xbox 360. olcsóbb,mint egy hasonló képességű gép és még évekig használhatókadarzsolt26 írta:Sziasztok valaki tud segiteni nekem osszeirni hogy mit vegyek a gepemhez hogy fusson a jatek _????
Fifa, PES, FM
-
- Barça C
Koszi az infot a gepem nem annyira jo de a Pes 2012 fut eleg jol ha leveszem a minimumra!!csabooo írta:szerintem előbb gondolkozz el azon, hogy megéire pénzt belefektetni új cuccokba, mer pl nekem nem érné meg, mer már annyira szr gépem van, hogy nem érné meg teletömni új cuccokkal, mert csak rontaná még jobban a ronthatatlantkadarzsolt26 írta:Sziasztok valaki tud segiteni nekem osszeirni hogy mit vegyek a gepemhez hogy fusson a jatek _????
de ha jó géped van akkor googleba hamar választ kapsz a gépigényre.
bingyo
-
- Capitá del Barça
szerintem előbb gondolkozz el azon, hogy megéire pénzt belefektetni új cuccokba, mer pl nekem nem érné meg, mer már annyira szr gépem van, hogy nem érné meg teletömni új cuccokkal, mert csak rontaná még jobban a ronthatatlantkadarzsolt26 írta:Sziasztok valaki tud segiteni nekem osszeirni hogy mit vegyek a gepemhez hogy fusson a jatek _????

de ha jó géped van akkor googleba hamar választ kapsz a gépigényre.
Barça,Barça,Baaarça!!!
-
- Barça C
Sziasztok valaki tud segiteni nekem osszeirni hogy mit vegyek a gepemhez hogy fusson a jatek _????
bingyo
Támogatom az előttem szólótBobberto írta:Az elején lévő oktatást?:) Simánsoadroli írta:Én rohadtul nem tudok védekezni, jól fel is idegeltAsszem egy ideig abbahagyom
Csak én vagyok ilyen szerencsétlen? Amúgy mindenki lenyomta azt az oktatást?Nyugi nem csak neked megy nehezen. Le kellett vennem profira és úgy is, ha nem koncentrálok teljesen, akkor kapok érdekes gólokat... :/ nagyon rá kell tapadni az emberre és finoman lökdösni. Szinte lehetetlen mindig megállítani a 160-170 centis pöttöm játékosokat a 180 centis védővel, akinél 1 rossz gomb és amire megfordul már csak a törpe farát látja. Nagyon okosan kell és főleg csak követni és levédekezni a területet. A legjobb a zónavédekezés.

- Messidona10
- Entrenador del Barça
Nincs edzés, már a 11-ben sem volt.Facsy írta:vki leirná pls hogy edzés h lehet tartani menedzser modban?:D
- Messidona10
- Entrenador del Barça
A játékélmény javítása érdekében (nekem legalábbis élvezhetőbb lett) érdemes a következő beállítást elvégezni:
Az irányítás beállításainál a vezérlő menüpontban vannak egyéb beállítások (nem tudom pontosan a fül címét), annak a legalján van a védekezés típusa. Taktikusra van állítva, de ha átállítjátok a hagyományosra, jóval barátságosabb a helyzet, a támadás hatásfoka sokkal javul, sőt, szerintem a saját védekezés is könnyebben kezelhető.
Így is lehet alkalmazni azokat az elemeket, amik az oktatásban szerepelnek. Én a csapattárs feltartását szoktam leginkább kihasználni, de a lökés-húzás is hasznos, mikor a szélsőt üldözöm.
Nem tudja valaki, hogy a roulette backheel nevű cselt hogyan lehet megcsinálni? Ez az a csel, amikor egy félfordulatot vesz a játékos, majd ott elsarkalja a labdát.
Az irányítás beállításainál a vezérlő menüpontban vannak egyéb beállítások (nem tudom pontosan a fül címét), annak a legalján van a védekezés típusa. Taktikusra van állítva, de ha átállítjátok a hagyományosra, jóval barátságosabb a helyzet, a támadás hatásfoka sokkal javul, sőt, szerintem a saját védekezés is könnyebben kezelhető.
Így is lehet alkalmazni azokat az elemeket, amik az oktatásban szerepelnek. Én a csapattárs feltartását szoktam leginkább kihasználni, de a lökés-húzás is hasznos, mikor a szélsőt üldözöm.
Nem tudja valaki, hogy a roulette backheel nevű cselt hogyan lehet megcsinálni? Ez az a csel, amikor egy félfordulatot vesz a játékos, majd ott elsarkalja a labdát.
- Bobberto
- Capitá del Barça
Az elején lévő oktatást?:) Simánsoadroli írta:Én rohadtul nem tudok védekezni, jól fel is idegeltAsszem egy ideig abbahagyom
Csak én vagyok ilyen szerencsétlen? Amúgy mindenki lenyomta azt az oktatást?

