Ma szélső hátvédet kerestem, és kidobott egy játékost akinek a védés maximuma jó szintet is elérheti. Most akkor hogy is van ez?!

Lehet hogy már későn válaszolok, de csak most olvasom a topicot.Barcaman1993 írta:A csapatszellemem most mámoros szinten van. Ha holnap motsolok egyet, aztán 2x lazázok, akkor elérhetek egy fellegjáró szintet a 7. fordulóra?
Ja és milyen esetben kapja meg a csapat a derby away pluszt? Csak mert nagyon nem mindegy, hogy normálozok, vagy motsozok a hétvégén.
Köszi az infót, megnézem HO-ban, de úgy is az lesz, hogy hallgatok a tapasztaltabbra:P:):):)MichaaBee írta:
De végeredményben a Te döntésed, hogy hogyan csinálod. Viszont szerintem az egyszem erős csatárnak 451-ben nincs értelme. Számolj utána HO-ban, hogy Te is meggyőződj róla, ne csak én prédikáljak itt.
Előszöris, én fiatalabb játékosban gondolkodnék mostmár, de ha csak idősre van pénz, akkor érthető.MichaaBee írta:Helló
Ha sokat játszatod szélre irányítva, akkor mindenképp legyen legalább nagyszerű szélsőjátéka, és +ba még 1 kis átadása(kb megfelelő) is.szszabolcs19 írta:Helló
Csatár vásárlás előtt állok:) 2 héten belül szeretném elkövetni ezt a tettet:D. és ehhez szeretnék kérni instrukciókat tőletek!:)
A keret rá 280-320 millió lesz, és 30-32 éves csatárban gondolkozok speccel.
4-5-1-es felállást alkalmazok, illetve néha szoktam kitolni szélre a csatárt, bár nnek megvannak a hátrányai, illetve van, hogy 5-3-2, vagy 5-2-3-as felállásban játszok. Ja igen... a gólszerzése minimum világklasszisnak kell lennie, ebből nem engedek:P:)
A kérdésem az lenne, hogy milyen specet javasoltok a csatáromnak(általában egyszem csatáromnak), illetve milyen kiegészítő skillekkel rendelkezzen (lehetőleg minnél pontosabb meghatározásban, ha kérhetem:P).
Nagyon köszönöm a seggítséget:P:)
Üdv: Szab
Előszöris, én fiatalabb játékosban gondolkodnék mostmár, de ha csak idősre van pénz, akkor érthető.szszabolcs19 írta:Helló
Csatár vásárlás előtt állok:) 2 héten belül szeretném elkövetni ezt a tettet:D. és ehhez szeretnék kérni instrukciókat tőletek!:)
A keret rá 280-320 millió lesz, és 30-32 éves csatárban gondolkozok speccel.
4-5-1-es felállást alkalmazok, illetve néha szoktam kitolni szélre a csatárt, bár nnek megvannak a hátrányai, illetve van, hogy 5-3-2, vagy 5-2-3-as felállásban játszok. Ja igen... a gólszerzése minimum világklasszisnak kell lennie, ebből nem engedek:P:)
A kérdésem az lenne, hogy milyen specet javasoltok a csatáromnak(általában egyszem csatáromnak), illetve milyen kiegészítő skillekkel rendelkezzen (lehetőleg minnél pontosabb meghatározásban, ha kérhetem:P).
Nagyon köszönöm a seggítséget:P:)
Üdv: Szab
Ha középső védőt veszel, akkor fontos a játékszervezés képessége, ha pedig szélre akarsz védőt, akkor természetesen jó szélsőjátékra van szüksége, de ha a szélső hátvédet védekező funkcióval látod el, akkor mind1 h milyen a szélsőjátéka. Sztem elég ha csak egy olyan védőd van akinek jó a szélsőjátéka, másik kettőből meg legyen egy akinek elfogadható a játékszervezése és ő játszhat középhátvédként.csabooo írta:sziasztok,
védőt szeretnék venni 3 védőst rendszert játszok, és milyen védőket szerezzek be ? a védekezése legalább term. feletti kéne legyen, és miben kell még jók legyenek ?
