Big Z valóban vicces, elég könnyű sapizni!
Kicsit unatkoztam a főnök szabin, behoztam laptopot (psszt

), s elkezdtem nemrég egy Ass-t a Memphis-szel!
Tavaly online ligában is velük voltam, így ezért is esett rájuk a választás!
29 meccses szezont szimuláltam, bár le kellett nyomni 1-2 meccset, mert akadozott a bejutás, de beosontunk 8ik helyen
Cserélgettem rendesen, mert szeretem begyűjteni a draftcetliket
Kezdő:Lowry-Harden-Gay-Zacsi-Kis Gasol
Mindig nagyon szeretem ha magas poszton erős játékosaim vannak, lepattanózás, s könnyű pick&roll játék miatt, itt ez duplán igaz, a tornyom nagyon odaver
pad: Chalmers-C.Brewer-Webster-Powe-Kurt Thomas
Tetszik a csapat, kicsit szokatlan, hogy az irányítóm tud triplát dobni

Ráadásul nagyon jó a Grizzlies playbookja, sok a körbe futós 2-3 elzárásos közép távoli üres dobóhelyzet!Van egy kifejezetten jól működő play amikor először az SG kap egy sima egy emberes elzárást, amivel megkapja a triplánál, s miközben fut az SF a túloldalt 2 elzárást kap, s ahogy megkapom SG-vel passz tovább SF-nek és egyedül ácsorogva csak be kell suhintani!
Első PO meccsen Spurs-t megvertem 105-89-re a védekezéssel nincsen gond, a cserepad picit gyengébb, de szerencsémre Parker fault gondokkal küzdött, s Ginobili tripláira rendre kiértem, Duncan viszont volt hogy 2 emberes szorításban is bedobta a pozíciós dobását
Viszont sok pattanót szerzek, köszönhetően a Gasol-Randolph kettősnek, s Powe is nagyon hasznos!
1 szó mint száz nem egy atom kerettel rendelkező, viszont nagyon szerethető jó kis igazi CSAPAT ez a Memphis