2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Settlers VI nekem eléggé bejött, de ha nincs olyan jó géped, akkor ajánlom a megunhatatlan Stronghold - Crusader-t magyarul, magyar szinkronnal stb.Lampiao írta:Valaki tud nekem stratégiai játékot ajánlani? Elsősorban RTS lenne a jó de a többi is jöhet... És a lényeg hogy középkori legyen. Azokat csipázom.
Már volt medieval 2; civilization 4 a többivel amiket ismerek az a baj, hogy nem sima középkor hanem újkor...
Előre is köszi
1. Pfej (nekemszar)Fernando írta:(kék pall mall szigorúan)
Jah igen és 23 éves, a szobáját is leírnám nektek.Bementem. Reggel hajnali délbe. Redőny lehúzva 3 hete. Már-már rozsdásodik, mentem épp játszott. Aztmondja: Mennyi az idő? Mondom neki reggel 9. Nah az zsír csak 3 órája játszok, az nem is sok. Mondom neki: Hazudtam. 11 múlt te bal*asz. Ebben a percben belerúgtam valamive. Energia italos doboz HEGYEK. Mariana árok fordítottja
. Csipsz alap. Cigi, hamutál mellette. (nem szokott a szobában amúgy). Kegyetlen volt. Megnéztem mivel játszik. Mondom ezt a barom hülye semmi értelme játékot.
Köszi jó játéknak tűnikVictor_Valdes írta:Rise Of Nation Gold Edition
Nem felülnézetes 3d-s. Az eredeti sztory alapján megy de van benne 1-2 újítás.faithnomore írta:nem tudom arra gondolsz-e amit az első részről készítettek, Obi-Wan-nal kezdesz, és ilyen felülnézetes játék, mert ha igen akkor annak csak simán annyi a neve hogy Star Wars: The phantom menace
Mass Effect 2 elég hosszúS.Agüero írta:Hello!
Tud valaki nekem ajánlani egy olyan játékot amit nem unok meg egy hamar mert már az fm,pes,fifa-t már meguntam.
És lehetőleg ne stratégiai legyen.
Előre is kösz a válaszokat
Batman.:Arkham AsylumS.Agüero írta:Hello!
Tud valaki nekem ajánlani egy olyan játékot amit nem unok meg egy hamar mert már az fm,pes,fifa-t már meguntam.
És lehetőleg ne stratégiai legyen.
Előre is kösz a válaszokat
Vki?Kishajma írta:Hali! Segítséget szeretnék kérni. Az a problémám, hogy játék közben néha csak úgy kilép mert "a windóz hibát észlelt". Fifánál és Pesnél is előfordult már. Esetleg valakinek valami ötletete, hogy mi lehet a probléma és a megoldás![]()
Am vistám van.
Előre is köszönöm.
Az 5-t elég érdekes: vannak benne nagyon jó ötletek (főleg a Tribes of The East kieggel), de valahogy nem az igazi, ezzel szemben már annyit játszottam a 3-mal, hogy az 5-t bőven jobban élvezem, ha éppen azzal játszok. Grafikában meg egyértelműen az újabb a nyerő, ez szerintem elég jelentősen tudja befolyásolni a játékélményt, hogyha alapvetően nem rossz a game.Stevenny írta:Szerintem a Heroes III a legjobb, de az V-t kéne kipróbálni
2-vel toltam anno, egész jól nézett ki, ebben a stílusban nekem heroes3 a fav.Fevernova írta:Srácok én most játszom a Disciples3-al tegnap érkezett meg! Orosz nyelvű de nekem már angolul van meg kissé javított verzió de háááát mit mondjak ...elég érdekes nálam még mindig a 2 favorit! De ha ez valamiylen formában újra kijön... mert kikell mert ez így igazi Szovjet akkor ütni fog! Vélemények valakinek a játékról ?