Gamez - Kedvencek játékok
- forcabarca95
- Barça B
Valaki tudja hogy lehet-e a GTA IV-ben házat vagy autót venni?
Pls segítsetek
Pls segítsetek

Assassin's Creed 2 nem tudjátok mikor jelenik pc-ben
Már nagyon várom

Már nagyon várom

Hát FPS-t tudok ajánlani.Perrero írta:Ezeken kívül kéne még valami gamma...
+kivétel: Ghost Recon sorozat, GRID, NFS, Race 07, max payne 1-2, Return to Castle Wolfenstein, Code of Honor 3, Bioshock, Mercenaries 2
Battlefield2. Ugyan 2005ös játék,a grafikája kicsit kopott már,de még így sem rossz. Annyi,hogy 2ezer forintért meg kell venni a játékot a kiegészitőkkel,és nyomhatod Online.
Modernkori háborús.
USA,Arabok,Kína.
És van egy ilyen Online Statiszika, mint Cod4-ben, csak itt a Battlefield online szervere raktározza az adatokat.
És ,ahogy a katonsaágban ... itt is rangokat kapsz, léhpetsz előre, azokkal pedig újabb-újabb fegyvereket kiválthatsz.
A játék maga kaszt alapú.
Lehetsz: Tankelhárító, Speciális Erő(c4el), Mérnők,Orvos,Támogató,Mesterlövész,Rohamosztagos.
Az orvos gyogyit, a mérnők aknákat rak, és javít....
Szóval szerintem egy próbát megér. Én nagyon szeretem...
ui: itt egy játékos statisztikája:
http://bf2s.com/player/59123549/
Fél nap alatt végigvittem a warheadet...
Nagyon rövid,az a baj
Nagyon rövid,az a baj

Ja igen,tényleg!M.I.P.A.X. írta:A Warhead a single a Wars a multi... Ezt így nem lehet összehasonlítani. Ha megveszed a Warheadot akkor mellé kapod a Wars-t úgyhogy ezen nem kell filóznisoadroli írta:Szerintetek a Crysis Warhead,vagy a Crysis Wars a jobb
Kösz!
Már szedem is

- M.I.P.A.X.
- Jugador del Barça
Perrero!Perrero írta:Rainbow Six Vegas 1-2, Splinter Cell Double Agent, COD Modern Warfare
CoD4-ben promodozol vagy sima pub? Mert ha promodozol és nincs klánod de lenne kedved warozni akkor szólj bátran

A felhasználónevem kezdő betűi embereket takar: Messi, Iniesta, Puyol, Alves és Xavi +HENRY fan vagyok 

- M.I.P.A.X.
- Jugador del Barça
A Warhead a single a Wars a multi... Ezt így nem lehet összehasonlítani. Ha megveszed a Warheadot akkor mellé kapod a Wars-t úgyhogy ezen nem kell filóznisoadroli írta:Szerintetek a Crysis Warhead,vagy a Crysis Wars a jobb

A felhasználónevem kezdő betűi embereket takar: Messi, Iniesta, Puyol, Alves és Xavi +HENRY fan vagyok 

