő héten jó lenne?Valentino írta:Valaki barátságos meccset nem játszik velem holnap??
Más: Végre tudtam csatlakozni egy ifibajnoksághoz. Sok Sikert Nekem![]()
Hát én szivesen játszanék de le vagyok kötve. Jövő héten jó lenne?Valentino írta:Valaki barátságos meccset nem játszik velem holnap??