Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A Hetedosztályra gondoltam...kösz!!MichaaBee írta:A hetedosztályból az első kettő osztályozó nélkül fel jut. A hatodból az utolsó kettő elkerülhetetlenül kiesik. Ha hatodban vagy, akkor csak az első jut fel és ott sem mindenki.langpeter14 írta:5-1re nyertem 1 jóval gyengébb csapat ellen...![]()
A 2. hely is egyböl feljutást ér,vagy ott már osztályzó is van???Kicsi az esélye h meglehet a 2. hely,mivel 3 pontra van,de szombaton rangadó van az 1. ellen és ha ott sikerülne nyerni ,akk megmaradna az esélyem...![]()
A hetedosztályból az első kettő osztályozó nélkül fel jut. A hatodból az utolsó kettő elkerülhetetlenül kiesik. Ha hatodban vagy, akkor csak az első jut fel és ott sem mindenki.langpeter14 írta:5-1re nyertem 1 jóval gyengébb csapat ellen...![]()
A 2. hely is egyböl feljutást ér,vagy ott már osztályzó is van???Kicsi az esélye h meglehet a 2. hely,mivel 3 pontra van,de szombaton rangadó van az 1. ellen és ha ott sikerülne nyerni ,akk megmaradna az esélyem...![]()
Ha szerencsével jutsz fel egy bajnokságba, akkor ne nagyon számíts arra, hogy ott is maradsz. Sztem nagyjából ezt a logikát követik.baguvixXx írta:Azt hiszem egyértelmű de azért leírom hogy ne jussunk fel, ezzel jobban járjunk pénzügyileg és ne csak villámlátogatást tegyünk ötödben.Caesarka írta: Ezt miért akarjátok annyira srácok?Szándékosan kikapni...
Ezt miért akarjátok annyira srácok?kristop írta:ugyanez a helyzet. első VI. idényem, veretlenül eddig. de én már lebeszéltem a következő ellenfelemmel, h leadom a meccsünket és jusson ő fel inkább.baguvixXx írta:Hihetetlen nyertem pedig mindent megtettem hogy kikapjak,de benthagytam a cseréket és így a csodás 5-0-3 helyett 5-2-3-ban álltam fel így egyre közelebb kerül az V. egyenes ágon... remélem jövő héten sikerül kikapnom
ugyanez a helyzet. első VI. idényem, veretlenül eddig. de én már lebeszéltem a következő ellenfelemmel, h leadom a meccsünket és jusson ő fel inkább.baguvixXx írta:Hihetetlen nyertem pedig mindent megtettem hogy kikapjak,de benthagytam a cseréket és így a csodás 5-0-3 helyett 5-2-3-ban álltam fel így egyre közelebb kerül az V. egyenes ágon... remélem jövő héten sikerül kikapnom
Ráadásul szurkolók egy része el is fog menni.socio66 írta:Hát nem.Rossz lesz az izgi meccsek,igazi ellenfelek után a botokkal sz.rakodni és elb.szni egy évet lent..House írta:
Hát igen, a bajnokságok közötti inga nem a legjobb dolog.
Hát nem.Rossz lesz az izgi meccsek,igazi ellenfelek után a botokkal sz.rakodni és elb.szni egy évet lent..House írta:
Hát igen, a bajnokságok közötti inga nem a legjobb dolog.
Hát igen, a bajnokságok közötti inga nem a legjobb dolog.socio66 írta:Én bukom a meccsemet,úgyhogy valószínűleg ennyi volt a hatodosztály..
Jövőre jöhetnek megint a 10-0ás meccsek a botok ellen..