Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Első évben ennyire szétcincáltad a kezdőd? Zanetti sokkal jobb mint Coentrao.. De mind1messideco írta:MessiFan példájára elkezdtem egy karriert az Interrel.
A számomra antipatikus játékosok repültek a csapattól![]()
Kezdőm: Asenjo-Santon,Fontás,Samuel,Coentrao-Mascherano,Cambiasso-Lucho Gonzalez-Sneijder,Hleb-Eto
Cserék: Julio Cesar,Mariga,Motta,Coutinho,Lucio,Milito
Busi inkább védekező felfogású, viszont én már megvettem a Schalke-ba Afellay-t KTK poszton házi gólkirály volt, Henry előtt!MessiFan írta:Ő is elfogadta az ajánlatomat. Rajta kívül még Busquets és Afellay fogadta el.messideco írta:Szerintem megérné, bár én Lucho Gonzalezt favorizálnám a helyedben
Gyors választ kérnék szépen arra a kérdésemre hogy melyiket vegyem meg? Csak 1-re van pénzem.
Lucho 30 éves 83-as szintű. Ára: 21.000.000 €
Busquets 23 éves 81-es szintű. Ára: 10.000.000 €
Afellay 25 éves 82-es szintű. Ára: 18.000.000 €
BKK posztra érkezne az egyik!
Légyszi egy gyors választ!:D
Én Busit javasolnám. Ő a legfiatalabb,olcsó és nem sokkal marad el a másik kettőtől.MessiFan írta:Ő is elfogadta az ajánlatomat. Rajta kívül még Busquets és Afellay fogadta el.messideco írta:Szerintem megérné, bár én Lucho Gonzalezt favorizálnám a helyedben
Gyors választ kérnék szépen arra a kérdésemre hogy melyiket vegyem meg? Csak 1-re van pénzem.
Lucho 30 éves 83-as szintű. Ára: 21.000.000 €
Busquets 23 éves 81-es szintű. Ára: 10.000.000 €
Afellay 25 éves 82-es szintű. Ára: 18.000.000 €
BKK posztra érkezne az egyik!
Légyszi egy gyors választ!:D
Ő is elfogadta az ajánlatomat. Rajta kívül még Busquets és Afellay fogadta el.messideco írta:Szerintem megérné, bár én Lucho Gonzalezt favorizálnám a helyedben
Aduriz nálam is jött, illetve Nihat isbence-barca írta:11-ben tehetségkutatásban mindig igazi játékosokat dob ki, csak megfiatalított verzióban. Haveromnak pl.: Joao Moutinho-t, nekem meg pl.: Barost, Adurizt...MessiFan írta: Meg a Tottenhames Gomes-t dobta ki a tehetségkutató annyi különbséggel hogy ő 19 éves. Ez elég nagy bug mert így 2 van belőle.
11-ben tehetségkutatásban mindig igazi játékosokat dob ki, csak megfiatalított verzióban. Haveromnak pl.: Joao Moutinho-t, nekem meg pl.: Barost, Adurizt...MessiFan írta: Meg a Tottenhames Gomes-t dobta ki a tehetségkutató annyi különbséggel hogy ő 19 éves. Ez elég nagy bug mert így 2 van belőle.