Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Z.Chris írta:Vettem egy jó kp-t!
Védés: 1/20 katasztrofális
Védekezés: 3/20 csapnivaló
Játékszervezés: 7/20 jó
Szélsőjáték: 2/20 pocsék
Átadás: 3/20 csapnivaló
Gólszerzés: 4/20 gyenge
Pontrúgás: 4/20 gyenge
1513 eFt-t volt! Szerintetek megérte?
Hány éves, milyen az erőnléte, esetleg a formája és még egyéb adatok?Z.Chris írta:Vettem egy jó kp-t!
Védés: 1/20 katasztrofális
Védekezés: 3/20 csapnivaló
Játékszervezés: 7/20 jó
Szélsőjáték: 2/20 pocsék
Átadás: 3/20 csapnivaló
Gólszerzés: 4/20 gyenge
Pontrúgás: 4/20 gyenge
1513 eFt-t volt! Szerintetek megérte?
Azokat nem tudod mind rendesen edzeni. Max 2 kapust tudsz egyszerre rendesen edzeni, mert két meccs van egy héten.Z.Chris írta:Mi lesz akkor ha én 3 kapust edzenék 2 helyet?![]()
![]()
A vezetői képesség csak a TS-t (csapatszellemet) befolyásolja így az én ajánlatom hogy vegyél egy jó/csapnivaló edzőt.kudu írta:
Szóval úgy értem,h ajánlatosabb egy megfelelő edzőt venni középszerű vezetői képességgel, mint egy jó edzőt venni csapnivaló vezetői képességgel?
Én a helyedben egy jó edzőt vennék csapnivaló vezetői képességgel. Nekem az van és tökéletesen jönnek az eredmények! A jó edző óta kb 10 győzelem és csak 3 vereség!kudu írta:Venni akarok egy jó vagy egy megfelelő edzői képességű edzőt.
De, ahogy venni akarok, ki lehet választani a vezetői képességet.
Ez mennyire számít?
Szóval úgy értem,h ajánlatosabb egy megfelelő edzőt venni középszerű vezetői képességgel, mint egy jó edzőt venni csapnivaló vezetői képességgel?
Vagy milyen felállásban érdemes, ami ár/érték arányban még jó?
Jelenleg van 60 millióm, nem tudom, h itt lehet-e minuszba költekezni.
Idén feljutok a 6. osztályba, és szeretném ha jobban fejlődnének a játékosaim.
Ilyen edzőm van jelenleg:
Egy középszerű edző, aki támadó szellemű
Szimpatikus fickó, aki higgadt és becsületes.
Tapasztalata megfelelő, és középszerű vezetői képessége van
Azt jelenti, hogy egy egységet változott. A zöld (+)1-es növekedést, a piros (-)1-es csökkenést.Z.Chris írta:Nemrég óta használom a HCP-t,valaki segitene, hogy ezek mit jelentenek:
...
rendben láttamsocio66 írta:A kövit majd lejátszom,már el is fogadtam a cuccost.kleno04 írta: semmi gond akkor a mostani meccsünket sem játszuk le???
mert akkor én elmek egy rendes bari meccsre!!!
A kövit majd lejátszom,már el is fogadtam a cuccost.kleno04 írta: semmi gond akkor a mostani meccsünket sem játszuk le???
mert akkor én elmek egy rendes bari meccsre!!!
semmi gond akkor a mostani meccsünket sem játszuk le???socio66 írta:Kleno-tól ezúton kérek elnézést,ha elk.rtam az edzését a kupameccsel..
Mivel számomra már nem volt tétje a meccsnek,nem akartam sérülést. Így is alig van ki a csapat mostanság.