2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ne az Asztalrol inditsd hanem a mappabol es lehet,hogy 2-3-szor kell hogy beinduljon. En is ezzel a problemaval kuzkodok egy ideje eleg [auto_cenzúra]....nalam reinstall nem segitett.MessiFan írta:Kéne egy kis help.
Mikor elindítom a fifát, behozza a Kakát és utána kiírja hogy a fifa11 leállt.
Mi lehet a probléma? Újra kéne telepítenem?
MSN:xsnodex@hotmail.comXsNoDeX írta:Ha valakit érdekel hogy lehet játszani Lanban fifa 11-et írjon msnen.
(bajnokságot szervezek Fifa 11 re)
Az cikimessideco írta:Lehet kitöltik szerződésüket majd visszavonulnak![]()
Kirúgtak a Mairselle éléről is a sok szimulálás miatt7. voltam a bajnokságban csak.
A Barca B-vel bejutottam a Bl csoportkörébe. Cél a triplázás
Nekem az alapjáték is ki tud fagyni patch nékül. De szigorúan nálam is a meccs végén...Messidona10 írta:Megvan a javítópatch első hibája is, kifagyott a játék a meccs végén... Pedig egy hetest szórtam el a Sociedadnak (Messi 2, Villa 2, Bojan 3):) Feljutott az első osztályba a Villareal B, és 10 forduló után jobban állnak, mint az első csapatuk
Hát, nekem személy szerint jól szokott menni többnyire esőben, épp most jövök egy 8-0-ás BL csoportmeccsről, végig szakadt az eső. Az ellenfél valami lengyel kiscsapat volt, igazság szerint a nevükre sem emlékszem már...Leomessi14 írta:Legendason mar nagyon sokat szamit a hazai palya.A Realt otthon szinte akkor verem amikor akarom,addig idegenben egy X-em van osszesen,azon kivul mindig kikaptam.A masik dolog: Esoben nektek se megy annyira jol a jatek?En mindig szenvedek amikor esik az eso fogalmam sincs hogy miert.lehet,hogy csak babona?
L.Messi 10 írta:Valaki legyen szíves segíteni:
-Felraktam a FIFA11-et, az iMMXpC (magyar) verziót.
-Telepítés után regisztráltam a játékot és telepitettem a Download Managert
-A crack mappában ami van fifa.exe-t átmásoltam és felülirtam, de
Amikor el akarom inditani a játékot akkor egy hibaüzenetet ad ki, de nem az E001-et (vagy mi az). Nem tudja valaki mi lehet a baja?