2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Igen ez Olaf(Mr. Random) volt én is nagyon utálom amikor sokkal jobb vagyok és nem nyerekZ.Chris írta:Hát én ezt nem értem meg, Olaf megint közbe szolt, vagy ennyit számit a hazai pálya?
Múlt héten nyertem hazai pályán egy csapat ellen 4-0ra, ma ugyan az a csapat ellen játszottam idegenben és kikaptam tőle 4-2re.
Mind2en ugyan azzal a felállással játszottunk úgy, hogy neki az értékelése 1-1 helyen még gyengébb is volt 1-2 szinttel.
Hát mind1 nem idegesitem fel magam, bár ha győzök fellépek a 2. helyre ami feljutó hely. De nem baj ha az 1. szezonomba még nem jutok fel.
Ahogy elnéztem 4-4-2be játszik, és én is ezt a felállást szoktam alkalmazni.gygerike írta:Azt sem ártana leírni hogy ők milyen formácioban szoktak játszani stbhÓgOlyÓ írta:Szevasztok! Üdvözlök minden BARCA szurkolót!
Lenne egy kérdésem. Szerintetek hogyan álljak fel egy olyan csapat ellen idegenben, aki 3. a bajnokságban( én második), mert múlt héten megvertem őket otthon, de ugyanannyi pontja van mint nekem.
Köszönöm segítségeteket és várom a tippeket!
Azt sem ártana leírni hogy ők milyen formácioban szoktak játszani stbhÓgOlyÓ írta:Szevasztok! Üdvözlök minden BARCA szurkolót!
Lenne egy kérdésem. Szerintetek hogyan álljak fel egy olyan csapat ellen idegenben, aki 3. a bajnokságban( én második), mert múlt héten megvertem őket otthon, de ugyanannyi pontja van mint nekem.
Köszönöm segítségeteket és várom a tippeket!
Hát igen, nem ugráltam örömömben, amikor megláttam.ElBartimaeus írta:Elnézést szeretnék kérni MichaaBee-től, mert az ifi barátságoson 3 játékosát is lerúgtam, abból kettő 6 () hétre kidőlt. A győzelemhez gratulálok, megérdemelten nyert, remélem nem kulcsembereket (nagy tehetségeket) rúgtam le.
Te igen durván tolod!ElBartimaeus írta:Elnézést szeretnék kérni MichaaBee-től, mert az ifi barátságoson 3 játékosát is lerúgtam, abból kettő 6 () hétre kidőlt. A győzelemhez gratulálok, megérdemelten nyert, remélem nem kulcsembereket (nagy tehetségeket) rúgtam le.
Köszi a sérülést sajnálom. Am nem azért vettem meg, jó a góllővése és olcsó voltlangpeter14 írta:Kössz szépen!!Jó meccs volt,csak az a sérülés nem kellett volna... Neked is grat,és sok sikert!!gygerike írta:Én is gratulálok a mai ellenfelemnek, megérdemelte. 4-2 lett a vége, szünetre 2-2 -vel mentünk:S .
Béke és még 1x grat a Gyulafirátót csapatának![]()
Román Riquelme-t a neve miatt vetted meg?
Kössz szépen!!Jó meccs volt,csak az a sérülés nem kellett volna... Neked is grat,és sok sikert!!gygerike írta:Én is gratulálok a mai ellenfelemnek, megérdemelte. 4-2 lett a vége, szünetre 2-2 -vel mentünk:S .
Béke és még 1x grat a Gyulafirátót csapatának
Köszönöm szépen.Az eredmény várható volt ennyi van a két csapat között viszont azt mindenképp hozzátenném, hogy amíg ő mellőzött 1-2 játékost én a legerősebb kezdőmmel álltam ki.Ronaldinho&Barca írta:Fc. Catalunya 1 - 4 Katalán Fc.
Gratulálok a győzelemhez, nagy a különbség a két csapat között, ez ki is jött, plusz még pihentettem 1-2 játékost félve egy sérüléstől, mert fontos lesz a hétvégi forduló nekem is, így esélyem nem volt.2. félidőben bár a becsület gól megszületett, és picit a labda birtoklás is emberibb lett.
![]()
Gratulálok még1x!