Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Köszi! Ezek alapján nincs nagy különbség.sjay írta:Játéksebbesség: normál
net: 5mb
+ még ha a haverokkal játszunk akkor megy a skype is.
Játéksebbesség: normállooka írta:Ez attól is függ, hogy milyen játéksebességggel nyomod online-on kívül.Én semmilyen lassulást nem vettem észre, pedig most nyomom a 6. online kupám+ a haverokkal is mindíg játszom!
Ha ott lassúra van állítva, akkor tényleg nincs nagy különbség.
Tudnál vmi adatokat írni, pl net sebesség? csak összehasonlítás miatt
Ez attól is függ, hogy milyen játéksebességggel nyomod online-on kívül.Én semmilyen lassulást nem vettem észre, pedig most nyomom a 6. online kupám+ a haverokkal is mindíg játszom!
Én semmilyen lassulást nem vettem észre, pedig most nyomom a 6. online kupám+ a haverokkal is mindíg játszom!looka írta:Nekem egyáltalán nem akad, simán fut, csak lassabb. Az internet viszont lehet ludas. (10 megás elvileg, de 1 routerrel 3-an használjuk, 3 különböző gépen).messideco írta:Hát ha tudnék szívesen segítenék. Én is nymtan online a fifán egyik haverommal. Teljesen más volt, Ahogy mondtad lassab, stb. Szerintem az internet sebességén is sok múlik. Pl: mikor megvertem, a haverom arra fogta, h akadozott neki...
Tulajdonképp ezzel is segítettél, mivel mostmár tudom, hogy nem csak nálam ilyen.Szóval köcce
Nekem egyáltalán nem akad, simán fut, csak lassabb. Az internet viszont lehet ludas. (10 megás elvileg, de 1 routerrel 3-an használjuk, 3 különböző gépen).messideco írta:Hát ha tudnék szívesen segítenék. Én is nymtan online a fifán egyik haverommal. Teljesen más volt, Ahogy mondtad lassab, stb. Szerintem az internet sebességén is sok múlik. Pl: mikor megvertem, a haverom arra fogta, h akadozott neki...
Hát ha tudnék szívesen segítenék. Én is nymtan online a fifán egyik haverommal. Teljesen más volt, Ahogy mondtad lassab, stb. Szerintem az internet sebességén is sok múlik. Pl: mikor megvertem, a haverom arra fogta, h akadozott neki...looka írta:Ha valaki tudna segíteni azt nagyon megköszönném
http://www.fifahungary.hu/letoltes/Fifa10_Best_playersDVilla7 írta:Meg szeretnek toletek kerni valamit.
Mondjatok olyan jatekosokat akik min.85-osok ha lehet fiatalok max. 25ev es
vegig tudjak jatszani a merkozest hogy ne keljen lecserelni mert csak 3x lehet cserelni:(. Termeszetes hogy a barcanal jatszom es Fifa10-en.
Elore is koszonom!!!
zola8787 írta:A kiváltott lasztikat hogyan lehet változtatni? tudom, hogy a beállításoknál, de mikor meccset játszok, mindig marad az eredeti...
sjay nekem se működik, pedig felraktam én is, de pl: se Villa, vagy se a Juventusban Pepe,Bonucci.. Sehol semmi új! De próbálkozok még és ha sikerül leírom hogyan!sjay írta:http://www.fifahungary.hu/letoltes/Utol ... tfrissites
Szerintetek mit kell még a telepítés után csinálni? (felraktam,de a keretek ugyan azok)
Perrero írta:gondolom a sparta az ellenfele
szeptember november környékén szokott!Varatrix írta:Valaki tud valamit arról, hogy a FIFA 11 melyik hónapban kerül a boltokba?
MessiFan írta:Nekem vírusos lett a Fifám de 1 dolog feltűnt:
Ibrahivomicot mindenki eladja?? Ibra 35 éves koráig 90-es szinten maradt volna. Meg miért forgatjátok fel a kp-t nem jó az úgy?:D
L.Messi 10 írta:Iniesta és Xavi nem játszak annyira hátul mint itt látszik csak elválasztottam egy ENTER-el hogy látszodjon az 5-2-3, hát talán minden 3.-4.-meccsen kapok golt félprofin, és szinte minden meccsen rugok 3-at, de mingy mutatok képet:
Remélem SegitettemHa nem jön be, vagy nem sikeres akkor sry