benjo014 írta:Hali mindenkinek!
Egy kis segítséget szeretnék kérni... nem rég kezdtem a játékot (kb egy hónapja). Szerintetek érdemes most jobb edzőt szerezni? Vagy stadionfejlsztésre költsek? Esetleg jobb játlkosokra? Előre is köszönöm

Hali!
Az egyik legfontosabb, hogy egy jó edzőt vegyél csapnivaló vezetői képességgel amint tudsz, aztán edzendő posztra igazolj kétszer annyi 17 éves megfelelőt, mint amennyit egyszerre tudsz edzeni egy meccsen (mert ugye van egy barátságos is hét közben). Ha ezt megcsináltad, akkor utána érdemes stadionba fektetni. Hogy milyet is érdemes, azt
ITT megnézheted. Az erősítéssel meg csak okosan (ha az előbbi dolgokat már megtetted) érdemes legalább jó főskillel (középpályásnál pl a játékszervezés) és legalább megfelelő másodlagos skillel (kp-nál pl az átadás és a védekezés) rendelkezőt, de inkább remek/jó/megfelelőket érdemes már az elején, mert VI-dban sem lesz annyira sürgető az olyanok lecserélése.
Sok szerencsét a játékhoz.
Más:
Ma is nyertem, idegenben 0-8-ra, így veretlenül vagyok második a csoportomban. Azt hiszem ezen a helyen is fogok végezni, ha nem szúrom nagyon el. De nem fogom.
Kitettem egy 20 éves
kiemelkedő védésű kapust 410000-ért, 3 nap múlva fél kilenc tájékán fog lejárni, ha kell valakinek, licitáljon rá.
Szerk.: MichaaBee, mindig megelőzöl, ez így nem fair.