Olyan befejzés lett a ligámban, hogy csak nézek... Bajnok lettem, na de hogy...
13. forduló, a srác és én köztem rangadó. Aki nyer itt, az bajnok. Bár a srácnak elég volt egy döntetlen is. (múlt héten még ezt hittem)
A meccs kódja: (306024819)
Amint látjátok, x lett... Mindenben felülmúltam, a kezemben volt a meccs, erre x lett... Azt hittem megesz a fene múlt héten... Mert ki gondolta volna, hogy ilyen végjátékra érek haza!
No lássuk:
Én hoztam a kötelezőt idegenben, mondjuk elég soványra sikeredett, de meg lett a 3 pont. Na de, ami a srácot illeti... Erre varrjatok gombot: (306024824)
Én ennyit tudok hozzászólni:
Ez a Hattrick már abszolút irreális, mesébe tűnő hülyeségekkel tud előrukkolni... Kezdek kiábrándulni komolyan, erre mégis ki számított? Mennyi esélye volt ennek? Ha normálisan, random nélkül nézzük, akkor 0...
Érdemes megfigyelni a riválisom kapusát: Jáfet Tihanyvári (268276810) (de szép magyar neved van nekedos... congratulations a név összeállító csapatnak...

) "Kis" b*zmeg jutott először eszembe, amikor kirakta átadóra...
No mindegy, meg van a bajnoki cím, ám hogyan... Sose mertem volna gondolni, hogy összejöhet a múlt heti meccs után, a szezonban talán először volt szerencsém, max másodjára, egész végig szivatott a Ht, most meg megnyerem a ligát. Filmet lehetne forgatni lassan, ami itt megy... Nem is csodálkoznék, ha valami gyenge kis 0 csapat egy ötössel haza küldene... Ezek után...
Járt még valaki hasonlóan? Kíváncsian várom az élménybeszámolókat!