Fifa, PES, FM
http://www.youtube.com/watch?v=wqnqaMpj ... r_embedded#!
Ahogy látom most se sikerült sokat fejlődni, a kapusok továbbra is későn és lassan jönnek ki (hagy egyáltalán kijönnek), mezőnyjátékosok mozgásai viszont jók.
A billentyűzetet meg lenyomnám annak a srácnak a torkán aki ezt játszotta (egyszerűen nem hiszem el h nem tudtak összeszedni egy olyan tesztelőt, aki ismeri a védekezés gombot)
Ahogy látom most se sikerült sokat fejlődni, a kapusok továbbra is későn és lassan jönnek ki (hagy egyáltalán kijönnek), mezőnyjátékosok mozgásai viszont jók.
A billentyűzetet meg lenyomnám annak a srácnak a torkán aki ezt játszotta (egyszerűen nem hiszem el h nem tudtak összeszedni egy olyan tesztelőt, aki ismeri a védekezés gombot)
- barcelona74
- Barça B
Köszi a segítséget akkor gyűröm tovább sziasztok VISCA EL BARCA!!!!!!!!!

- L.Messi 10
- Entrenador del Barça
Viszont ara figyelni kell hogy mekkora a presztizsed, mert ha nem elég nagy akkor csak tanyacsapatokhoz mehetsz. Okulva az én példámból: Barcaval kezdtem, és a 3 idényre lett akkora presztizsem (ugy hogy mindent teljesitettem amit kértek), hogy elmehettem a 4,5 csillagos Juvéhoz. Amihez azt hiszem 7-es presztizsre volt szükségem, ami a Barcanal 3 idény. Most már a MU-nál járok, és a Fradiból akarok visszavonulniKalap1988 írta:Elölről?barcelona74 írta:Sziasztok én menedzser módban nyomom a 10-et megnyertem a bajnokságot meg a kupát meghosszabították a szerződésem és megint a bajnokságot kezdi.Más bajnokságot nem is fog kezdeni csak ezt elölről?Ha valaki tud segíteni kérem segítsen előre is köszi VISCA EL BARCA!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
Nem elölről kezdi, hanem egy új idény jön
Át tudsz menni mása csapathoz is, ha a szezon elején nem maradsz a csapatodnál, megkérdezi a menedzser mód, hogy akarsz e maradni, ha nem, akkor mehetsz máshová. Már, ha felvesznek.

-
- Director del Fútbol
Elölről?barcelona74 írta:Sziasztok én menedzser módban nyomom a 10-et megnyertem a bajnokságot meg a kupát meghosszabították a szerződésem és megint a bajnokságot kezdi.Más bajnokságot nem is fog kezdeni csak ezt elölről?Ha valaki tud segíteni kérem segítsen előre is köszi VISCA EL BARCA!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()

- barcelona74
- Barça B
Sziasztok én menedzser módban nyomom a 10-et megnyertem a bajnokságot meg a kupát meghosszabították a szerződésem és megint a bajnokságot kezdi.Más bajnokságot nem is fog kezdeni csak ezt elölről?Ha valaki tud segíteni kérem segítsen előre is köszi VISCA EL BARCA!!!!!!!!!!!!!!!!

- ozsimiki
- Adminisztrátor
belépsz ,vagy létrehozol egy szobát a hamachin, és akik belépnek ugyanabba, velük tudsz játszani. mégpedig a hamachis ip címet kell beírni a fifa játékon belül a játékmód/többszemélyes/direkt ip-s részbe. a lényeg,h közben kapcsolódva legyél a hamachira és aktív legyen a szoba.bottlikakos írta:A Hamachi-t letöltöttem,hogy kell használni,hogy online is lehessen játszani a fifával
beírjátok mindketten a másikét,és aki otthon lesz az kattint a gazdára,aki idegenben ő pedig kapcsolódik.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- bottlikakos
- Jugador d'estrella
- Kapcsolat:
A Hamachi-t letöltöttem,hogy kell használni,hogy online is lehessen játszani a fifával

2009. MÁJUS 2.:real-BARCA2-6
2009.MÁJUS 13.:Király-kupa döntő,Barcelona-Atletic Blbao4-1
2009.MÁJUS 27.:BAJNOKOK LIGÁJA DÖNTŐ,BARCA-manchester united2-0
2010.NOVEMBER 29.:BARCA-real madrid 5-0!!!
2011.MÁJUS 28.:BL DÖNTŐ:BARCA-m.united 3-1!!!
BL alapú legyen sztem 

