Ha védekezést szeretnél edzetni, akkor 5-4-1 felállásban játszasd a csapatot a barimeccseken, hogy javuljon a tapasztalat, és mikor úgy érzed, hogy váltani akarsz, akkor tedd meg.saviola7 írta:Köszi a segítséget. Nem gyorsan akarok pénzt keresni, csak szeretnék megmaradni a VI. osztályban, és fejleszteni a csapatot, közben pénzt is keresni. Itt kaptam meg a csapatot, sikerült bent maradnom, lassan fejlesztgetek is, de olyan valamit keresek, amivel erősebb lenne a csapat is, és közben az edzett játékosokból pénzt lehetne csinálni. Azt olvastam "össze", hogy ha lebirtoklom a labdát jó középpályával, akkor hozhatom a meccseket, de ha pl. játékszervezést edzem akkor nem hiszem, hogy a 17 évesek az edzésidő elején hoznák a meccseket. Arra gondoltam, és a hattrix-ray írja, 5-3-2 vagy 5-4-1 -es felállás, védekezés edzés, megfelelőről, jóra. Most éppen itt olvastam a 2 kapus 17 éves, 2820 tsi ill. 2610, 3 hete edzzem őket, 352-es felállás, széleken támadás. De vissza kellene állnom 541 vagy 532-re ellentámadásra, hogy amikor a kapusedzésről áttállok a védekezésre, akkor jobban fog menni a csapatnak már a felállás, taktika.?
Én is kapust edzek jelenleg, hosszútávú terveim között szerepel egy váltás, viszont addig meg kell erősítenem a védelmem. Én vettem 2-3 idősebb, de jó középpályást, ezáltal a labdabirtoklásom szinte mindig jobb az ellenfélnél. Nem kerültek sokba 20-30000eft/ db.Ahhoz hogy anyagilag felnőjek az 5. osztályba, ami azt jelenti, hogy középkorú védőket veszek kb 200000-300000eft-ért legalább 3 kiemelkedő kapust el kell adnom, ami kb 4-5 szezon.
A csoportomban nekem a leggyengébb a csapatom, de mégis a 2. helyen állok mert lebirtokoltam a jó középpályámmal a védekezést edző csapatokat.
Tehát én azt javaslom gondold át a dolgot mielőtt lépnél.