Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ha akarsz a HT-ben valamit elérni nehogy levidd 100%-ról az edzés intenzitást!ultrasur írta:Furcsa szezon az első 7 meccsből 5 nyertem kettő bukta és mindig 40 csillag felett voltam 55000tsi a második 7 meccsből 5öt elbuktam csak kettőt nyertem 37-28 csillag és 47000tsi.
Vettem egy jó edzőt és levittem az edzés intenzivitást 85%ra.
Remélem a kövi szezon jobb lesz.
hát mert én egy viszonylag erősebb 6od osztályt kaptam ki és vissza akartam esni hogy megerősödjek és után újult erővel futhassak neki akár egy ugyanilyen 6od osztálynak mint amiben most vagy, a mögöttem végzett két csapat is bot csapat, meg nekem csak 1 gólon múlott hogy kiessek de nem jött össze annak a csapatnak és így bent maradtamdavi10 írta:én csak a gólkülönbség miatt estem ki..kleno04 írta:Bárcsak én is kiestem volna, de nekem nem sikerültdavi10 írta:Kiestem...![]()
![]()
Végig a 6. helyen voltam. Szezon legfontosabb mérkőzésével kikaptam a 8. tól és a 7.is nyert!![]()
De te miért akartál kiesni?
MichaaBee írta:Hattrick Gamper Kupa - Jelentkezés
Mostantól lehet jelentkezni a következő idényben megrendezendő kupára! A jelentkezéssel kapcsolatban van egy újítás: Mostantól mindenkinek KÖTELEZŐ REGISZTRÁLNIA A KUPA OLDALÁRA, és az ottani űrlapot elküldve is megerősítenie a részvételét. (Aki már regisztrálva van, annak is ki kell töltenie!) Ezenkívül itt a fórumon is fel kell iratkoznia a listára, amit ennek a hsznek a végén el is kezdek majd.
A lebonyolításról: Mint azt már korábban is említettük, szeretnénk egy jobban megszervezett, hosszabb, összetettebb kupát szervezni 32 csapat részvételével. Ez a szám már végleges, tehát ennél nem lesz se több, se kevesebb csapat. A lebonyolítás még nem tisztázott, vagy 2 osztályban fogunk indítani 16-16 csapatot vagy egy sima 32-es kupa lesz, a BL-ből megismert lebonyolítási rendszerrel. (Jelenleg az utóbbi a valószínűbb, viszont az nyilván sokkal tovább is tartana.)
Illetve még egy fontos dolog, amit az előbb elfelejtettem:
Itt van a kupa hivatalos oldala, a "Jelentkezés" menüpont alatt található az űrlap.
én csak a gólkülönbség miatt estem ki..kleno04 írta:Bárcsak én is kiestem volna, de nekem nem sikerültdavi10 írta:Kiestem...![]()
![]()
Végig a 6. helyen voltam. Szezon legfontosabb mérkőzésével kikaptam a 8. tól és a 7.is nyert!![]()
Írd be magad a listára.Rezi Torres írta:Hogyan kell nevezni a Gamper kupára??
Bárcsak én is kiestem volna, de nekem nem sikerültdavi10 írta:Kiestem...![]()
![]()
A menedzserképzőt elvégezted?istyke6 írta:Valahogy nem sikerul nekem a fellallas csere, vki tudna segiteni, h hol lehet at allitani?