Én rohadtul nem tudok védekezni, jól fel is idegelt
Asszem egy ideig abbahagyom 

-
- Llegenda del Barça
Nem is számítok ilyenekreferninho írta: ...

Én kiharcoltam a bent maradást, azóta meg kikaptam így elúszott a bajnoki cím és új szezonban eddig 4 meccs után csak 2 ponttal állok

Viszont ma elkezdtem a Sheffield Utd-del egy karriert (először Barcával kezdtem, de túl könnyű volt, h akárkit megvehettem). 1 tétmeccsen vagyok túl azt 2-0 ra nyertem. Főleg szabadúszókat igazoltam, ők ingyé vannak

-
- aka Game90
Kezdtem egy manager módot az Arsenal-lal (Barcaval túl könnyű lett volna + a PL-t jobban szeretem).
1. szezon: cél a bajnoki cím volt, kaptam 33,5 milliót, de végül nem vettem senkit, csak eladtam Almuniát és Squil Lacit ill. kölcsönadtam a fiatal játékosaimat. Nem kezdődött jól a szezon, 10 forduló után csak a középmezőnyben voltam, aztán volt egy 10 meccses győzelmi sorozatom, amivel feljöttem a két manchesteri csapatra. A kulcsmeccs a 32. fordulóban volt, 3 ponttal ment előttem a ManCity, de Wilshere 2 góljával megvertem őket és feljöttem az 1. helyre a jobb gólkülönbségemnek köszönhetően, innentől pedig már nem bénáztam el a bajnokságot
Amúgy az FA-Kupából és a CC-ből hamar kiestem.
2. szezon: mivel most már volt 85 millióm, így megengedhettem magamnak egy drágább igazolást, megszereztem Hazardot 50 millióért. Eladtam Chamakhot 12 millióért, Bendtnert 8 millióért + Arshavint és Rosickyt is el akarom adni, de értük nem jelentkezik be senki
Fiatalok természetesen megint mentek kölcsönbe. Angol Szuperkupát nagyon simán behúztam a Spurs ellen, utána pedig toltam egy epic meccset a Chelsea ellen, 4-2ről egyenlítettem az utolsó 10 percben.
Na, eddig jutottam kb., csapatom (4-2-1-3-as felállás):
Szczesny/Fabianki - Sagna/Jenkinson, Koscielny/Mertesacker, Vermaelen/Djourou, Santos/Gibbs - Arteta/Diaby/Lansbury, Song/Frimpong - Wilshere/Ramsey - Hazard/Walcott, RvP/Park, Gervinho/Oxlade-Chamberlain/Miyaichi.
Az azért látszik, hogy nem igazolom szrrá magamat minden átigazolási szezonban, inkább nevelgetem a saját játékosaimat
De akik a kívánságlistámon vannak: Subotic, Marvin Martin, Moussa Sissoko, M'Vila.
Aztán ha megunom ezt a mentésemet, akkor utána egy kisebb csapattal akarok majd játszani, pl.: WestHam, Sland, Newcastle, Malaga.
1. szezon: cél a bajnoki cím volt, kaptam 33,5 milliót, de végül nem vettem senkit, csak eladtam Almuniát és Squil Lacit ill. kölcsönadtam a fiatal játékosaimat. Nem kezdődött jól a szezon, 10 forduló után csak a középmezőnyben voltam, aztán volt egy 10 meccses győzelmi sorozatom, amivel feljöttem a két manchesteri csapatra. A kulcsmeccs a 32. fordulóban volt, 3 ponttal ment előttem a ManCity, de Wilshere 2 góljával megvertem őket és feljöttem az 1. helyre a jobb gólkülönbségemnek köszönhetően, innentől pedig már nem bénáztam el a bajnokságot

2. szezon: mivel most már volt 85 millióm, így megengedhettem magamnak egy drágább igazolást, megszereztem Hazardot 50 millióért. Eladtam Chamakhot 12 millióért, Bendtnert 8 millióért + Arshavint és Rosickyt is el akarom adni, de értük nem jelentkezik be senki

Na, eddig jutottam kb., csapatom (4-2-1-3-as felállás):
Szczesny/Fabianki - Sagna/Jenkinson, Koscielny/Mertesacker, Vermaelen/Djourou, Santos/Gibbs - Arteta/Diaby/Lansbury, Song/Frimpong - Wilshere/Ramsey - Hazard/Walcott, RvP/Park, Gervinho/Oxlade-Chamberlain/Miyaichi.
Az azért látszik, hogy nem igazolom szrrá magamat minden átigazolási szezonban, inkább nevelgetem a saját játékosaimat

Aztán ha megunom ezt a mentésemet, akkor utána egy kisebb csapattal akarok majd játszani, pl.: WestHam, Sland, Newcastle, Malaga.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
bence-barca írta:Ferninho meg aki még tolja a szemtőlszembe idényt:
Hogy álltok?
Valaki nyert már ligacímet? Én nekem most még 3 meccsem van hátra a szezonból és 1 pont kell az 1. osztályba jutáshoz... Remélem meglesz! De hát csak meglesz...Nem lehetek olyan béna...
--------------------------------------------------------------------------------------
Közben 1. osztályba feljutottam szemtől szembe idénybe 3 meccs után 7pont
nekem már van 2

ma lett volna meg a 3. de nem jött össze....

