Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ha védekezést szeretnél edzetni, akkor 5-4-1 felállásban játszasd a csapatot a barimeccseken, hogy javuljon a tapasztalat, és mikor úgy érzed, hogy váltani akarsz, akkor tedd meg.saviola7 írta:Köszi a segítséget. Nem gyorsan akarok pénzt keresni, csak szeretnék megmaradni a VI. osztályban, és fejleszteni a csapatot, közben pénzt is keresni. Itt kaptam meg a csapatot, sikerült bent maradnom, lassan fejlesztgetek is, de olyan valamit keresek, amivel erősebb lenne a csapat is, és közben az edzett játékosokból pénzt lehetne csinálni. Azt olvastam "össze", hogy ha lebirtoklom a labdát jó középpályával, akkor hozhatom a meccseket, de ha pl. játékszervezést edzem akkor nem hiszem, hogy a 17 évesek az edzésidő elején hoznák a meccseket. Arra gondoltam, és a hattrix-ray írja, 5-3-2 vagy 5-4-1 -es felállás, védekezés edzés, megfelelőről, jóra. Most éppen itt olvastam a 2 kapus 17 éves, 2820 tsi ill. 2610, 3 hete edzzem őket, 352-es felállás, széleken támadás. De vissza kellene állnom 541 vagy 532-re ellentámadásra, hogy amikor a kapusedzésről áttállok a védekezésre, akkor jobban fog menni a csapatnak már a felállás, taktika.?
egy barátságos meccs??MichaaBee írta:Akkor nem tudom, hogy mi a gáz, de kizárt dolognak tartom, hogy ne legyen ott. Mindjárt nyomok egy prt scrt.
szerk.: tessék, nézd meg
Nekem nem, de ezzel ne foglalkozz.adam_1519 írta:na kaptam csapatot és azt szeretném megkérdezni hogy milyen edzőket vegyek fel (ugye azt mondtátok hogy kapusedzőt: azt fel is vettem ) mást nem kell??
és amikor ti elkezdtétek akkor a ti csapatotok is utolsó volt igy:
6 0 1 5 2 24 -22 1
mind1, h hogy állsz me kiesni nem todsz. Egyenlőre csak probálgasd a játékot, aztán következő idényben meglátod mennyire vagy jó. Addig rakd le az alapokat. Amikor én átvettem, akkor 3 meccsből 3 vereség volt a mérlegemadam_1519 írta:na kaptam csapatot és azt szeretném megkérdezni hogy milyen edzőket vegyek fel (ugye azt mondtátok hogy kapusedzőt: azt fel is vettem ) mást nem kell??
és amikor ti elkezdtétek akkor a ti csapatotok is utolsó volt igy:
6 0 1 5 2 24 -22 1
Ha már úgyis abbahagyod, nem rakod ki az összes játékosodat a piacra?Danka00792 írta:Valaki le tudná irni, akár PÜ-ben, hogy hogy kell törölni magam? Gondoltam várok egy ideig (vártam már több mint 1 hónapot) de még mindig megvan a csapat. Help.
Ja jó, köszi, akkor mindegy, csak azt hittem, hogy van valahol egy ilyen funkció, hogy törlés.Diego10 írta:Ha jól tudom akkor ha 7 hétig nem lépsz be automatikusan elveszted a csapatod.Ha nem szeretnél addig várni akkor sztem írj egy GM-nek és ő tudni fogja mit kell tenni.Danka00792 írta:Valaki le tudná irni, akár PÜ-ben, hogy hogy kell törölni magam? Gondoltam várok egy ideig (vártam már több mint 1 hónapot) de még mindig megvan a csapat. Help.
Ha jól tudom akkor ha 7 hétig nem lépsz be automatikusan elveszted a csapatod.Ha nem szeretnél addig várni akkor sztem írj egy GM-nek és ő tudni fogja mit kell tenni.Danka00792 írta:Valaki le tudná irni, akár PÜ-ben, hogy hogy kell törölni magam? Gondoltam várok egy ideig (vártam már több mint 1 hónapot) de még mindig megvan a csapat. Help.