"A mai labdarúgásban vannak a Világklasszisok, előttük pár lépéssel pedig Lionel Messi. "
Kihívást keresve elindultam a magyarokkal a VB-selejtezőn (Fifa WC 2010, konzol), részben talán a profi nehézségi szintet kezdem "kinőni", részben talán a szerencsének is köszönhetem, de az utolsó 3 meccs előtt (portugállokkal két meccs, meg egy Dániában) 4 ponttal mentem a portugálok előtt.
Mondjuk küzdeni küzdök, de ennél nagyobb kihívásra számítottam... eddig gólt sem kaptam. Bár ugye a sorsolás az jó. Az első fordulóban alig volt helyzetem, egyet mégis gólra váltottam, a svédeket idegenben vertem két pontrúgásból (bár azt hozzáteszem, gyengék a svédek, csak Máltát előzik meg), a két gyengébbet (Albánia és Málta) oda-vissza vertem. A sztenderd 1-0, 2-0 mindig jön.
Most játszottam volna a portugálokkal, két szépségdíjas Torghelle góllal már 2-0 volt a 30. percben (a svédek meg Máltán égtek 2-0-ra)... erre egy pillanatnyi áramszünet (kb. 3-at villámlott akkoriban, aztóta persze napsütés), és elszállt a játék. Remélem a mentésnek semmi baja.
Sajnálom, hogy Sanyitól megfosztották a góljait (az egyiknél balról jött a beadás, kimozgott a rövidre, és kapásból, ballal a léc alá pörgette), meg persze Málta legalább virtuálisan győzhetett volna. Gondolom a következő alkalommal simán elverik őket.
A nagy mumusom egyébként Elefántcsontpart, egy időben mindig elvertek, vagy alig-alig tudtam csak győzni. Chilével elég sokat játszottam, aztán egyszer megpróbáltam az elefántok ellen... kb. 10 meccs alatt egyszer sikerült magabiztosan nyerni, de ez a gólokban ekkor sem látszott meg.
Mondjuk küzdeni küzdök, de ennél nagyobb kihívásra számítottam... eddig gólt sem kaptam. Bár ugye a sorsolás az jó. Az első fordulóban alig volt helyzetem, egyet mégis gólra váltottam, a svédeket idegenben vertem két pontrúgásból (bár azt hozzáteszem, gyengék a svédek, csak Máltát előzik meg), a két gyengébbet (Albánia és Málta) oda-vissza vertem. A sztenderd 1-0, 2-0 mindig jön.

Most játszottam volna a portugálokkal, két szépségdíjas Torghelle góllal már 2-0 volt a 30. percben (a svédek meg Máltán égtek 2-0-ra)... erre egy pillanatnyi áramszünet (kb. 3-at villámlott akkoriban, aztóta persze napsütés), és elszállt a játék. Remélem a mentésnek semmi baja.

A nagy mumusom egyébként Elefántcsontpart, egy időben mindig elvertek, vagy alig-alig tudtam csak győzni. Chilével elég sokat játszottam, aztán egyszer megpróbáltam az elefántok ellen... kb. 10 meccs alatt egyszer sikerült magabiztosan nyerni, de ez a gólokban ekkor sem látszott meg.
nekem ment xp-n és torrentről jött lemessideco írta:Na ez egy olyan idétlen kérdés lesz: Szeretnék játszani a Fifa200-rel. Úgy hallottam, hogy Xp-n nem megy. Esetleg meg van-e valamelyikőtöknek, és honnan lehetne letölteni?
-
- Barça C
hello!
Szerintem inkább bajnokság legyen mint Bl fifa 09-cel és mindig a hazai válaszon klubot elsönek
Szerintem inkább bajnokság legyen mint Bl fifa 09-cel és mindig a hazai válaszon klubot elsönek
Haliozsimiki írta:15-en regeltek, 6an írtak így-úgy véleményt,hogy nekik mi tetszene...
Többiek? ennél azért remélem jobban figyeltek majd a bajnokság alatt, máskülönben hamar megunom
Szerintem legyen bajnokság alapú. De esetleg amikor kijön a fifa11 és jó is maga a játék akkor mondjuk lenne 1 váltás arra...szóval elkezdenénk 1 rendes bajnokságot 09-el és ha minden okés az új játékkal akkor átváltanánk arra és ugyanúgy folytatódna a bajnokság csak a fifa11-el.
Csak egy ötlet arra hogy ha valaki úgy gondolja hogy 09el hosszú lenne a bajnokság...és egy kis "nehezítés" is hogy ki hogy tudna alkalmazkodni az új játékhoz

