Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hali!benjo014 írta:Hali mindenkinek!
Egy kis segítséget szeretnék kérni... nem rég kezdtem a játékot (kb egy hónapja). Szerintetek érdemes most jobb edzőt szerezni? Vagy stadionfejlsztésre költsek? Esetleg jobb játlkosokra? Előre is köszönöm
Edzőből jót vegyél csapnivaló vezetői képességgel. Stadionra ne költs és jelentkezz a mentorprogramba! (Ezt a HT-fórum Magyarország részlegénél találod.benjo014 írta:Hali mindenkinek!
Egy kis segítséget szeretnék kérni... nem rég kezdtem a játékot (kb egy hónapja). Szerintetek érdemes most jobb edzőt szerezni? Vagy stadionfejlsztésre költsek? Esetleg jobb játlkosokra? Előre is köszönöm
Szia!barcafan80 írta:csao en is mennek gamper kupaba lehet nevenzi v hogyna mukodik ez?
Felveszlek a listára, valószínűleg beférsz még. Add meg az adataid!VargaAron írta:Ha nincs 'tartalék játékos' akkor én szívesen beugrom helyetted!faithnomore írta:Üdv!
Annyit szeretnék mondani hogy nem tudok sajnos részt venni a Gamper kupán mert haverok hívtak egy másikba, és már oda be is neveztem.
Sajnos lekéstem a nevezést, nem voltam itthon
Ha nincs 'tartalék játékos' akkor én szívesen beugrom helyetted!faithnomore írta:Üdv!
Annyit szeretnék mondani hogy nem tudok sajnos részt venni a Gamper kupán mert haverok hívtak egy másikba, és már oda be is neveztem.
Akkor jöhet a visszavágó?FtcSikiHun írta:Én köszönöm, és gratulálok az első győzelemhez, de majd a visszavágón még meglátjukHunter91 írta:Zala Hunters - Nagy-Magyarország 3 - 0
FtcSikiHun!
Köszi a meccset, majd akkor a visszavágót megbeszéljük.![]()
![]()
![]()
Igen, a jövőhétre természetesen szabad lekötni, de arra kérek mindenkit, hogy folyamatosan figyelje a fórumot és az emailjét az esetleges fejlemények miatt!Hunter91 írta:MichaaBee!
Még vannak MK résztvevők, akkor a jövő hétre bari meccseket köthetünk le?