Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nemforlán10 írta:Bocsi, de azt el lehet intézni h idegenbeli meccsre elhívom a szurkolóimat???
"Sorry for the inconvenience. There will be no compensation."Barcaman14 írta:Az Ifiakadémia nálam még mindig nem elérhető!Pedig ma bajnoki meccsem van!
Ezt hogy érted?forlán írta:Bocsi, de azt el lehet intézni h idegenbeli meccsre elhívom a szurkolóimat???
Korábban írtam már, azonban mostanra be is bizonyosodott, hogy nem lesz idén Gamper Kupa. Jövőre talán újra lesz, addig viszont meg lesz szervezve az Eurobarca - Madridista challenge, hogy még se legyen hiányos ez a szezon.Risu92 írta:Valaki aki tud hírt a gamper kupáról dobjon már egy HT Mail-t :DD vagy ide írja, mi a szitu!! köszöntem
szerkeszt.: Hattrickos gamper kupa nem a holnapi igazi xdxd
köszönöm, remélem jó üzletet kötöttünkikida írta:ELADÓ!!!
Jovan Kezić (297131728)
17 éves és 8 napos, következő születésnap: 07.12.2010.
Forma: megfelelő, erőnlét: gyenge
Öntörvényű ember, aki temperamentumos és egyenes.
Tapasztalata katasztrofális, és megfelelő vezetői képessége van.
Tulajdonos: FC Ciglarska
TSI: 880
Lapok: 0
Sérülések: Egészséges
Specialitása: Erőteljes
Határidő: 25.08.2010. 12:03
Jelenlegi képességek
Védés: 1/20 katasztrofális
Védekezés: 5/20 középszerű
Játékszervezés: 6/20 megfelelő
Szélsőjáték: 4/20 gyenge
Átadás: 3/20 csapnivaló
Gólszerzés: 5/20 középszerű
Pontrúgás: 2/20 pocsék
Ez a játékos közel van a szintlépéshez!
Licitáljatok!
Valószínű az igazolások tolódni fognak illetve minden. De majd kiderül ha megy újra.csabooo írta:Ezt én is szeretném tudni...Azt írta hogy ma 17:00-kor ha jól értettem de nekem kiírja hogy a szerver nem elérhető...
A másik meg mi lesz az igazolásokkal ? mert nekem vagy 4 licitem is ma kora délután lejárt és úgy tudom hogy nekem volt a legnagyobb licitem, szóval akkor én nyertem meg ? hmm... most nem épp jókor jött ez a hiba vagy mi a bánat...
thxlooka írta:Senkinek sem jó, mert szerver leállítás van. Azt írja, hogy 15.20-kor kezdődött és néhány órán át fog tartani.kleno04 írta:hattrick most csak nekem nem működik vagy másnak sem???
Senkinek sem jó, mert szerver leállítás van. Azt írja, hogy 15.20-kor kezdődött és néhány órán át fog tartani.kleno04 írta:hattrick most csak nekem nem működik vagy másnak sem???
Most kulso toborzasos edzocsererol volt szo.wuwu írta:Csak a tapasztalata szamit es ha a sajat csapatodban van akkor 16 hetesnek kell lennie!
Csak a tapasztalata szamit es ha a sajat csapatodban van akkor 16 hetesnek kell lennie!MichaaBee írta:Nem biztos, hogy jobban jarsz azzal a tamado edzovel.fanbarca írta:Szia, az edzőm védekező felfogású, hogyan lehet egy támadó-felfogásút szerezni?De az elejen vegulis ugyis mindegy az eredmeny, s csak az edzesre kell koncentralni, de ahhoz muszaj egy jo edzot beszerezni. Egy jo edzo csapnivalo vezetoi kepesseggel mar megvan 53-bol, az meg nem olyan sok. (Menedzserkepzobol siman lehet fedezni.)
Nem biztos, hogy jobban jarsz azzal a tamado edzovel.fanbarca írta:Szia, az edzőm védekező felfogású, hogyan lehet egy támadó-felfogásút szerezni?