Cumbee írta:Nem biztos, hogy jól értettem a kérdést, de ha a kérdés az, hogy e közül a 2 játékos közül kit és hol játszatsz, akkor szerintem csak 1 döntést kell hoznod. Az ellenfeledtől függően döntsd el, hogy kp-d, vagy a védelmed szorul erősítésre, ha a kp és a középpályán még van helyed, akkor egyértelműen középpályásként játszatod.Az, hogy a védőt érdemes-e előre tolni, illetve hogy a kp-t hátra a védelembe az a játékszervezés/védekezés kieg.-től is függ, de ha az elhanyagolható, akkor mindkettőre nem a válasz. A védő átadása nem ad a kp-hoz.
Nem biztos, hogy jól értettem a kérdést, de ha a kérdés az, hogy e közül a 2 játékos közül kit és hol játszatsz, akkor szerintem csak 1 döntést kell hoznod. Az ellenfeledtől függően döntsd el, hogy kp-d, vagy a védelmed szorul erősítésre, ha a kp és a középpályán még van helyed, akkor egyértelműen középpályásként játszatod.Puyol05 írta:A támadó középhátvéd és a védekező csatár közül melyik ad több pluszt a középpályához?
Plusz van egy playám:
KP/Defcsatár
játékszervezés: lenyűgöző
átadás: megfelelő
Forma csapnivaló
Másik:
Védő
védekezés: lenyűgöző
átadás: jó
forma: csapnivaló
Ezek közül melyiket játszassam? Van 3 opcióm:
1. A védő normál módban a védelem tengelyében
2. A kp defcsatárként
(3. A kp támadó középhátvédként)
Nem tudom a harmadiknak mennyi értelme lenne, de ez is megfordult a fejemben.
Hát ez az. Nem igen állhatok le a szélsőjáték területvédekezés edzésről, még barátságos erejéig sem, mert akkor a remek emberemet 17/0-ra nem tudom kimaxolni. Mivel a jó-jó srác megfelelő szinten van szélsőjátékból, így az még segítséget adhat, hogy mikor a jó szintet eléri hátra fogom tenni szélsőhátvédnek. Akkor kiderül minden.MichaaBee írta:El kell dönteni, hogy melyik játékosból lehet több pénz. Illetve a 16.28 naposnál azt is meg kell nézni, hogy a védekezése mennyi, mert ha pl. gyenge, akkor az életben nem lesz kész 17 elejére.
Ha már most szélsőjátékot és védekezést edzel, akkor mi ezzel a gond?:D Örülj neki inkább, hogy ekkora mákod van az ificsapatoddal.Cumbee írta:Most erre megint mit mondjak? Az egyik emberem minden számítást figyelembe véve 16. évében és utolsó hetében fogja elérni a remek szélsőjátékot. Emellett területen védekezést edzek. Ezt a palit megint hogyan fogom kiedzeni? Ha csak magas a védekezése, de azt kétlem.
Ha már most szélsőjátékot és védekezést edzel, akkor mi ezzel a gond?:D Örülj neki inkább, hogy ekkora mákod van az ificsapatoddal.Barcaman1993 írta:Bertalan Csincsák (110136866)
16 éves és 28 napos, következő születésnap: 2012-02-09
A játékost 84 nap múlva, ekkor hozhatod fel: 2012-02-09.
Csapat: Catala Utánpótlás Akadémia
Ország: Magyarország
Első napja a csapatban: 2011-10-01 08:34 (46 napja)
Lapok: 0
Sérülések: Egészséges
A játékos képességei
Védés: ismeretlen
Védekezés:
ismeretlen (maximum jó)
Játékszervezés:
csapnivaló (maximum csapnivaló)
Szélsőjáték:
megfelelő (maximum jó)
Átadás:
ismeretlen (maximum csapnivaló)
Gólszerzés:
ismeretlen (maximum gyenge)
Pontrúgás: ismeretlen
Most erre megint mit mondjak? Az egyik emberem minden számítást figyelembe véve 16. évében és utolsó hetében fogja elérni a remek szélsőjátékot. Emellett területen védekezést edzek. Ezt a palit megint hogyan fogom kiedzeni? Ha csak magas a védekezése, de azt kétlem.