2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Hát képek alapján veri lazán a Hard Truck-ot.Kérdés, hogy élvezetbe is veri-e?Forcabarca8 írta:nem akarok hülyeséget mondani, de 1-2 hete jelent meg a German Truck Simulator, ami nekem elég bejövőslevproff írta:Valaki megtudná mondani, hogy melyik a legújabb Hard Truck, vagy melyik a legjobb?![]()
Előre is köszönöm.csak nem tudom, h az-e a fejlesztő, mint a Hard Trucknál
de mondom, nagyon ajánlós
nem akarok hülyeséget mondani, de 1-2 hete jelent meg a German Truck Simulator, ami nekem elég bejövőslevproff írta:Valaki megtudná mondani, hogy melyik a legújabb Hard Truck, vagy melyik a legjobb?![]()
Előre is köszönöm.
Játékba szerintem egy fos...Fernando írta:James Cameron's Avatar: The Game. Holnap iratom ki x360-ra
nem tudom pontosan ilyenekre gondolsz-e de pl a Grid nagyon jó multiban is és ingyen is tolhatodforcabarca95 írta:Valaki tudna mondani ingyenes autós online játékot a Drift Cityn kivül normális grafikával.
Köszönöm azért, bár már csontra lehúztam gépről, mert már elegem volt hogy ha ment is 2 percig élvezhettem. Ha megtudnál valamit egy másik megoldásról, kérlek informálj majd róla.Saviola írta:Ez azt jelenti,hogy be kell jelentkezned a Steambe, ha online szeretnél játszani a játékkal.Azt meg csak úgy lehet,ha eredeti játékod van,ha jól tudom.Ronaldinho&Barca írta:Srácok! Ha a cod mw2 a következő üzenettel örvendeztet meg, amikor indítanám a multiban a játékot, mit tegyek? "Must be signed in Steam in Online mod to played."
A multit máshogy is meg lehet oldani,de arról lövésem nincs.
Igen én is rákerestem és meg is rendeltem:):)Alig várom hogy befusson vele a postás:)2005el játszottam a napokban barátnőm faterjánál és ez hozta ki belőlem a 2003iránti vágyat:)szajko írta:Vaterán 1-2 ezerért találsz eredetit. Ha annyira kell neked, annyit csak meg ér.Rezi Torres írta:Sziasztok!!Nekem hatalmas kedvencem volt a This is Football 2003!És most úgy játszanék vele!nem tudja valaki honnan tudnám leszedni ps2re??
Ennek semmi értelme nem volt... A videón úgyse látszik hogyan néz ki a játék. Szerintem ezt te csak azért csináltad hogy megmutasd milyen jó a géped. Ami nem derült ki.. Remélem legalább FULL HD voltforcabarca95 írta:Ezt a videót nem rég csináltam.
http://www.youtube.com/watch?v=g8h4_Gvsq_0
Ez azt jelenti,hogy be kell jelentkezned a Steambe, ha online szeretnél játszani a játékkal.Azt meg csak úgy lehet,ha eredeti játékod van,ha jól tudom.Ronaldinho&Barca írta:Srácok! Ha a cod mw2 a következő üzenettel örvendeztet meg, amikor indítanám a multiban a játékot, mit tegyek? "Must be signed in Steam in Online mod to played."
Vagy a videokártya-drivered frissítsd,vagy pedig hát..magát a videokártyátistyke6 írta:Lehet hujeseg amit mondok, de lehet hogy a videokartyad zavar ...Morminho írta:Felraktam a Modern Warfare 2-t, de amikor elindítom, csak fekete képernyőt látok. A hangokat hallom, de kép nincs, csak feketeség. Valaki légyszi help.
Nekem a TIF 2005 van meg ps2-re és szerintem nagyon jó, főleg ha van hozzá eyetoy-od, mert akkor benne is lehetsz a kedvenc csapatodba teljesen élethűenRezi Torres írta:Sziasztok!!Nekem hatalmas kedvencem volt a This is Football 2003!És most úgy játszanék vele!nem tudja valaki honnan tudnám leszedni ps2re??
Vaterán 1-2 ezerért találsz eredetit. Ha annyira kell neked, annyit csak meg ér.Rezi Torres írta:Sziasztok!!Nekem hatalmas kedvencem volt a This is Football 2003!És most úgy játszanék vele!nem tudja valaki honnan tudnám leszedni ps2re??
Hát van most vmi steam-kijátszó módszer, de én eredetivel tolom, megéri szerintem.streho87 írta:kell valami a multihoz??? mert eddig nem igazán találtam semmit hozzá :S ez is olyan mint a MW 1 és a WaW multi?Tomsa írta:Hurrá, én 4 és fél óra alatt játszottam a veteránt, de nem a single a lényeg. A multiért érdemes megvenni, mert hihetetlenjó.
Morminho írta:Felraktam a Modern Warfare 2-t, de amikor elindítom, csak fekete képernyőt látok. A hangokat hallom, de kép nincs, csak feketeség. Valaki légyszi help.
itt van egy de se feltöltés se letöltésRezi Torres írta:Sziasztok!!Nekem hatalmas kedvencem volt a This is Football 2003!És most úgy játszanék vele!nem tudja valaki honnan tudnám leszedni ps2re??