2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Basszus bocsi, utólag vettem észre, csak akkor már érkezett rá válaszgygerike írta:Esélyes csak rossz topikbangeridoss írta:Gondoltam egy merészet:
Newcastle - Bristol City H
Swansea - QPR - V
Bolton - Tottenham V
Man. United - Sunderland H
Inter - Udinese H
(0-1) Barca - Almeria H
Lens - Lyon V
Chelsea - Liverpool H
Ezt egy szelvényen, simában
1. 000 Ft ---> 56. 455 Ft
Szerintetek esélyes a dolog? A QPR-től félek, de hogy is mondjam.. megérzés
Esélyes csak rossz topikbangeridoss írta:Gondoltam egy merészet:
Newcastle - Bristol City H
Swansea - QPR - V
Bolton - Tottenham V
Man. United - Sunderland H
Inter - Udinese H
(0-1) Barca - Almeria H
Lens - Lyon V
Chelsea - Liverpool H
Ezt egy szelvényen, simában
1. 000 Ft ---> 56. 455 Ft
Szerintetek esélyes a dolog? A QPR-től félek, de hogy is mondjam.. megérzés
Lehet fizetős is, csak ne torrent oldal legyen.faithnomore írta:hát attól függ mit értesz sima oldalak alatt
Igen, csak idő kérdése..Lionel85 írta:Külön a magyarosítást magyar kommentárral le lehet szedni szerintetek?
Elküldtem, a többit leírtam ott:) Na működik, Hajdú B a kommentár:D viszont a fű még szvsz rosszabb mint a demóban, elképesztő...gekkodan írta:Küldd el nekem PÜ-ben légyszíves azt az oldalt. Nem rontanám az arányom feleslegesen ott ahol vagyokKalap1988 írta:
közben megoldódott,mert találtam egy jó oldalt, ahová most lehetett regisztrálni és viszonylag gyorsan is tölti le a teljes magyar verziót! De azért köszönöm! Egyébként kiknek van benne a magyar hangja kommentárként?![]()
Kösz koma!
Küldd el nekem PÜ-ben légyszíves azt az oldalt. Nem rontanám az arányom feleslegesen ott ahol vagyokKalap1988 írta:
közben megoldódott,mert találtam egy jó oldalt, ahová most lehetett regisztrálni és viszonylag gyorsan is tölti le a teljes magyar verziót! De azért köszönöm! Egyébként kiknek van benne a magyar hangja kommentárként?
közben megoldódott,mert találtam egy jó oldalt, ahová most lehetett regisztrálni és viszonylag gyorsan is tölti le a teljes magyar verziót! De azért köszönöm! Egyébként kiknek van benne a magyar hangja kommentárként?Fernando írta:Kalap 1988.
nézz szét itt:
www.mininova.org
www.isohunt.com
de itt biztos h fönt van, csak reggelni kell: www.bithorlo.hu
Én ps2-re töltöm, sokat nem várok