12 pontom volt (14 a bennmaradás, 20 a ligacím)
4 meccsből 8 pont kellett volna
2 X és 2 győzelem
vagy 3 győzelem
erre kikapok 3-szor, de valami nagyon szánalmas módon győztek le mindig...
full jobb voltam, de csak azért se nyertem...

szóval a végén a bennmaradásért kellett játszanom, és csak sikerült győznöm

amúgy ne számíts semmi csilivili vmire, kiírja, hogy nyertél, azt kezdődik újra a szezon

madridista
- L.Messi 10
- Entrenador del Barça
Játék mappájaFacsy írta:fifa 12ben hogy lehet felbontást állítani?:D én nem találom :S

Hali.
Valaki dobna egy képet vagy akármit a fifa12 legjobb(amit használtok sokan
) billentyűkiosztásáról?
Csak hogy minden könnyen menjen. Köszi előre is.
Valaki dobna egy képet vagy akármit a fifa12 legjobb(amit használtok sokan

-
- Barça B
Köszi!Sokat segítettélL.Messi 10 írta:Numpadon a 4 és a 6.blaugrana1201 írta:Srácok!Valaki leírná hogy hogyan lehet tizinél vetődni a 12-be?(PC)
Mert olvastam már vhol hogy iramvezérlés gombbal,de nekem b*szik elugrani valamerre is

- L.Messi 10
- Entrenador del Barça
Numpadon a 4 és a 6.blaugrana1201 írta:Srácok!Valaki leírná hogy hogyan lehet tizinél vetődni a 12-be?(PC)
Mert olvastam már vhol hogy iramvezérlés gombbal,de nekem b*szik elugrani valamerre is

-
- Llegenda del Barça
Egyik haveromnál Messi és Xavi karöltve mentek a Realba...MessiFan írta:
Akkor Messi és Valdés egy mocsok áruló!
Szép dolog, hogy a játékban ezt megcsinálták. Gondolom Puyol is röhögve utasítja el az összes ajánlatot. Egyébként nekem nem lenne szivem szétbarmolni a Barcát. Ha már úgyis ennyi játékost vennék meg, inkább megyek velük.
Közben 1. osztályba feljutottam szemtől szembe idénybe

- Bobberto
- Capitá del Barça
SzinténMessiFan írta: Akkor Messi és Valdés egy mocsok áruló!
Szép dolog, hogy a játékban ezt megcsinálták. Gondolom Puyol is röhögve utasítja el az összes ajánlatot. Egyébként nekem nem lenne szivem szétbarmolni a Barcát. Ha már úgyis ennyi játékost vennék meg, inkább megyek velük.

Be kell vallanom, hogy én menedzser mód függő vagyok

Akikkel elkezdtem: Barca, Dortmund és Shrewsbury (angol 4. osztály) velük már komolyabban

és akikkel szeretném: PSG, Arsenal vagy Liverpool (most inkább a Pool felé hajlok, hiszen ott nincs annyi tehetség), olaszból pedig a Napoli felé hajlok jelen pillanatban

Akkor Messi és Valdés egy mocsok áruló!9Dave írta:Man. City -vel kezdtem Karrier módot (a sok pénz miatt)
Eddig megvettem a Barcából:
- Valdés
- Abidal
- Piqué
- Thiago
- Fábregas
- Busquets
- Villa
- Messi (190 millió euró)
Xavit megakartam venni de álomnak az álomfizetéséért sem jönne el a Barcától, mert "a játékos imádja jelenlegi klubját".

-
- Barça B
Srácok!Valaki leírná hogy hogyan lehet tizinél vetődni a 12-be?(PC)

- 9Dave
- Capitá del Barça
Man. City -vel kezdtem Karrier módot (a sok pénz miatt
)
- Valdés
- Abidal
- Piqué
- Thiago
- Fábregas
- Busquets
- Villa
- Messi (190 millió euró
)
Xavit megakartam venni de álomnak az álomfizetéséért sem jönne el a Barcától, mert "a játékos imádja jelenlegi klubját".

- Valdés
- Abidal
- Piqué
- Thiago
- Fábregas
- Busquets
- Villa
- Messi (190 millió euró

"Egy passz boldoggá tesz két embert" -Xavi Hernández
D@v3