2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
riise?messideco írta:Zanetti kilőveeladtam már...
Szóval a jelöltek: F.Navarro,Cyssokho,Warnock,W.Brown
javier zanettimessideco írta:Olyan kellene aki a padra jó. Nem akarok egy fiatal karriert kerékbe törni. Fernando Navarro milyen lenne?
A legjobb! Elfogultság, mert kedvencem a posztonInitom írta:
Taiwo...
Taiwo...Gibbs,Clichy.messideco írta:Kellene nekem egy BHV/BSZ
Cserének főleg, ne legyen túl fiatal. Ha tudtok valakit, jelezzétek
detto.Messithebest írta:Skeraj írta:Az eddigi legszebb gólom a Fifa 11-be
Természetesen Messivel
http://www.youtube.com/watch?v=fmycsFQa1aI![]()
én sok ilyet vágtam még anno a Fifa 07be
![]()
Most picit játszogatok néha a 11el boxon,de ott inkább a trükkökön van a hangsúly
Skeraj írta:Az eddigi legszebb gólom a Fifa 11-be
Természetesen Messivel
http://www.youtube.com/watch?v=fmycsFQa1aI
Koszonom szepen a gyors valaszt daffy!!!daffy írta:ha konzol,akkor nálam fifa,egyértelműen. több,mint 10.000 játékos "liszensz" ,igazi karrier,valósághű ligák,stb. nekem a játékmenet és úgy az egész jobban tetszik. pc-n pes-es voltam,de xboxon nem kérdés.kas7as írta:Sziasztok!
Mar egy hete dillemazok azon, hogy meiket vegyem meg a FiFA 11-et vagy a PES 11-et ps3ra!?
Olyan valakitol varok segitseget, aki mar jatszott mindkettovel es tanacsot tud adni! Mar jatszottam a demojukkal, de igy sem tudtam donteni.
Koszonom a valaszokat!
ha konzol,akkor nálam fifa,egyértelműen. több,mint 10.000 játékos "liszensz" ,igazi karrier,valósághű ligák,stb. nekem a játékmenet és úgy az egész jobban tetszik. pc-n pes-es voltam,de xboxon nem kérdés.kas7as írta:Sziasztok!
Mar egy hete dillemazok azon, hogy meiket vegyem meg a FiFA 11-et vagy a PES 11-et ps3ra!?
Olyan valakitol varok segitseget, aki mar jatszott mindkettovel es tanacsot tud adni! Mar jatszottam a demojukkal, de igy sem tudtam donteni.
Koszonom a valaszokat!
Év végén 3-as szintű hírnévvel.sjay írta:Ez sztem első szezonban lehetetlen.gamma10 írta:Kiküldtem a tehetségkutatót Amerikába és egy 97-es játékost adott ki 10 milláé 22 éves középső védő ,de én balon használom (96) vagy védekező középpályásként (89), futási sebessége 99 passz 98 szerelés 98 agresszió99.A neve D. Figo. Óriási a srác
Ez sztem első szezonban lehetetlen.gamma10 írta:Kiküldtem a tehetségkutatót Amerikába és egy 97-es játékost adott ki 10 milláé 22 éves középső védő ,de én balon használom (96) vagy védekező középpályásként (89), futási sebessége 99 passz 98 szerelés 98 agresszió99.A neve D. Figo. Óriási a srác
az elsőbenMessidona10 írta:Hanyadik szezonban sikerült?gamma10 írta:Kiküldtem a tehetségkutatót Amerikába és egy 97-es játékost adott ki 10 milláé 22 éves középső védő ,de én balon használom (96) vagy védekező középpályásként (89), futási sebessége 99 passz 98 szerelés 98 agresszió99.A neve D. Figo. Óriási a srác
Hanyadik szezonban sikerült?gamma10 írta:Kiküldtem a tehetségkutatót Amerikába és egy 97-es játékost adott ki 10 milláé 22 éves középső védő ,de én balon használom (96) vagy védekező középpályásként (89), futási sebessége 99 passz 98 szerelés 98 agresszió99.A neve D. Figo. Óriási a srác