Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem PC-n, azt hiszem 8-0. Bár a végére a gyerek annyira feladta, hogy rúgott egy öngólt.MQuC írta:Más. mi volt a legnagyobb arányú győzelmetek ember ellen
Telepítsd újra.SINCE 1899 írta:Sziasztok! Ma raktam fel a 09-et pc-re,és amikor jönnek ki a játékosok a pályára,széttárt karokkal van mindenki...az ellenfél is,és a hazai csapat is..mi lehet ennek az oka?
csak egy szerető ölelésre várnakSINCE 1899 írta:Sziasztok! Ma raktam fel a 09-et pc-re,és amikor jönnek ki a játékosok a pályára,széttárt karokkal van mindenki...az ellenfél is,és a hazai csapat is..mi lehet ennek az oka?
Hallod, amikor ezt látod, akkor nyomj egy printscreent, és utána töltsd fel a képet, erre kíváncsi lennék.SINCE 1899 írta:Sziasztok! Ma raktam fel a 09-et pc-re,és amikor jönnek ki a játékosok a pályára,széttárt karokkal van mindenki...az ellenfél is,és a hazai csapat is..mi lehet ennek az oka?
De azért is nem értem,mert régebben működött normálisan..most meg úgy futnak ki a pályára,mint jézus..ozsimiki írta:nem értenek vmitSINCE 1899 írta:Sziasztok! Ma raktam fel a 09-et pc-re,és amikor jönnek ki a játékosok a pályára,széttárt karokkal van mindenki...az ellenfél is,és a hazai csapat is..mi lehet ennek az oka?![]()
![]()
![]()
úgy látom vannak érdekes dolgok, már láttunk pár képet,h milyen bugok fordultak elő, ezt is megnézném