Szerintetek a Crysis Warhead,vagy a Crysis Wars a jobb 

Sziasztok!
Az alábbiakban egy online játékot szeretnék a figyelmetekbe ajánlani!
Hogy mi az eRepublik?
Az eRepublik egy sok résztvevős online szociális stratégiai játék. Legalábbis a készítők definícfiója szerint. A játékosok egy-egy virtuális személyt irányíthatnak keresztül a gazdasági, politikai, média és harci nehézségeken. Ez kb. a játék összefoglalása:P
Na de a lényeg, hogy itt most mi tényleg a világ LEGNAGYOBB hatalma vagyunk! Éppen pár napja lettünk a világ legnépesebb társadalma!:D Viszont egyre több a feltörekvő kis ország, ahol rengetegen regisztrálnak be, ezért nekünk is szükségünk van újabb és újabb polgárokra. A játékban Mo. népessége pár napja lépte át a 17000 főt, de pl az egy hete még csak 5000 fős Horvátországba egy nap alatt több mint 1000 regisztráltak be!
Mivel a legnépesebb társadalom vagyunk, ezért a harcokban és ebből kifolyólag a tarületszerzésekben is igen sikeresek vagyunk. A jelenlegi eMagyarországot az összes jelenlegi magyar terület, Kanada nagy része, Oroszországban és Ukrajnában két stratégiailag fontos régió valamint még Európában elszórtan kisebb régiók alkotják. Az orosz régiók visszaadás viszont már folyamatban van, de cserébe értük Alaszkát és egy kínai régiót kapunk.
Ha sikerült felkeltenem az érdeklődésedet, és nem sajnálsz napi kb. 10 percet rászánni a játékra, akkor ne habozz és regisztrálj ezen a linken! (Ha ezt már megtetted akkor írj rám a játékban, ott leszek a barátaid között, segítek majd bármiben:D)
Ezen a linken még több információt találhatsz a játékról!
Ha bármi kérdésed van, írj PM-et!
Sok sikert a játékhoz!
Az alábbiakban egy online játékot szeretnék a figyelmetekbe ajánlani!
Hogy mi az eRepublik?
Az eRepublik egy sok résztvevős online szociális stratégiai játék. Legalábbis a készítők definícfiója szerint. A játékosok egy-egy virtuális személyt irányíthatnak keresztül a gazdasági, politikai, média és harci nehézségeken. Ez kb. a játék összefoglalása:P
Na de a lényeg, hogy itt most mi tényleg a világ LEGNAGYOBB hatalma vagyunk! Éppen pár napja lettünk a világ legnépesebb társadalma!:D Viszont egyre több a feltörekvő kis ország, ahol rengetegen regisztrálnak be, ezért nekünk is szükségünk van újabb és újabb polgárokra. A játékban Mo. népessége pár napja lépte át a 17000 főt, de pl az egy hete még csak 5000 fős Horvátországba egy nap alatt több mint 1000 regisztráltak be!
Mivel a legnépesebb társadalom vagyunk, ezért a harcokban és ebből kifolyólag a tarületszerzésekben is igen sikeresek vagyunk. A jelenlegi eMagyarországot az összes jelenlegi magyar terület, Kanada nagy része, Oroszországban és Ukrajnában két stratégiailag fontos régió valamint még Európában elszórtan kisebb régiók alkotják. Az orosz régiók visszaadás viszont már folyamatban van, de cserébe értük Alaszkát és egy kínai régiót kapunk.

Ha sikerült felkeltenem az érdeklődésedet, és nem sajnálsz napi kb. 10 percet rászánni a játékra, akkor ne habozz és regisztrálj ezen a linken! (Ha ezt már megtetted akkor írj rám a játékban, ott leszek a barátaid között, segítek majd bármiben:D)
Ezen a linken még több információt találhatsz a játékról!
Ha bármi kérdésed van, írj PM-et!
Sok sikert a játékhoz!
Hello,Sziasztok!
Így a nyár folyamán nem tudtok ajánlani vmi jó kis gamet? mert nagyon uncsizom
A gépem: inteel celeron 3.06 GHz , ATi radeon x550 256 mb ram ddr1, 2 gb ram
Megy rajt az NFS Undercover is szal nem rossz azért a videokari:D
Így a nyár folyamán nem tudtok ajánlani vmi jó kis gamet? mert nagyon uncsizom
A gépem: inteel celeron 3.06 GHz , ATi radeon x550 256 mb ram ddr1, 2 gb ram
Megy rajt az NFS Undercover is szal nem rossz azért a videokari:D
"When I get sad I stop being sad and be AWESOME instead. True story!: )"
a burnout nem nagy kihívás, de elég jól el lehet szórakozni a 200 ugratón meg a belassítva mutatott kinyírásokon, feszültséglevezetésre kiválóforcabarca95 írta:még egy kérdésem lenne a juiced 2 meg a burnout paradise the ultimate box milyen játékok?
Elöre is köszi!
a GRIDet én is tudom ajánlani, "arcade" módba is elég nehéz. A vége felé mondjuk kicsit untam h csak ilyen le mans szerű veresenyek vannak már, az elején még van egy-két jó túraautó verseny, roncsderbi meg drift
Ami viszont nekem az örök kedvenc, az a Colin Mcrae Rally 2005
- forcabarca95
- Barça B
még egy kérdésem lenne a juiced 2 meg a burnout paradise the ultimate box milyen játékok?
Elöre is köszi!
Elöre is köszi!

- forcabarca95
- Barça B
még tudtok mást is?
Elöre is köszi
forca barca
Elöre is köszi
forca barca

Elsősorban a grid-et ajánlom én is, nálam jelenleg magasan ez vezet.socio66 írta:race driver:gridforcabarca95 írta:vki tud-e jó autós játékot?
Vagy ami még egész jó, az a Burnout Paradise The Ultimate Box.

„’Ini’ mindig csinál valami olyat, amivel elkápráztatja mind a közönséget, mind minket.
Egyszerűen ő a legjobb játékos a világon!” - Eto'o
-
- Entrenador del Barça
Tradckmania Nations Forever, www.trackmania.com -ról ingyenesen letölthető.forcabarca95 írta:vki tud e jo autós játékot?
Történelem - 2008-2009
¡Gracias, Pep!

¡Gracias, Pep!

- forcabarca95
- Barça B
vki tud e jo autós játékot?