Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ha nem titok, akkor nagy vonalakban le tudnád írni, hogy a támadásod hogy jött össze? + ha még emlékszel, akkor a csapatszellem is érdekelne, motsolni gondolom nem motsoltál.bowlinggolyo írta: Én amondója vagyok h várj a védőiddel még jó pár idényt és ha elérik a titáni vagy természetfeletti szintet csak akkor add el őket és a magas védelemmel is lehet szépen menetelni,erre példa a bátyám csapata aki most 5ödben elég szép helyet ért el újoncként és van egy földöntúli középső védelme,persze ezt egy erős kapussal érte el,de akkor is sokat fog most keresni a védőkből amiből nálam is jobb csapatot fog építeni ami óriási szám mivel a csapatom 332es hatstats értékelést étel mi az országban az 51-53ik legjobb értéket jelenti.Az ötöd osztályban pedig a 2. helyet értem el ezzel az eredménnyel.
Akit érdekel h mit takar ez a 332es hatstats annak itt a meccsem id-je:(305986013)
Üdv,Szabi
Abszolút felesleges a kapus szintje a 6odban,euzt most úgy értsd h tökéletesen megfelel egy megfelelő kapus is ha van mellette kpd és támadásod.De a legfontosabba kp mivel a meccsmotor a jelenlegi a kp erőssége alapján generálja le legtöbbször az eredményt,persze számít a többi is de a kp a legfontosabbBarcaman1993 írta:Lenne egy kérdésem. Azt szeretném megkérdezni, hogy milyen kapusra van szükség a VI. ligában? Most jelenleg van egy jó kapusom aki sérült (38 éves) és egy megfelelő (19 éves). Én legalább egy remekre gondoltam, de ha már itt vagytok segíthetnétekPénzem nagyon nincs, de akár át tudok állni egy kis időre védés edzésre, természetesen csak a bajnokság kezdetétől. Vélemények?
Én amondója vagyok h várj a védőiddel még jó pár idényt és ha elérik a titáni vagy természetfeletti szintet csak akkor add el őket és a magas védelemmel is lehet szépen menetelni,erre példa a bátyám csapata aki most 5ödben elég szép helyet ért el újoncként és van egy földöntúli középső védelme,persze ezt egy erős kapussal érte el,de akkor is sokat fog most keresni a védőkből amiből nálam is jobb csapatot fog építeni ami óriási szám mivel a csapatom 332es hatstats értékelést étel mi az országban az 51-53ik legjobb értéket jelenti.Az ötöd osztályban pedig a 2. helyet értem el ezzel az eredménnyel.szszabolcs19 írta: Tudom tudom... igazad is van, csak ez lesz a 2. idényem egy ilyen erős 6. osztályban, és tényleg jól esne már egy kis sikerélmény ott, csak hogy izgalmas legyen, de hát ez van.. ezt kell szeretni...
Az edzésre figyelek e legjobban mindig, mert csak ebből lehet sokk pénzt csinálni... Így is van most egy garnitúra védőm (védő edzést csinálok) akiket 1 éve edzetek, és már nagyszerű a védekezése megfelelő átadás, és játékszervezés mellett...
Még nem tudom, hogy mikor fogom eladni őket, de szerintem vagy a következő szezon végén, vagy ami a legvalószínűbb: 2 szezont még játszatok velük, és aztán pénzzé teszem őket, és akkor mjad abból megerősítem a keretet + 18 éves jó védekezésű, jó játékszervezésű, és megfelelő átadású védőket veszek belőlük...
Pláne azért akarom még őket edzetni, mert 3 védőm u20-as jelöltek, bár ebből 1-nek van ténylegesen esélye:) a 17évesek közt az első volt, és hogy most 18 lett így a 16. a 18 évesek közt:):):)
Üdv: Szab
Tudom tudom... igazad is van, csak ez lesz a 2. idényem egy ilyen erős 6. osztályban, és tényleg jól esne már egy kis sikerélmény ott, csak hogy izgalmas legyen, de hát ez van.. ezt kell szeretni...bowlinggolyo írta:
Ne keseredj el lehet hegy erős 6odba kerültél ami közelebb van az 5öd szintjéhez mint az átlagos 6odéhoz.Én idén jutottam fel 5ödbe de irtó nehéz volt a csoportom az összes közül jelenleg a 3. legerősebb csoport és egy kis szerencsével meg egy jó taktikával sikerült megnyernem és most pályázhatok a negyed osztályba,aminek a szintje könnyebb mint a mostani csoportoménak.
Egy csapatot sose egy játékos TSI-je alapján ítélj meg sokkal többet nyom a latban a fizetés.Mert lehet egy játékosnak 100000TSI-je is ha van egy 4-5ezres fizetése az csak titáni de viszont magas kiegészítő skillel.Csak annyit tudok mondani h fel a fejjel és figyelj az edzésre az 6-7-ed osztályban az edzés a legfontosabb az mind1 h hol tartasz milyen nehéz a csoport csak is az edzés a fontos,ha egy adott szintre fejlődnek a játékosaid onnantól már tudsz csapatot építeni és előre haladni.
Ne keseredj el lehet hegy erős 6odba kerültél ami közelebb van az 5öd szintjéhez mint az átlagos 6odéhoz.Én idén jutottam fel 5ödbe de irtó nehéz volt a csoportom az összes közül jelenleg a 3. legerősebb csoport és egy kis szerencsével meg egy jó taktikával sikerült megnyernem és most pályázhatok a negyed osztályba,aminek a szintje könnyebb mint a mostani csoportoménak.szszabolcs19 írta:Egy picit kezd elegem lenni a hattrickből...
Egyszerűen elképesztő, hogy milyen különbség van a 7., és a 6. osztály között...:S
A 7.-et teljesen simán nyertem 0 fennakadással, de a 6.-ból olyan simán ki fognak picsázni, hogy az hihhetetlen:S:S:S Az a szívás, hogy a top 15 játékos a leendő csoportomban 20e TSI felett van...XD
Nekem a legerősebb játékosom is a 14e TSI-vel áll a 45. helyen:S:S:S
Hajrá... de jó nekem... remélem az új edzőmmel talán sikerül majd bent maradni...még a vezetői képességei is jó lesz:)
Üdv: Szab