2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Hogyne számolna?rhynn írta:Michaa: mármint értem, hogy számol, a kérdés az, hogy számít-e a meccsen, hogy 17 vagy 17,2-e az eredmény,vagy csak a szintlépésekkor tolja feljebb?
koszonom a valaszt! -akkor szuperCumbee írta:Igen. A ragtapsz csak a teljesítményére van hatással, az edzés mértékére csak is kizárólag a játékpercek és az edzésbeállítások hatnak.kas7as írta:Sziasztok!
Ha 3 hetre leserult a jatekosom es szintlepes elott all, es ragtapaszos allapotaban jatszani fog es megkapja az edzest szintet fog-e lepni ragtapaszosan?
Igen. A ragtapsz csak a teljesítményére van hatással, az edzés mértékére csak is kizárólag a játékpercek és az edzésbeállítások hatnak.kas7as írta:Sziasztok!
Ha 3 hetre leserult a jatekosom es szintlepes elott all, es ragtapaszos allapotaban jatszani fog es megkapja az edzest szintet fog-e lepni ragtapaszosan?
Persze, hogy számol.rhynn írta:Amikorra teljesen élesedik a hűségrendszer, az lesz.MichaaBee írta:Ha 15,6-ig edzed fel, akkor 17,1-ként fog teljesíteni és 15,6 után kapja a fizetést. (Persze ha 3 szezonja nálad van és sajátnevelés.)
Számol egyébként törteket is, nem csak az egész értékeket?
Akkor tudsz másik azonos osztályú bajnokságban lévő robottal helyetcserélni, ha a legalsó osztályban szerepelsz. Azt hogy pontosan mit kell tenni és hová kell kattintani azt meg ne kérdezd, mivel nekem nincs ilyen lehetőségem és lövésem sincs róla.csabooo írta:a kérdésem az lenne, hogy hogyan tudok átlépni más bajnokságba?
feljutással vagy kiesésselcsabooo írta:a kérdésem az lenne, hogy hogyan tudok átlépni más bajnokságba?
Amikorra teljesen élesedik a hűségrendszer, az lesz.MichaaBee írta:Ha 15,6-ig edzed fel, akkor 17,1-ként fog teljesíteni és 15,6 után kapja a fizetést. (Persze ha 3 szezonja nálad van és sajátnevelés.)rhynn írta:Hűségprogramtól mit vártok?:) Én nagyon sokat, főleg, hogy a csapatom jó része saját nevelés.
Ha köv utáni szezonban megkapják a +1,5-öt mindenre, nagyon erősek lesznek.
Azon gondolkdom, hogyha a játékosom szélsőjátékát felviszem 15,6-ra, akkor ő majd 17-esnek fog számítani, de a 15-ös fizetéssel, ugye?
Ó, a jó öreg Tuska.Barcaman1993 írta:Ezt a palit nézzétek meg: Bernárd Tuska (260314382)
40-szeres U20-as válogatott, 23 évesen varázslatos tapasztalat. Azt megmondom, hogy ez nagyon brutális. Ez, hogy lehetséges? Vagy ennyi pluszt ad a válogatott meccs?
Ha 15,6-ig edzed fel, akkor 17,1-ként fog teljesíteni és 15,6 után kapja a fizetést. (Persze ha 3 szezonja nálad van és sajátnevelés.)rhynn írta:Hűségprogramtól mit vártok?:) Én nagyon sokat, főleg, hogy a csapatom jó része saját nevelés.
Ha köv utáni szezonban megkapják a +1,5-öt mindenre, nagyon erősek lesznek.
Azon gondolkdom, hogyha a játékosom szélsőjátékát felviszem 15,6-ra, akkor ő majd 17-esnek fog számítani, de a 15-ös fizetéssel, ugye?
hülye kérdés: hol látod, hogy hová kerültél be? én még mindig az előző bajnokságot látom.szszabolcs19 írta:Tényleg nem akarok megbántani senkit, nem ez a célom, csak egy kicsit el vagyok keseredve...:S:D
Elképesztő, hogy az itt lévő Barcásokat, akik hattrickeznek a 6. osztályban, azokat milyen gyenge, vagy közepes erősségű bajnokságokba sorsolják be...