2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
forcabarca95 írta:Valaki tudna mondani egy jo külső nézetes játékot szép grafikával az Assassins Creed, GTA IV, Terminator Salvation-on kivül.
Pls segítsetek.
Elöre is köszi.
Talán a Ceaser 3, 4 az, ami neked kell!Barcaádám írta:helló!!
lenne egy kérdésem?
tudna nekem valaki ajánlani minőségi "ókori témájú"(ókori környezet, órkori civilizációk egységek stb..) stratégiai játékot a Rome Total War, Az Empire Earth, és a Rise of Nations-ön kívül?
hát beállíthatjuk a kort és a fejlődést és ha csak 2 korszakon megyünk át akkor kb 2 óra a játékidőBarcaádám írta:
különben EE-znék le lehet menteni?mert ha nem akkor sose fejezzük be nagyon hosszú egy csata
köszi, bár a grand ages nekem nem jött be, a civet meg hülyére játszottam..faithnomore írta:grand ages: rome
Civilization 3-4
a grand ages-t még én sem próbáltam ki, egy haverom játszik azzal, a civilzation meg kétesélyes, ha megvagy a körökre osztott stratégiaiakkal, akkor imádni fogod, ha a folyamatos játékot szereted akkor utálni fogod
én a helyedben megpróbálnék egy videókártya driver frissítést lehet hogy segítene rajta.ElBartimaeus írta:Hali! Kicsit régi a játék (asszem 08-s) csak egy kis problémám akadt a Witcher-el, mert nagyon sűrűn kilép minden előzmény nélkül. A gépemnek (2,5Ghz 4 magos proci, 3Gb DDR3-s ram, Geforce 9800 ultra (vagy valami hasonló) 512Mg memóriával) el kellene bírnia, tehát az nem hinném, hogy probléma. Ezek után letöltöttem a patchet hozzá, amitől elvileg stabilabbnak kéne lennie, de még instabilabb lett. Valakinek valami ötlete, hogy miért lehet?