Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Az utolsó kérdésem: Hogy tudok a fórumhoz csatlakozni?Master19 írta:Ha elvégzed a menedzserképzőt akkor a meccs felállásoknál jobb felső sarokban tudod változtatni a felállástAuron írta:Lenne egy alapvető kérdésem
Hol tudnék taktikát változtatni?pl.4-4-2(ugye ez az alap) tudod modositani 3-5-2-re.
Ha elvégzed a menedzserképzőt akkor a meccs felállásoknál jobb felső sarokban tudod változtatni a felállástAuron írta:Lenne egy alapvető kérdésem
Hol tudnék taktikát változtatni?
Igen kp-t edzek, ezért nincs belőlük hiány.kamaj írta:Engem érdekelne, mennyibe kerülne?
Am te középpályásokat edzel mivel elég sok fiatal középpályásod van?
Ezek nem a legjobbak de lehet hogy megéri az utolsó.Szerintem nem fognak kapkodnim érte:Mogyi írta:hello!
kiárusítás van a csapatomban
ha kell valaki licitelj nyugodtan 0-ért van kint mind
Şemsettin Bengin
20 éves
megfelelő gólszerzés szélsőjáték
Sebastijan Fratina
25 éves(épphogy)
megfelelő gólszerzés de ha edzed pár hétig jó lesz mer 7.0 a Psicoja
középszerű szélsőjáték , játékszervezés
Ádám Sira
20 éves
megfelelő gólszerzés, megfelelő szélsőjáték
Adam Buczyński
24 éves
megfelelő védekezés, középszerű átadás
Alexandre Dolet
18 éves
jó játékszervezés, középszerű gólszerzés, megfelelő pontrúgás
Én éppen nyertem idegenben 2-3ra de ez is csak a 3. helyre elegendő :Slangpeter14 írta:6-0ra vertem osztálytálytársam csapatát,és jobb gólkülönbségemnek köszönhetően(20-2)vezetem a csoportot,a 3. hely pedig már 6 pontra van,ugyh a feljutás már most biztos...A 6ból 4et az egyik irányítóm lőtte,igy holtversenyben vezeti a góllövőlistát 7 góllal
![]()
Neketek h sikerült a mai forduló![]()
Más: kabekabe várom a kihívásodat
htgamper.lapunk.huSapka írta:mi is pontosan a gamper kupa hivatalos linkje? lehet még regelni??[/b]
Az első meccsük után tudod meg azoknak az értékeit, akik pályára léptek. Ilyenkor csak random az egész, azt raksz be, akit jól esik.Auron írta: Mikor látom meg az IFI CSAPAT értékeit?
Az első meccsük után? Mert még nem játszottak
És a kezdőt hogy állítsam össze az első meccsükre, ha nem ismerem az értékeiket?
Hello a jövőhéten énn is szerettem volna lejátszani a meccsem de már kismanci team lekötött barátságos meccset erre a hétre.Télleg majd ha kell segítség csak szólj nyugodtan.torrestoni írta:Pótoltam elmaradásom nagy részét, s a legutóbbi játéknap eredményeivel, illetve a mérkőzés összefoglalókkal frissítettem a Gamper Kupa oldalát!
Feri, Zoli, hagytam üzenetet nektek, igaz kicsit eltér a szokásostól!
Socio! Mi a helyzet a meccsetekkel Buki FC ellen? Ugye ő már korábban okozott problémát, s gondolom Te szeretted volna megrendezni... Szóval valami infót adj kérlek!