Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
nem értenek vmitSINCE 1899 írta:Sziasztok! Ma raktam fel a 09-et pc-re,és amikor jönnek ki a játékosok a pályára,széttárt karokkal van mindenki...az ellenfél is,és a hazai csapat is..mi lehet ennek az oka?
Passzolom, én sose játszottam mással,csak billel, majd vki nyilatkozik aki tudja ezt,én sajna nem.House írta:Régebben gamepadnál volt hiba a Fifában. Mostanra ez megoldódott (?), esetleg egy patch?ozsimiki írta:jah nem csak billel lehet tolni, bár én maradok annál
Régebben gamepadnál volt hiba a Fifában. Mostanra ez megoldódott (?), esetleg egy patch?ozsimiki írta:jah nem csak billel lehet tolni, bár én maradok annál
szeretnék de gondolom ti gépen kenitekozsimiki írta:Offline nem nagy dolog nyerni,még ilyen különbséggel sem, majd következő bajnokságra, ha van kedved nevezz, és online megmérkőzhetsz az Eurobarca Fifás játékosaivaldzsosua írta:fifa 09
legendary szint
cselzi - barca (0-4)1-5
nagggyon durván keneeeem : ))))vagy akár sima barátságos mérkőzéseken...
Offline nem nagy dolog nyerni,még ilyen különbséggel sem, majd következő bajnokságra, ha van kedved nevezz, és online megmérkőzhetsz az Eurobarca Fifás játékosaivaldzsosua írta:fifa 09
legendary szint
cselzi - barca (0-4)1-5
nagggyon durván keneeeem : ))))
Én is bocsi, hogy így reagáltam le.MQuC írta:House: Sorry Nem komlyan gondoltam a nagyképűséget, csak elfelejtettem hangulatjelet tenni.![]()
Különben is Csak az irigység beszél belőlemBÉKE
Lövőcsel: D nyomvatartva+S, vagy A nyomvatartva+S (szerintem ez a jobb)Kalap1988 írta:És számítógépen, sima klaviatúrán milyen cselek vannak még a Fifa09-ben? Mert nem igazán találtam. Na meg a lövőcselt sem csinálja úgy,mint a 08-ban,h a lövés gombhoz épphogy hozzáérek. A másik a már említett kérdésem, NBA09-ben,h kell zsákolni? Nincs dunk gomb. Előre is köszönöm!
no comment, nem akarok összeveszni.MQuC írta:Direkt irtam, hogy Ps2, erre beirod nagyképűen, hogy PS3-on.... Ksözi
Mondjuk igen...lionel_messi írta:LM10 írta:Bocs, hogy most nem küldök képet, de most nem tudokAm egész jók. 65-70 között vannad de pl Balajczának 75 van. A tartalékoknak 55-60 közt van.
Ebben csak azt nem értem hogy mért nem teszikbe alappból a Soproni Ligát hogyha ilyen erős
MQuC írta:Fifa 09 ben ninsc ilyen dekázgatás meccs közben??![]()
Akár PC-n akár PS2-n