Én speciel a Fifa09-re és a Fifa10-re gondoltam, mert egyikhez sem kell semmilyen EA fiók, meg eredeti CD keyek. Simán letöltöd bárhonnan a Fifa09 vagy 10et és mind2-őt tudod játszani hamachin, mindenféle online regisztrációs kód nélkül.L.Messi 10 írta:Ez attól függ melyik FIFA-ra gondolsz? Mert 10-hez sz*r se kell. Elinditod a játékot és annyi hogy kell egy EA fiok, ami általában FIFA-soknak, NFS-es-eknek van. Belépsz a 10-be, bejelentkezel, beirsz egy kamu cd kulcsot kiirja hogy hibás cd kulcs, és már játszhatsz is. Én igy játszok kiadás óta vele, vagyis már nem mert fentvan az NB1 patch és azzal NEM megy. Sőt valakinél MSN és Xfire alatt sem megy a multi.MEMME89 írta:Bence az online fifához nem kell eredeti Fifa csak 1 hamachi nevű program. És nem kell regisztrálni semilyen EA fiókba.bence-barca írta: Nem lehet, ezért nem tudok már 4 éve online játszani...
- L.Messi 10
- Entrenador del Barça
ozsimiki írta:L.Messi!
szntem a 09re gondolt,de más fifánál is megoldás a hamachi, viszont az általad írottak alapján 10hez még az se kell. Mindenesetre egyik se kerül pénzbe.
Ha 9 akkor sry, és ja egyikhez se kell pénz, és ez a lényeg!

- ozsimiki
- Adminisztrátor
L.Messi!
szntem a 09re gondolt,de más fifánál is megoldás a hamachi, viszont az általad írottak alapján 10hez még az se kell. Mindenesetre egyik se kerül pénzbe.

-
- Director del Fútbol
Nekem mindenképp a BL szisztémára épülő versenysorozat tetszene, a legjobb nyer így is ugy is , más meg nem számít, rövidebb lenne, rugalmasabb lenne. Könnyebben szervezhető is sztem, nem kell mindenféle tabellával , számokkal bajlódni. Jön nem sokára a 11 , elég tetszetősnek néz ki abból majd csinálunk egy bajnokságot megint.ozsimiki írta:15-en regeltek, 6an írtak így-úgy véleményt,hogy nekik mi tetszene...
Többiek? ennél azért remélem jobban figyeltek majd a bajnokság alatt, máskülönben hamar megunom
- L.Messi 10
- Entrenador del Barça
Ez attól függ melyik FIFA-ra gondolsz? Mert 10-hez sz*r se kell. Elinditod a játékot és annyi hogy kell egy EA fiok, ami általában FIFA-soknak, NFS-es-eknek van. Belépsz a 10-be, bejelentkezel, beirsz egy kamu cd kulcsot kiirja hogy hibás cd kulcs, és már játszhatsz is. Én igy játszok kiadás óta vele, vagyis már nem mert fentvan az NB1 patch és azzal NEM megy. Sőt valakinél MSN és Xfire alatt sem megy a multi.MEMME89 írta:Bence az online fifához nem kell eredeti Fifa csak 1 hamachi nevű program. És nem kell regisztrálni semilyen EA fiókba.bence-barca írta:Nem lehet, ezért nem tudok már 4 éve online játszani...bottlikakos írta:Másolt cd-vel lehet online játszani?
EA fiókot csináltam,kérte a cd kódját,beírtam,de hibát jelzett.
Mit csináljak?Tudtok segíteni?Köszönöm.

Bence az online fifához nem kell eredeti Fifa csak 1 hamachi nevű program. És nem kell regisztrálni semilyen EA fiókba.bence-barca írta:Nem lehet, ezért nem tudok már 4 éve online játszani...bottlikakos írta:Másolt cd-vel lehet online játszani?
Nekem úgy lenne a legjobb ha BL szerűen menne a bajnokság.ozsimiki írta:15-en regeltek, 6an írtak így-úgy véleményt,hogy nekik mi tetszene...
4-es csoportok lennének kivéve 1-et mert ott 3-an lennének és mindig az első 2 jut tovább. Mit számít hogy esetleg a legjobb kieshet? Pont ez a lényeg benne

Ja és nekem leginkább a hétvége a jó vagy kedd szerda este.
-
- Llegenda del Barça
Nem lehet, ezért nem tudok már 4 éve online játszani...bottlikakos írta:Másolt cd-vel lehet online játszani?

- ozsimiki
- Adminisztrátor
15-en regeltek, 6an írtak így-úgy véleményt,hogy nekik mi tetszene...